Şimdi Ara

FİNAL DERGİLERİ VE SAÇMA KİTAPLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YAZDIKLARIMI SADECE FİNALİN DERGİLERİNİ KULLANAN VE O SAÇMA EYLÜL EKİM SORU BANKALARINI ÇÖZEN KİŞİLER YORUM ATSIN
    Ben dersaneye gitmediğim için finale abone oldum olmaz olaydım hayatımda gördüğüm en garip en saçma en çok yanlışı çıkan kitapları almışım.Soruları acayip değişik zor mu kolay mı anlaşılmayan değişik bi yayın tabi bu dediklerim sadece finalin kendi verdiği dergi ve soru bankaları için geçerli denemelerinde sıkıntı yok.Ama bu kitap aboneliğini iptal edebiliyorsak yorum yazarsanız sevinirim çünkü iptal ettirmek istiyorum

• dershanesine gidiyorum , dergiler çok güzel ama eylül ekim kasım diye giden geri bildirim sorularında çok zor ve güzel sorular var çözmeye devam et boş çıkınca yapamayınca üzülme soruları sor birine , olmadı buraya at , olmadı google play store da bir ton uygulama var soru çözen , bir bilene sor gibi
  • Geri bildirim sorubankasından bahsediyorum.Dediğin gibi dergiler eh işte fena sayılmaz ama geri bildirim sorularını galiba tek sen sevmişsin.O kadar değişik soru tarzı ki anlatamam ilk defa böyle sorular görüyorum hata desen zaten birsürü hataları var ne bileyim nefret ettim bu kitaplar yüzünden
  • Kardeşim normal de fem apotemi karekök sonuç güvender ..... dünya kadar yayın çözerim çoğunda zorlanmam ama bu geri bildirim soru bankaları beni ilerletmiyor tam tersi geriye sürüklüyor
  • usta beni ilerlettiğini düşünüyorum açıkcası çok iyi biliyorum dediğim konuyu burdan testlerini çözünce boş geliyordu tak 5 dk bi konu tekrar ile o soruları çözüyorum yani bence çok faydalı
  • ÇÖP ÖTESİ ÇÖP KAYNAKLAR
  • bence çok kötü değil. Bu kitabı öylesine tarama diye çözmeniz gerekiyor
  • Katılıyorum ++++++++++

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dergiler tamamen çöp . 2tane çözdüm bıraktım . Zaten bizim sınıfta kimse çözmuyor. Geri bildirimler desen onlarda çöp . Tarama Testleri biraz iyi oda eksiği görme açısından iyi . Dergilerde hem birçok yanlış var hem de konu anlatım kısmı çok saçma yeterli değil .

• Geçen sene 3 arkadaş "olm final iyi zaten hem lysde var içinde" gazıyla aldılar.1-2 hafta güzel bitirdiler dergileri sonra yazılılar başladı felan 1 hafta bir sarktı geçmüş olsun ondan sonra toparlayamadılar Birisi bitmeden başka dergi geliyor.Dergisiylede bitmiyor ki deneme geri bildirim şeyleri ve bir yandan lys geliyor

Sonuç olarak dergiden çalışan olmadı hepsi soru bankası vs. bişeyler aldılar ve 600tl verdikleriyle kaldılar
  • İptal ettirebilsem keşke talepte bulundum bakalım geri bildirim bekliyorum ama sanmıyorum iptal edeceklerini
  • Dostum bende geçen sene temel lisesine gittim kesinlikle haklısın ama dershane içinde dağıttıkları mavi yaprak testler varya onlar şaheser onların her sorusunu özümse ben hiç ilgilenmemiştim çok pişmanım keşke o yaprak testleri bi yerden bulabilsem

• Dergi konusunda katılıyorum bence de kötü ama bahsettiginiz test kitapları(aylik olan değil) şu ders ders tum konularin oldugu kitapsa eğer ben matematiğini gayet beğendim. Son 1-2 testte cidden değişik ve zorlayıcı sorular cikiyor.

• Arkadaşlar dağıtılan geometri yaprak testleri aşırı zor değil mi ben yarısını çözemiyorum

• Hocam dergileri bilmem ama 11.sınıfım final kolejine gidiyorum verdikleri kitaplar bildiğin çöp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tufanvolkan99 T kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiginiz ktaplar dershaneye kaydolunca herkese verilen ktap ve dergilerimi diyorsunuz bendede varda kullanip kullanmama konusunda kararsisiz sou bankalari nasildir acaba

• Kardes ben de aboneyim gayet memnunum kücük hatalar olabilir dergileri zamanında bitirirsen gayet faydalı olacağını düsünüyorum
  • Bu kadar da abartmayın bence yetersiz bulabilirsiniz ama çöp demek nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunkedUp -- 10 Kasım 2016; 20:56:18 >
  • Arkadaşlar saolsunlar iptal ettiriyorlar ama koşul olarak şunları öne sürüyorlar
    1-İptal ederseniz bundan sonraki gelecek 4 derginiyi göndereceğin ve onların da parasını alacağız(yani bana en son 12.dergi geldiyse 16. dergi ye kadar yollicaklar ve kalan dergilerin parasını verecekler)
    2-Kargo ücreti istiyorlar(Abone olurken her şey 592 tl nin içinde demişlerdi ayrıca kargo parası çıkardılar)

Şurda kalmış 10 11 dergi iptal ettirmeye değmez dedim zaten verecekleri para çeyreği kadar o yüzden vazgeçtim
  • Finslin dergileri baya kaliteli geri bildirimler cop

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.