Şimdi Ara

Final Fantasy Crisis Core (yardım)+Oyun öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öneri
    Arkadaşlar 100mbdan küçük ps1 ps2 olabilir pspde zevkle oynadığınız oyun varsa söyliyebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkDefender -- 4 Şubat 2009; 0:53:40 >

• arkadaşlar bugün biraz daha oynadım ama tepeden 2 tane yaratık düştüğü bölümü geçemedim düşüyrlar ardından twin tomohawk vuruyorlar zaten 1 vuruşluk can kalıyor ardından birisi tokat atıyor geberiyoruz nasıl geçicez :S

@geçtim xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkDefender -- 3 Şubat 2009; 14:32:19 >
  • Final Fantasy falan bilmem ancak sana öneri olarak Patapon veya LocoRoco öneririm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemsnt

Final Fantasy falan bilmem ancak sana öneri olarak Patapon veya LocoRoco öneririm..

patapon oynadım locoroco oynamayı istiyorum ama kota doldu :S
  • wışşşş crisis core nasıl begenmedi sasırdım
    neyse ı bölümü geçmek için biraz lwl kas ve onlar sana özel vuruşlarını yaptıklarından sonra geri zıpla ve potion iç.
    Crisis core oyun boyunca zack ile oynuyorsun aslına bakarsan bende ilk başlarda böyle oyunmu olur demiştim kı ilerleyen bölümler ile videoların güzel olması senın biraz daha bölüm geçmeye itecek bence crisis core en güzel oyunlardan biri tabi o baskada ... oynamaya dwm et
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

wışşşş crisis core nasıl begenmedi sasırdım
    neyse ı bölümü geçmek için biraz lwl kas ve onlar sana özel vuruşlarını yaptıklarından sonra geri zıpla ve potion iç.
    Crisis core oyun boyunca zack ile oynuyorsun aslına bakarsan bende ilk başlarda böyle oyunmu olur demiştim kı ilerleyen bölümler ile videoların güzel olması senın biraz daha bölüm geçmeye itecek bence crisis core en güzel oyunlardan biri tabi o baskada ... oynamaya dwm et

oynuyorum o bölümleri filan geçtim pot içe içe geri zıplama nasıl oluyor?birde ben combo yağamıyorum rastgele yapıyor nasıl combo yapıcam? son olarak ilerleyen bölümlerde kılıcı itemleri degiştirecemmi_?

• geriya zıplamak dedim kare tuşu iel sağ sola atlıyorsun ya onu geri tuşuan basarak yaapcaksın.Zaten combo değilde o zihinsel hafıza güçleri ile yapıyor onalr gennellikle sans işi.Ama mesela o güç normalde<high<sky bilmem ne< ve heavly oluyor bu sıra iel yükseldikce gelme olasılıgı cok.kılıc konusuna gelince oyunu oynamaya dwm et videolarıda izlemekden vaz geçme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

geriya zıplamak dedim kare tuşu iel sağ sola atlıyorsun ya onu geri tuşuan basarak yaapcaksın.Zaten combo değilde o zihinsel hafıza güçleri ile yapıyor onalr gennellikle sans işi.Ama mesela o güç normalde<high<sky bilmem ne< ve heavly oluyor bu sıra iel yükseldikce gelme olasılıgı cok.kılıc konusuna gelince oyunu oynamaya dwm et videolarıda izlemekden vaz geçme

sağol 2 saattir oynamışım oyunu çok hoşuma gitti ilk baştaki gibi değilmiş sevdim ama kafama takılan bir şey var sephirothun kılıcı çok hoşuma gitti ileride öyle bir kılıç alabilecezmi yada üstümüzdeki kıyafetlerde oynama yapabilecezmi?bunu da açıklarsan birde ben şu an blizzard ,fire kullanıyorum lvl atladı hepsi bunlara ileride daha enteresan gösterişli büyüler eklenicekmi?thunderda geldi ama sevmedim

• madem cok merak ediyorsun ozman anlatamkdan baska carem kalmıyor. :D
    öncelikel giysin değişecek ama su anda giydiğin giysi 2. seviye asker giysisi yanı 1. sınıf giyecen ileride :)ama böyle normal bi rpg oynarmıssın gibi istedğin giysiyi giymiceksin oyun kendisi sana dğeişik bir giysi verecek
    ikinci olarak giysin değişmesi ile kılıcında değişecek kı ama oda bi seferlik olacak sephirotun kılıcını alamayacaksın.
    ve son olarak büyüler hakkında ileride farklı 2 büyüy birleştire bileceksin kı belki birleştire bilirsin üçgen tuşuna basınca gelen listede adını unuttum fusion mu neydi ögle bişey ona gir analrsın ordan
  • çok sağol geçemediğim bölüm olursa yanındayım xD sen arada gir bu sayfaya
  • tmmm bakarım ara ara
  • oynuyorum 13 lvl oldum büyüler fln yükselttim jump geldi çok hoşuma gitti ama missionlarda çok uğraştım çok fazla item var nerede kullanıcam o itemleri?

bu arada final fantasy güzel oyun tavsiye ederim xD
  • hocam ben missionların cogunu very hard yaptım yani olanları geçeedim :S şehre çıktım oradada birşey bulamadım ne yapacam?
  • hocam gece hallettim ama genesisi görünce iş koptu sephiroth fln yalan oldu xD we are monsters...

hocam 1st class oldum değişmedi hiçbirşey :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkDefender -- 4 Şubat 2009; 14:13:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.