Şimdi Ara

Final Fantasy 3 oynuyorum. Oyun çok uzun (Bitti).

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güncelleme: Konuyu açtıktan kısa süre sonra oyun bitti. Meğer sonlara gelmişim. Oyun gerçekten güzel. Deneyin.

---

Bir süredir rpg oynamaktayım ve rpg'lerin nasıl oynandığını çözmeye çalışıyorum.

Snes'ten Final Fantasy 3 oynuyorum. Serinin, oynadığım ikinci oyunu. İlki orijinal Final Fantasy idi. İlerleyememem, hemen ölmem ve mantığını çözememem nedeniyle bırakmıştım. Şimdikinin oynanışı daha kolay. Görselliğiyle, hikayesiyle, oynanışıyla daha rahat. Lâkin oyun aşırı uzun 😁 İlerle ilerle, bitmiyor. Sürekli yeni şeyler, yan görevler çıkıyor. Karakterlerim 50 üstü seviye. Bir sürü şehir gezdim, bir sürü insanla konuştum ama yeterli değil. İlla yeni şeyler çıkıyor 😄 Oyun çok güzel. Gerçekten sarıyor insanı. Tavsiye ederim, deneyin.

Rpg'lerde olay veya hikaye aşırı yavaş ilerlediği ve oyuncuyu daha çok okumaya sevk ettiği için Türkiye'de rpgler çok tutulmuyor. Çünkü toplum olarak okumayı sevmiyoruz 😊 Oysaki yabancı ülkelerde rpg'lere yoğun talep var. Yabancı forumlarda, video paylaşım sitelerinde oyuncular bilgi paylaşıp ihtiyaç duyana destek oluyorlar.

Genele bakarsak, rpg'ler uzun sürüyor. Sıfırdan bir hikaye, sıfırdan karakter gelişimi. FF3'ten sonra Earthbound'a başlamayı düşünüyordum ama onun da FF3'ten farklı olmayacağını düşündüğüm için şimdilik bu fikri askıya aldım. Önceliğim FF3'ü bitirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 20 Eylül 2020; 22:19:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rpg oyunları sevmememin nedeni bu işte uzun ve diyaloglu ama bitirmenize sevindim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-93B72EA89

Rpg oyunları sevmememin nedeni bu işte uzun ve diyaloglu ama bitirmenize sevindim.
    Başladığım oyunları türüne bakmadan çoğunlukla bitiririm. FF3 gerçekten güzel oyun. Metin temelli rpg'ler insanı bazen sıkar ama hareket temelli rpg'lerin olduğunu da söylemeliyim. Mesela The Legend of Zelda serisi (evet, o da bir rpg ). Mesela Alcahest (çok beğendim).

Rpg fanatiği veya savunucusu değilim. Kendimce bu tarz oyunların nasıl oynandığını, ne yapmamız gerektiğini vs. çözmeye çalışıyorum. Merakınız varsa size hitap eden birini seçin, kendinizi bir deneyin. Belki farklı bir şey görürsünüz.

Sırada Earthbound var. Dayanamadım, ufaktan başladım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.