Bildirim
(FİNAL İÇİN ÖNERİ LAZIM) 2. Geleneksel DH Yakışıklı Adam Yarışması (15. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yarışma ismi istek üzerine 2. geleneksel olarak değiştirilmiştir! :)
Arkadaşlar RESİM EKLEMEYİN bu başlık altına!
Resimlerin hangi kurallar çerçevesinde olması gerektiği belirtildikten sonra resimler PM yoluyla istenecektir!! -
Vay canına, herkesten PM olarak mı isticeksin? Niye o kadar uğraşıcan ki? Herkes bir yere eklesin işte ama sadece resim yorum morum olmasın.
-
Ben çok sevdim burayı,çok komik fotolar var -
hocam kızma ama kaşlar hiç olmamış
tekerlek izi gibin
quote:
Orjinalden alıntı: Tim Robbins
quote:
Orjinalden alıntı: Dallassimo
quote:
Orjinalden alıntı: breakercobra
benle gøød chãrlotté kapışırız gibi
Kanka bu fotograf diger fotografın güzelliklerini kapadı gibi yaa:(
tam onu dicektim..
-
quote:
Orjinalden alıntı: Chryin
Vay canına, herkesten PM olarak mı isticeksin? Niye o kadar uğraşıcan ki?Herkes bir yere eklesin işte ama sadece resim yorum morum olmasın.
Evet bahsettiğiniz çok daha kolay olur ancak yeni bir başlık açmak gerekebilir bu durumda.. Buda forumun kirliliğine sebebiyet verecektir diye düşünüyorum. Şu anda aklımda PM ile gönderilmesi var ama değişik fikirlere açığım tabiki -
quote:
Orjinalden alıntı: Fata1ty
quote:
Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman
Saçların iyimişYakışmış yanı suratına
Saol.Sanada scalap
scalap bumuymuş yaw . scalap a sarma yer seni
-
quote:
Orjinalden alıntı: scalap
ağzın çok buyuk.
böle mantıksız yorumlar yapmayın lutfen hatta yapmaa demek lazım guzellık yarısması sen elestırmıcen gereklı kısıler var zaten benım gıbı bı adama 5kg ver dıyen adamdan ne beklenır zaten
gereksız yorum yapma lutfen -
Erkekler erkekleri yakışıklı seçiyor. -
http://img208.imageshack.us/my.php?image=dsc00697cw0.jpg
http://img208.imageshack.us/my.php?image=gkturp9.jpg
Hadi şimdi herkes evlerine dağılsın bakıyımforumda tam ekran koymayı beceremedim biri koyabilirse sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G M -- 13 Haziran 2008; 12:53:32 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: NakkrazeN
Erkekler erkekleri yakışıklı seçiyor.
Sakın çaktırma kimseler duymasın :) -
quote:
Orjinalden alıntı: bluemoon
quote:
Orjinalden alıntı: Chryin
Vay canına, herkesten PM olarak mı isticeksin? Niye o kadar uğraşıcan ki?Herkes bir yere eklesin işte ama sadece resim yorum morum olmasın.
Evet bahsettiğiniz çok daha kolay olur ancak yeni bir başlık açmak gerekebilir bu durumda.. Buda forumun kirliliğine sebebiyet verecektir diye düşünüyorum. Şu anda aklımda PM ile gönderilmesi var ama değişik fikirlere açığım tabiki
mesela 15 hazirana kadar başvurma tarihi dersin o günden sonrakinleri eklemezsin ve tabiki de objektif olmayacağı için forumun kararları hiç uğraşmana bile gerek yok bence
-
Komedisiniz valla -
bence on eleme filan olsun 2 milyon tane foto oldu -
quote:
Orjinalden alıntı: Dave Mustaine
quote:
Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz
yanlış resmi koymuşum kesin ben birinci olacağım
Allah' ın izniyle öyle gözüküyor. Yalnız şike var, bu adaletli değil biliyorsun di mi? Dininizi böyle çocuksu oyunlar için kullanıp birinciliğe oynamanız hiç hoş değil
Mağusu iki elle kullanmamanız gerektiği konusunda bir başka arkadaş sizi aydınlatacaktır.
Veleddallin amin.
-
DarkChild Number One :) -
quote:
Orjinalden alıntı: fiberoptikankara
1 tane resmimizi koyalimda forum yakışıklı görsün
ossbiri fazla kaçırmışın belliheryerden mayınlar çıkmış
-
quote:
Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté
bence on eleme filan olsun 2 milyon tane foto oldu
Gerek yok ya,yaş sınırlaması olsun,14 yaşındaki çocuk gelmiş yakışıklımıyım diye foto koymuş -
audiocu, charlotte, raimond favorilerim. Forumun kalpsiz'i....
-
quote:
Orjinalden alıntı: ohanisburger
quote:
Orjinalden alıntı: fiberoptikankara
1 tane resmimizi koyalimda forum yakışıklı görsün
ossbiri fazla kaçırmışın belliheryerden mayınlar çıkmış
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X