Şimdi Ara

FINAL FANTASY VII Türkçe Yama Çalışması (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
22
Favori
20.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun satın alındı ,yamayı beklıyoruz bakalım
  • Uzun süredir bildirim gelmediğini biliyorum ama 20 civarı dosya kaldı. 25 26 falandı sanırım en son. Bunların 10 tanesi büyük dosyalar gerisi 2-3 günde halledilecek dosyalar.
  • Bu yaptığınız yama nesilden nesile anlatılacak ellerinize sağlık kardeşlerim :) sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Bu yamayı en iyi şekilde kullanacağımdan emin olabilirsiniz.
  • En son 22 gün önce mesaj atılmış ama acaba bir gelişme var mı? Beklediğim tek yama bu.
  • Hazır yaz gelmişken çok güzel olacak bu yama.
  • Konu 2016'da açılmış çalışma devam ediyor mu çıkacak mı yoksa iptal mı oldu?
  • hiç heyecanlanmayın bu sene çıkacağa pek benzemiyor half life 3 ile aynı anda çıkarmayı planlıyorlar galiba
  • 3 ay önce konuyu görüp FF7 aldım hâlâ yayınlanmadı.
  • Çalışmanızı 1 yıldan daha uzun bir süredir takip ediyorum. Burayı ara ara hiçliğe bırakmak yerine, en azından 2-3 hafta aralığı ile ilerleme olsun veya olmasın ama bir girdi girseydiniz hem yerinde olurdu hem de yorucu yorumlardan uzak tutmuş olurdunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shevae -- 25 Haziran 2018; 11:19:21 >
  • Yama iptal mı oldu kimseden bir açıklama gelmiyor. Hatta bazen konu kaldırıldı mesajı alıyorum son sayfaya gelmek isterken. Çıkmayacaksa da canınız saolsun tabi ki ama en azından bilgi verin.
  • Çeviri yapmak hiç kolay bir şey değil bunu biliyorum zamanında ufak tefek şeyler çevirmiştim. Ama şuraya gelip arkadaşlar yama şu bu sebeplerden dolayı uzadı sınavlar hastalık özel hayat vs ama devam edeceğiz veya arkadaşlar çevirimiz iptal olmuştur demek çok zor olmamalı be çeviren arkadaşlar bak baya konuyu uzun zamandır takip eden insanlar var burada. Biriniz bir ses etse de insanlar olumlu veya olumsuz devam etse hayatına
  • Bildirim kısmı bozulmuş arkadaşlar. Ben de neden kimse konuya yazmıyor diye düşünüyordum 1-2 aydır. Sağolsun bir arkadaş bildirdi özel mesajdan. İptal olmadı. Devam ediyor. Yavaşız sadece.
  • Kolay gelsin. Dort gozle beklemedeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çeviriyi iple çekiyoruz. kolay gelsin
  • yamada son durum nedir acaba yüzde kaç kaldı bitmesine
  • Hocam yama iptalmi oldu acaba ?

• Arkadaşlar yama iptal olmadı öyle bir şey yok; bazı özel sebeplerden dolayı yavaş ilerledi ve ben de bitmeden foruma bir şey yazmak istemedim. Firefoxla foruma giremiyordum bir de o da var. Sebebini bilmiyorum şu an opera kullanıyorum zaten. Peki ne kadar kaldı derseniz 706/710 derim dosya olarak. Satır olaraksa 1500 1600 satır civarı (83 bin satırdan). Sandığımdan çok daha fazla çevrilmemiş veya hatalı çevirilerle dolu dosya çıktı. Benim de hoşuma gitmiyor bu kadar uzaması ama baştan savma yapıp da child of light gibi rezil bir çeviri sunmak istemiyorum. Bir de son dönemde görüyorum yamaları ücretli bağış kotalı falan yapıyorlar. Biz bir kuruş bağış bile istemeyeceğiz. Bu çeviri bu kadar uzamasa abartıyorum 3 ayda bile bitseydi bağış istemek ya da yamayı ücretli yapmak gibi bir niyetimiz hiç yoktu. En baştan beri tamamen ücretsiz olacaktı.

Şöyle de bir örnek vereyim az çok fikir sahibi olmanız açısından ve evet oyunda da böyle olacak tr karakter desteği kısmi olarak var sadece; örnek tutorial kısmından

“Savaslarda çesitli [göstergeler] göreceksin.
    Bunlara su an bakman imkansiz, sadece
    savaslarda bakabilirsin. Ama en azindan
    söyleyeceklerimi aklinda tutmaya çalis.”{NEW}
    “Bu göstergelerden ilki bir sonraki
    komutuna ne kadar kaldigini
    gösteren [zaman göstergesi]dir.”{NEW}
    “Zaman Göstergesi tamamen doldugunda
    komut verebilirsin.”{NEW}
    “Komut vermek istemediginde
    ise {PURPLE}[MENU]{WHITE}ye basarak
    bir sonraki karaktere
    geçebilirsin.”{NEW}
    “Bu yöntem {BARRET}'in tembel kiçini
    kaldirmasi için çok uygundur.”{NEW}
    “[Limit Göstergesi] her hasar aldiginda
    artar. Bu gösterge tamamen
    doldugunda limit tekniklerini
    kullanabilirsin.”{NEW}
    “Gösterge savastan sonra sifirlanmaz.
    Zamanla da artar.”{NEW}
    “Göstergenin tamamen dolmasi biraz
    zaman alir. Bu yüzden en dogru
    anda kullanmaya çalismalisin.”{NEW}
    “Muhtemelen ne olduklarini bilmiyorsun
    ama [hiddet] ve [hüzün] diye
    iki farkli durum var.”{NEW}
    “[Hiddet] limit göstergesinin
    hizli dolmasini saglar ama
    atak isabet oranin düser.”{NEW}
    “[Hüzün] limit göstergesinin
    nispeten yavas dolmasini saglar
    ama aldigin hasar da düsük olur.”{NEW}
    “[Bariyer Göstergesi] çesitli büyüleri temsil eder.”{NEW}
    “Yukardaki bariyer fiziksel saldirilara karsi
    yapmis oldugun bariyeri gösterirken;
    alttaki bariyer büyü saldirilarina karsi
    yapmis oldugun büyü bariyerini gösterir.”{NEW}
    “Her ikisi de aldigin hasari yariya düsürür.
    Ama zamanla ortadan kalkarlar.”{NEW}
    “Bariyer veya Büyü bariyerini
    kullandigin zamanlarda
    gözün mutlaka bariyer
    göstergesinde olsun.”{NEW}

• Yama durumu nedir hocam

• bu yamayı pek umursamadan bekliyorum ama 2-3 ayda bir konuyu kontrol ediyorum. yama çıkar çıkmazda oynayacagım sanırım bende peygamber sabrı var :D
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.