Şimdi Ara

FINAL FANTASY VII: CRISIS CORE ÇIKTI!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

quote:

Bu Seferki Eskileri Gibi Pokemon Tarzı Deil (Eskileri Pokemondan daha Berabattı)

Bu Tamamen Alıştığımız Final Fantasy Tadında. Videoyu İzleyinde Efekleri Görün.

demek sanirim yanlis olur, cunku Final Fantasy ozunde sira tabanli bi oyundur
  • O koyulan Videoya yaklaşık 3-4 saatlik bir oynama süresiyle gidiliyorda,benim sorunum var bazı videolar geçilmiyor.Şuan bir bosstayım onun öncesinde demo var geçilmediği için 3-4 dk demo izliyorum.Sonra boss'ta ölünce tekrar aynı videoyu izlemek sıkıyor.Bir çaresi var mı ?
  • Bir yerde takıldım... bide olayı pek anlamadım anlatırsanız...
    ---Spoiler---
    Bir yere geldim. Orada Sephiroth bişiler yapıyordu pek anlamadım... Sonra S'le dövüştük filan... Sephiroth bizi yendi heralde... Sonra Cloud, Kılıçımızı aldı yendi Sephiroth'u yendi... Sonra bir tüpün içinden uyandık... Çıktık ordan Cloud'uda aldık... Çıktık ordan köy merkezine geldik, bunu kaçırmaya filan çalıştılar izin vermedik... Ondan sonra eve gittik... Orda kaldım... Her yere gittim ama hikaye devam etmedi nereye gidecez? Bide Sephirot niye delirdi pek anlamadım, Sonra niye Cloud'u kaçırmaya çalıştılar onuda anlamadım... Açıklarsanız sevinirim
    ---Spoiler---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 9 Ocak 2009; 18:28:14 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.