Şimdi Ara

Fin grupları mı yoksa İsveçli grupları mı tercih ediyorsunuz? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Uzun zamandan beri yeni gruplar keşfetmeye çalışıyorum fakat denediklerimin hiçbiri ertesi gün aklımda kalmıyor. Finlandiya diyince de aklıma ilk olarak Stratovarius geldiğinden sizden tek şarkı paylaşımı şeklinde grup önerisi isteyeceğim. Mesela opethin bir albümünü baştan sona dinlemiştim ama birdaha da aklıma gelmedi. Şöyle efsane dediklerinizden, 2-3 dinlemede insanı kendine bağlayan parçalar varsa paylaşabilir misiniz? Folk metal hariç. Kendim gitar da çaldığımdan dolayı belirgin ve güçlü riffler çabuk aklımda kalıyor mesela Stratovarius-Hunting High and Low, Kalmah-Seventh Swamphony deki ana rifflee gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdin123

Saygıdeğer forum üyeleri;
    Uzun zamandan beri yeni gruplar keşfetmeye çalışıyorum fakat denediklerimin hiçbiri ertesi gün aklımda kalmıyor. Finlandiya diyince de aklıma ilk olarak Stratovarius geldiğinden sizden tek şarkı paylaşımı şeklinde grup önerisi isteyeceğim. Mesela opethin bir albümünü baştan sona dinlemiştim ama birdaha da aklıma gelmedi. Şöyle efsane dediklerinizden, 2-3 dinlemede insanı kendine bağlayan parçalar varsa paylaşabilir misiniz? Folk metal hariç. Kendim gitar da çaldığımdan dolayı belirgin ve güçlü riffler çabuk aklımda kalıyor mesela Stratovarius-Hunting High and Low, Kalmah-Seventh Swamphony deki ana rifflee gibi.

https://www.youtube.com/watch?v=fu2bgwcv43o

Riffler'i çok sağlamdır bu şarkının. Bu grubun şarkıları genelde hep bu ayarda. Viking metal yapıyorlar. Yöresel fareo adası melodilerine metalimsi tonlar katıyorlar, bunun gibi dolu on numara şarkıları var.

https://www.youtube.com/watch?v=0I1geB7U5VI

Bu şarkının da öyle. 2.25'den sonraki kısım efsane. Başları daha çok yöresel melodiler içeriyor. Dediğim gibi metal ile kendi nors kültürlerini harmanlamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82BEAE867 -- 17 Nisan 2016; 17:01:07 >

• Kesinlikle isveç her türlü tokatlar.

• finliler çok sert müzik yapıyorlar kafası şişer insanın daha önce fin bara gidenler bilir bira içince insanın ortamdan kaçası geliyor leş

• Dostum Melodic Death Metal aradığın tür bence. Arch Enemy ve Amon Amarth dinlemelisin. Meşhur şarkılarından başla sonra devamı gelir zaten. Konua gelince İsveç tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpins951 -- 24 Nisan 2016; 1:37:35 >
  • Alpins951 kullanıcısına yanıt
    1 yıl kadar önce aynen o şekilde başladım ama gelmedi ;)

• O zaman Slayer :))
  • 4 Fin 6 İsveç dinliyormusum. Sonuç olarak İsveç

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpins951

O zaman Slayer :))

Valla Diabolus In Musica'daki Slayer'ı duyduktan sonra eski parçalarını ciddi alıp dinleyemiyorum bile :)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M Akerfeldt -- 23 Mayıs 2016; 18:07:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.