Şimdi Ara

FINAL FANTASY VII: CRISIS CORE ÇIKTI!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evo_4 e ilgilendiği için teşekkür ediyorum

evo_4'e pm attım fakat sizede söyliim. bu english patch sadece menüyü ingilizce yapıyor. altyazılar sesler vs. hep japonca

hemen hemen oyunun %20 sini ingilizceleştiriyor.

bende beklemedeyim nasıl olur böle süper bi oyunun ingilizcesi çıkmaz hayret ediyorum.
  • Bende oynedım beğenmedim tarzım değil bür oyunlar

DEV BİR PSP ARŞİVİM OLSUN DİYORSANIZ
    http://www.sahibinden.com/40_dvd_350_oyun_dev_psp_arsivini_acele_edin_kacirmayinWQQaXQQ5138606WQQpXQQdisplayitem?
  • mart oldu cıkmadı mı hala?
  • Torrent programlari cok faydali seylerdir. Birde torrent search siteleri vardir mini mini.Bu gun gezerken gozume takildi. Bahsettigin oyun ingilizce olarak. Yeni cikmis bugun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 19 Mart 2008; 16:41:16 >
  • Nete düşmüş olabilir ama asıl çıkış tarihi 25 Mart 2008.
  • yok ya ben hergün bakıyorum tık yok hala
  • oyun malum yerlere düşmemiş henüz (en azından benim kaynaklarım da yok)
    ama IGN oyunu incelemiş...
    http://psp.ign.com/articles/860/860615p3.html
    müthiş bi oyun
  • Oyunun ingilizcesi çıktı torrentle indirmeye çalışıyorum ama hız hala 0'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 19 Mart 2008; 19:04:04 >
  • Kapıi Kapış Düştü Hako'ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Kapıi Kapış Düştü Hako'ya

adam meşhur oldu...
  • Bendede iniyo ama ek bilgi kısmında 3.90m33 yazıyodu umarım benim pspde(3.80m33) çalışır.
  • ya neyin mucadelesini veriyorsunuz. Kac gundur espalpsp nin websitesinde ingilizce versiyonu var benim kotam doldu belki nisan ayında indiririm ama cok da hastası deyilim boyle oyunların zati
  • oyunu oynayanlar anlatsın bakalım nasıl guzelmi ?
  • Ps2de hiç oynamadım bakalım pspde sarıcakmı
  • çok oynama fırsatıım olmadı ama süper ya sabahlıcam galiba
  • Böylesine güzel bir oyunu ancak bu şekilde berbat edebilirlerdi.
    Oyunda alışamadığım tek şey dövüş sistemi. Keşke FFVII deki gibi bir dövüş sistemi kullanılsaydı. Yeni sistemde arcade vari bir oyun oynarmışcasına herkeze saldırıyoruz. Final Fight gibi desem yeridir.
    Yazık olmuş.

Onun dışında videolar, grafikler çok güzel.
  • Valla Final Fantasy Crystal Chronicles oynuyorum Ds'te,o bile kat kat güzel çünkü eski çağ oyun.FF'i Gelecek çağda olmasını beğenmiyorum,yok cep telefonu yok Matrix gibi ortamlar falan filan.Oyun güzel ama God Of War'dan bile daha action diyebilirim.Bayağı zevk alıyorum fakat FF böyle olmamalı hep eski çağ kalmalı bence.

Not:Kotasızlar,oynayacak oyunu kalmayanlar kesin oynasın.Kotalılar veya,oynayacak daha dolu oyunu olan kişiler bence hiç başlamasın.
  • Oyun tek kelimeyle muhteşem, mutlaka deneyin
    FF serisinin en güzel oyunu FF7 de gelecekte geçerdi ve tüm dünya hayran kalmıştı
  • Umarım dediğiniz kadar vardır.Şİmdi indiriyorum kötüyse boşuna kota gidecek
  • Tam konusu ne?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.