Şimdi Ara

FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
9
Favori
22.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Remakestation veya remasteredstation olacak ps4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Fantasy 7 Remake beni baya heyecanlandırdı vallaha E3'ten beri fazlasıyla merak ediyorum, Bu sadece remake değil oyun sektöründe görmek istediğimiz remake'lerdn bir tanesi. Adamlar dövüş sistemini değiştiriyor, Senaryoya detaylar ekleyeceklermiş, Grafikler artacak, Ve 1080p 60 Fps çalışacak adı bile değişiyormuş oyunun. Sony'ni şuana kadar çıkmış en iyi remake'i olacak heralde bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Final Fantasy VII Remake neden önemli? Tıkla

Bir Oyuncunun Hatıra Defteri: Final Fantasy VII Tıkla

Güzel yazılar. Final Fantasy 15 i beklerken 7 remake yi de listeme ekledim. İnşallah İyiki ps4 aldım dedirtir bize bu yapımlar.

• IGN
    Final Fantasy 7 Remake Update Talks Combat and Graphics - IGN
    http://www.ign.com/articles/2015/08/25/final-fantasy-7-remake-update-talks-combat-and-graphics

• Zamanında oynamak isteyip kaçırdığım oyunlardan. Bu yüzden sıramın en üzerinde bulunuyor FF7 Remake 😁 .

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu remake ile oyun turn based yerine action rpgye mi döndü ? Eğer öyleyse alınacaklar listesinde en üst sıralara yerleşir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 6 Aralık 2015; 1:19:50 >
  • Tamamen hayal kırıklığı olmuş oyun.Yapanlar sanıyor ki grafik basınca satacak.Çok eleştiri alacaktır ve ps1 de ki satış rakamına bile yaklaşamayacak

Oyun bildiğin 15 e rakip olacakmış gibi çıkartılacak
    Oyunun orjinal ruhuna fatiha okumuşlar

• Abi bu ne, ne oldu oyunu. Sistem, herşey değişmiş. En çok beklediğim remake resmen hayal kırılığı benim için. Turn Based nerde
  • Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    Hadi yeni başlayanlar neyse de bu oyuna gönül verenler bu şekilde görünce hayal kırıklığı diyor bizim gibi ve bazıları halen bu halini savunuyor anlamıyorum

• Ne zaman geliyor oyun? Play it first on PS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 6 Aralık 2015; 9:29:59 >
  • Oyunun sıra tabanlı olmasını bekliyordum. Final Fantasy 15 ile aynı anda yazılmaya başlanmış gibi oyun. Aksiyon rpg olacak belli. Benim gibi sıra tabanlı oynanışı sevenler için tam bir hayal kırıklığı olarak gözüküyor şu an. Zaman neyi gösterir bilinmez bekleyelim bakalım. Bu yapım ile bir efsane ya ölecek ya da yeniden doğacak.
  • Trailer beklentilerimin dışında oldu biraz ama yinede FF7 efsanesi tekrar hayat bulabilir.

• Klasik turn based olmasa bile en azindan 13 gibi yaparlar diye umuyordum. Ancak en kotusunu tercih edip direk 15'i referans almislar. Cok yavan durmus boyle, oyunu hem kolaylastiracak hem de oyun suresi yari yariya dusecektir.

• Tahmin ettiğim gibi savaş sistemi 15 ile aynı. Bu zamanda Turn Based savaş sistemi koyan kalmadı zaten. Yine de ben çok kötü bulmadım.
  • Turn Based olmadı diye oyunu hemen çöp diyenler olmuş.FF 7 hikayesi için bile alıp oynanır ve bu devirde turn based kaç oyun çıkayor ki.SQUARE ENIX bence sonuna kadar haklı oynanışı değiştirmekte adamlar hayrına yapmıyorlar oyunu ve turn based olsa ne kadar satar onuda düşünmek gerekiyor.Daha düne kadar Remake çıksa da oynayalım diyenler hemen oyunu kötülemeye başlamış.Oyun turn based olsa niye action rpg değil diyenler olacaktı oyun dünyasında herkesi mutlu edemezsin ve SQUARE de seçimini A. RPG den yana kullanmış.Oynanışı sevsekte sevmesekte alıp oynayıp bitireceğiz
  • Oynanış benim açımdan çokta önemli değil, konusu aynı sonuçta bu bana yeter.
  • PlayStation Experience 2015: Final Fantasy VII Remake - PSX 2015 Trailer (Offical)| PS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 6 Aralık 2015; 18:38:56 >
  • 98'le, 2015 arasinda oyun dunyasinda neler degisti, neler. Bir defa gecen nesilden bu yana hatta 2003 ten bu yana diyelim, Japon oyun sektoru kan kaybediyor. Su zamanda adam gibi kazanan bir Japon firmasi kalmadi. Demek ki bu adamlar caga ayak uyduramadi, batili yapimcilarin gerisinde kaldi. Bence FF13 ile bu seride Japonlar bir seyleri degistirme pesinde, Souls serisi ile oyunculari nasil kalbinden vurdularsa FF15 ve FF7R ile bunu basarabilirler. Tabii olur mu, olmaz mi bilemeyiz.

Bence oynanis mekanikleri ile oyunun isleyis mantigini görmeden pesin fikirli davranmamak lazim. Belki de cok basarili bir sistem getirecekler. Ben orijinal oyunun hastasi olarak merakla bekliyorum. Her ne kadar bu oyunun hakettigi yer olan kalbimizde kalmasini istememe, remake yapilma dusuncesinin karsisinda olmama ragmen.

Bu tarz 17 yil oncesine ait bir oyunun o devrin mekanikleri, felsefesi ile gelmesini beklemeyin. Zaten FF7 bu noktaya getiren hikayesi ve karakterleridir. Bahsettiginiz sira tabanli oynanis sistemi degil. FF7 den once de ayni sistem kullanildi, sonra da. Sonucta hic birisi bir FF7 edemedi.

• Sıra tabanlı oyunun yeri başka ama bence oyun mükemmel duruyor.Keşke ps1 klasiklerini böyle remake yapsalar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.