Final Fantasy Crisis Core oynuyorum galiba son bölümdeyim karşımdaki canavarı Angeal topluyo. Canavarın "Unleashed Wreath" adlı bir saldırısı var bu saldırı tek vuruşta beni öldürüyo bi türlü geçemedim lütfen yardım edin. İPucu falan
hmmm öncelikle o son bölüm değil bunu bilesin :) sonra lwl olarak kaçsın bunu söyle angel ı geçmek için en az bi 24 lwl olman lazım.Yanı bı 2000 canın kesinlikle olmalı.Nasıl lwl atlarım dersen missonları tamamlamaya calış. Neyse lwl 24 falan oldun ve şimdi angel karşısına cık durmadan darbe almamaya calıs bi darbe aldın mı hemen canını fulle kı angel Unleashed Wreath attıgında kurtulma şansın olsun .Unleashed Wreath hasarı yedikdensonra hızlıca geriye kaç ve cure yada potion iç.Ben bu şekilde geçtim orayı. Başka bir ip ucu ise hmmm potion adını unuttum ama galıba wing phoniex di yanı phoneix ile ilgili bir pot iç.Bu senı öldürdükden sorna tekrar hayata döndürüyor yanı bir şansın daha olmuş olur.Tabi phonexi içmeden önce oyunu savele.Saveden girdikden soran phonexi iç ki belki angel senı öldürür potion boşa gitmesin Umarım yardımı olur.....
Level 14 burayakadar geldim nası 24 level olcam tekrar
dedidiğim gibi mission ları yap onları nasıl yapcam diye sorarsan save yaptıgın yesil ışığın içine gel üçgene bas ordakı listede misson seçeneğine gir ve bütün görevleri yapmaya calıs lwl atlarsın.Ama cok düşük lwl de kalmışsın ne yazıkkı....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme