Şimdi Ara

FINAL FANTASY XIV A Realm Reaborn BETA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet betada kimler var hangi serverda ve yorumlarınız ben 48 saatir başından kalkmadım uyku dahil hatta cumartesi günü yani bugun için yerinden izin aldım.

• Odin'deydim.Kapalı betaları pek sevmediğim için (Yani zaten oyun release olunca yapacağım şeyleri kapalı betada yapmayı sevmiyorum , heyecanı kaçıyor ) çok fazla oynamadım.10 level pugilist ve 17 level thumaturge kasıp , ilk dungeonı yapıp bıraktım.Genel olarak hoşuma gitti.Hikayesi , grafikleri , genel hissiyatı çok iyi oyunun.Zaten FF sever biri olarak kesinlike alıcam 1-2 hafta içinde.Ama birkaç hoşuma gitmeyen durum var :

Limit Break sistemi çok yüzeysel gördüğüm kadarıyla.Yani muhtemel dungeonlarda sadece en yüksek dps yapan klas kullanıcak.Daha gruba yönelik birşeyler yapabilirlermiş.
    Artık oyundan mıdır , driverdan mıdır , bana mı denk geldi bilmiyorumda ; hareket ederken uzaktaki çimler çok garip görünüyordu.(Tüm ayarlar full , vsync off)
    GCD biraz uzun gibi.Şimdilik çok fazla rahatsız etmedi beni ama şöyle 0.5 saniye kısa olsa daha iyi olurmuş.Gerçi ilerde itemler ile biraz düşüyor diyorlarda görmeden yorum yapmak istemiyorum çok fazla.

Son olarak ; genel anlamda *savaş* sistemi konusunda kararsız kaldım.(Yani skiller olsun , animasyonlar olsun , GCD olsun..) Yani hem sevdim hem sevmedim diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

Odin'deydim.Kapalı betaları pek sevmediğim için (Yani zaten oyun release olunca yapacağım şeyleri kapalı betada yapmayı sevmiyorum , heyecanı kaçıyor ) çok fazla oynamadım.10 level pugilist ve 17 level thumaturge kasıp , ilk dungeonı yapıp bıraktım.Genel olarak hoşuma gitti.Hikayesi , grafikleri , genel hissiyatı çok iyi oyunun.Zaten FF sever biri olarak kesinlike alıcam 1-2 hafta içinde.Ama birkaç hoşuma gitmeyen durum var :

Limit Break sistemi çok yüzeysel gördüğüm kadarıyla.Yani muhtemel dungeonlarda sadece en yüksek dps yapan klas kullanıcak.Daha gruba yönelik birşeyler yapabilirlermiş.
    Artık oyundan mıdır , driverdan mıdır , bana mı denk geldi bilmiyorumda ; hareket ederken uzaktaki çimler çok garip görünüyordu.(Tüm ayarlar full , vsync off)
    GCD biraz uzun gibi.Şimdilik çok fazla rahatsız etmedi beni ama şöyle 0.5 saniye kısa olsa daha iyi olurmuş.Gerçi ilerde itemler ile biraz düşüyor diyorlarda görmeden yorum yapmak istemiyorum çok fazla.

Son olarak ; genel anlamda *savaş* sistemi konusunda kararsız kaldım.(Yani skiller olsun , animasyonlar olsun , GCD olsun..) Yani hem sevdim hem sevmedim diyebilirim.
    Oyun ob'de mi yoksa cb'de mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Easxx

CB'de şu anda.Ve genel olarak cuma'dan cuma'ya 2 günlüğüne açılıyor.CB ayın 14'ün de bitecek ama OB için tam bir tarih yok.Bu ayın sonu , en geç ağustos başı gibi olur diyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Easxx

CB'de şu anda.Ve genel olarak cuma'dan cuma'ya 2 günlüğüne açılıyor.CB ayın 14'ün de bitecek ama OB için tam bir tarih yok.Bu ayın sonu , en geç ağustos başı gibi olur diyorlar.

Alıntıları Göster
    İyi günler oyunun betasını nerden indireceğimi bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: XeonExceldus

İyi günler oyunun betasını nerden indireceğimi bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    http://forum.square-enix.com/ARR-Test/threads/7065-Download-and-Install-the-FFXIV-ARR-Beta-Test-Software-%28Windows%29

• quote:

http://forum.square-enix.com/ARR-Test/threads/7065-Download-and-Install-the-FFXIV-ARR-Beta-Test-Software-%28Windows%29

girdim iyi güzel ama burdaki one time passwordu nasıl ayarlıcam onu yapamadım yine indiremedim oyunu bir yardımcı olursan
  • quote:

quote:

girdim iyi güzel ama burdaki one time passwordu nasıl ayarlıcam onu yapamadım yine indiremedim oyunu bir yardımcı olursan

Alıntıları Göster
    2tane ss koymamıs kimse

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

2tane ss koymamıs kimse

Alıntıları Göster
    One time password zorunlu değil benim bildiğim kadarıyla.Authenticator gibi birşey o.Yani o kısma hiç birşey yazmadan girmeye çalış.

Edit: Mert resimlerin boyutu büyük o yüzden upload ettim

http://s1307.hizliresim.com/1c/5/pxu4w.png

http://k1307.hizliresim.com/1c/5/pxu90.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 5 Temmuz 2013; 20:48:19 >

• quote:

One time password zorunlu değil benim bildiğim kadarıyla.Authenticator gibi birşey o.Yani o kısma hiç birşey yazmadan girmeye çalış.

oyle yapınca girmiyo one time passwordu istiyor.Sen nerden indirdin ki bu oyunu ?
  • quote:

quote:

oyle yapınca girmiyo one time passwordu istiyor.Sen nerden indirdin ki bu oyunu ?

Alıntıları Göster
    Burdan indirdim işte :http://forum.square-enix.com/ARR-Test/threads/7065-Download-and-Install-the-FFXIV-ARR-Beta-Test-Software-%28Windows%29

Keyi kaydettiğin üyeliğin ile giriş yapabilmen lazım buraya.Bende bir sorun çıkmamıştı.One time password falan uğraşmadım herhangi bir şekilde.Mailini kontrol et belki onaylaman gerekiyordur üyeliğini veya SE üyeliğinle normal sitesine giriş yap bir ayarı vardır belki.Ama dediğim gibi bende herhangi bir sıkıntı olmamıştı.

Edit:Hatta şimdi deneme amaçlı üyeliğimdne çıktım , tekrar girerken one time password kısmına hiç ellemedim girdi bir sorun olmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 5 Temmuz 2013; 20:52:43 >

• quote:

Burdan indirdim işte :http://forum.square-enix.com/ARR-Test/threads/7065-Download-and-Install-the-FFXIV-ARR-Beta-Test-Software-%28Windows%29

Keyi kaydettiğin üyeliğin ile giriş yapabilmen lazım buraya.Bende bir sorun çıkmamıştı.One time password falan uğraşmadım herhangi bir şekilde.Mailini kontrol et belki onaylaman gerekiyordur üyeliğini veya SE üyeliğinle normal sitesine giriş yap bir ayarı vardır belki.Ama dediğim gibi bende herhangi bir sıkıntı olmamıştı.

Edit:Hatta şimdi deneme amaçlı üyeliğimdne çıktım , tekrar girerken one time password kısmına hiç ellemedim girdi bir sorun olmadan.

Dostum dediklerini yaptım ve sonra böyle bir şey cıkıyor code active edemedim sanırsam

• quote:

quote:

Dostum dediklerini yaptım ve sonra böyle bir şey cıkıyor code active edemedim sanırsam

Alıntıları Göster
    Orda *Code registration currently unavailible* yazıyor.Yani şu anda key giremiyorsun sanırım hesabına.Ayrıca attığım linke girince şöyle bir ekran gelmesi lazım :

Ordaki *here* yazan yere tıklayınca 100 küsur mb bişey launcher inecek.Ondan sonra o launcher'dan oyunun kendisini indireceksin.

Eğer bulduğun keyi giremiyorsan şurdan dene :http://www.finalfantasyxiv.com/preparebeta/index_na.html

Aşağıda ilk kırmızı renkli olan yere tıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 5 Temmuz 2013; 21:30:41 >

• quote:

Orda *Code registration currently unavailible* yazıyor.Yani şu anda key giremiyorsun sanırım hesabına.Ayrıca attığım linke girince şöyle bir ekran gelmesi lazım :

Ordaki *here* yazan yere tıklayınca 100 küsur mb bişey launcher inecek.Ondan sonra o launcher'dan oyunun kendisini indireceksin.

Eğer bulduğun keyi giremiyorsan şurdan dene :http://www.finalfantasyxiv.com/preparebeta/index_na.html

Dostum her şey için teşekkür ederim yardımların için oyunu indiriyiorum

• quote:

quote:

Dostum her şey için teşekkür ederim yardımların için oyunu indiriyiorum

Alıntıları Göster
    Rica ederim , iyi oyunlar

• quote:

Rica ederim , iyi oyunlar

Alıntıları Göster
    konuyu açıp kaçmışım gibi oldu :) gene betadayım iyi oyunlar herkeze :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promathia

konuyu açıp kaçmışım gibi oldu :) gene betadayım iyi oyunlar herkeze :)

Alıntıları Göster
    İndirecektim hata verdi iptal ettim.Zaten paralı oyun oynamam öylesine deneyecektim ama nasip değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

İndirecektim hata verdi iptal ettim.Zaten paralı oyun oynamam öylesine deneyecektim ama nasip değilmiş.

Alıntıları Göster
    konu aşşalara düşmüş sanki hıhı evet öyle olmuş bump!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promathia

konu aşşalara düşmüş sanki hıhı evet öyle olmuş bump!

Alıntıları Göster
    Oo konuyu açıp kaçan arkadaşımız da gelmiş
  • quote:

Oo konuyu açıp kaçan arkadaşımız da gelmiş

Alıntıları Göster
    şimdiki cb mi bana da geldi key girdim oynuyorum lvl 5 oldm çıktım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.