Şimdi Ara

Final Dergisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ; genellikle YGS-LYS için kullanılır ama final 8.sınıf dergi 16 sayı sipariş etmek istiyorum. Final i kullananlar , kullanmış olanlar veya uğur - sınav dergi vs. tavsiye edenler bu konuda görüşünüzü belirtirseniz sevinirim.

Not : Sipariş ettim edicem
    Edit : Hemen cevaplarsanız teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freegezici -- 1 Aralık 2014; 21:00:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freegezici

Arkadaşlar ; genellikle YGS-LYS için kullanılır ama final 8.sınıf dergi 16 sayı sipariş etmek istiyorum. Final i kullananlar , kullanmış olanlar veya uğur - sınav dergi vs. tavsiye edenler bu konuda görüşünüzü belirtirseniz sevinirim.

al bnce güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: _savaş32_70

quote:

Orijinalden alıntı: freegezici

Arkadaşlar ; genellikle YGS-LYS için kullanılır ama final 8.sınıf dergi 16 sayı sipariş etmek istiyorum. Final i kullananlar , kullanmış olanlar veya uğur - sınav dergi vs. tavsiye edenler bu konuda görüşünüzü belirtirseniz sevinirim.

al bnce güzel olur

Dergileri almıştım, ama yazamadım, arkadaşa teşekkür ediyorum. İyi sorular, iyi dergiler geldi. Şunları da paylaşayım

NOT: Kargo kapımın önüne bırakıldı.Geliş süresi(4,5- 5) Hafta günüdür. 1-1,5-2 iş gününde geldi.

1 Soru bankaları

- Soru bankasında Fiilimsi yazacak yerde Şilimsi yazıyor.
    - Hatalı soru var.
    - Bazı Tarih testlerinin soruları berbat.
    - İngilizce de mantıksız sorular var.

2 Dergiler

İngilizce eki hariç + Din denemesi hatalı soru hariç hepsi güzel . Sayısal testlerin çözümleri de güzel :)
    6 Sayı dergim eksiksiz teslim edildi.

Arkadaşlar ; Alıcaksanız Sözünözü yayınlarını , Sınav sorularına yakın basit olabilen Anafen i Tavsiye ederim. Her derse özgü farklı markalardan kaliteli yayınlar da vardır.Finali çok önermesem de siz bilirsiniz , ama çok da kötü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freegezici -- 12 Aralık 2014; 16:53:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.