Şimdi Ara

Final mi Fen Bilimleri mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • FEN BİLİMLERİ kesinlikle. tereddüt bile etme. finalde ilk 2 sınfta olamazsan ilgilenmezler senle. ezik muhammelesi görürsün. hevesini kaçırırlar adamın
  • bende bugün feme sordum 2200 fiyat dediler baa 3000 başlıyomuş gerçi ama nasıl o zaman 2200 diyolar anlamadım pek birde femde yorumlarda gördüm temeli az olanlarda femimi tercih etmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

quote:

Orijinalden alıntı: canberky

fen bilimleri süper fakat mezun bölümü biraz kötü kazanamayanlar grubu olduğu için diğer dershanelerdede olay böyledir sanırım

kazanamayanlar grubu demeyelimde kazanmışda gitmemişler grubu diyelim rica ediyorum:)

iyilik kötülük konusuna gelince mezunlardan da ön plana çıkmş kişiler var ama dediğin gibi genel olarak haftasonu grubu daha iyi mezunlardan.

mezun grubu kazanamayanlarla dolu iyi yerleri hedefleyen mezuna kalan arkadaşlarımıza yazık oluyor bence her dershanede aslında onları özel toplayan bazı kurumlar olabilir
  • Lan ben fen bilimlerine 7000 tl ye kayıt oldum lys sonucum 18 k mf3 adamlar 1 kurus inmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartişmasiz fen bilimleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ağır Müslümcü

Lan ben fen bilimlerine 7000 tl ye kayıt oldum lys sonucum 18 k mf3 adamlar 1 kurus inmedi

fen bilimleri öyle. başarı sırasına göre indirim yok. istanbulda mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bleed-mrt

quote:

Lan ben fen bilimlerine 7000 tl ye kayıt oldum lys sonucum 18 k mf3 adamlar 1 kurus inmedi

fen bilimleri öyle. başarı sırasına göre indirim yok. istanbulda mısın?

Evet kadıköy halitagaya yazıldım

• quote:

ne para yav
  • Geçen sene ben ve 2 arkadaşım 3500 TL ye kayıt olmuştuk Fen Bilimlerine. 6000 TL den kapı açmışlardı. Sıkı pazarlıkla nerden nereyeee Fen bilimlerinde yakın sınıf arkadaşlarıma falan kaça kaydoldun diye soruyordum,kime ne kadar geçirirsem hesabı birine 4000 diğerine 4500-4750-5000-5250 çok çeşitli fiyatlar dönüyor.Tamamen pazarlık yapan kişiye bağlı fiyatı.
    Bu senede gittim öylesine sordum 4100 dediler bana.

Ama yukarda bir arkadaş temeli iyi olmayan için pek iyi bir dersane değil demiş bence çokta doğru söylemiş. Ben geçen sene alt kademe sınıfta olmama rağmen bize çoğu şeyi daha önceden biliyormuş gibi anlatıyorlardı yani arkadaş doğru söylemiş. Temeli sağlam olan birisi çok güzel yolunu bulur ilerler sağlam yerlere ulaşır fakat sağlam temeli olmayan adam kendi kendisini eğitmek zorunda kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 8 Ağustos 2013; 17:51:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatasaray101o10

FEN BİLİMLERİ kesinlikle. tereddüt bile etme. finalde ilk 2 sınfta olamazsan ilgilenmezler senle. ezik muhammelesi görürsün. hevesini kaçırırlar adamın

Aynen arkadaşımin ablası finaldeydi mezun zar zor derece sini
    fina girdi finalde sınıf atlamak cok zor finalde

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Geçen sene ben ve 2 arkadaşım 3500 TL ye kayıt olmuştuk Fen Bilimlerine. 6000 TL den kapı açmışlardı. Sıkı pazarlıkla nerden nereyeee Fen bilimlerinde yakın sınıf arkadaşlarıma falan kaça kaydoldun diye soruyordum,kime ne kadar geçirirsem hesabı birine 4000 diğerine 4500-4750-5000-5250 çok çeşitli fiyatlar dönüyor.Tamamen pazarlık yapan kişiye bağlı fiyatı.

Ama yukarda bir arkadaş temeli iyi olmayan için pek iyi bir dersane değil demiş bence çokta doğru söylemiş. Ben geçen sene alt kademe sınıfta olmama rağmen bize çoğu şeyi daha önceden biliyormuş gibi anlatıyorlardı yani arkadaş doğru söylemiş. Temeli sağlam olan birisi çok güzel yolunu bulur ilerler sağlam yerlere ulaşır fakat sağlam temeli olmayan adam kendi kendisini eğitmek zorunda kalır

Yani temelim cok kotu degil ama eksiğim var baya, genel olarak dersaneler hizli gecmezmi zaten ? Takildigim yerleri sorularımı çözüyor sa etut vs yaparsa yani bence temeli olmayan adam her yerde zorlanir kaynak konusunda nasildi r peki

• quote:

Orijinalden alıntı: oldupekitsk

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Geçen sene ben ve 2 arkadaşım 3500 TL ye kayıt olmuştuk Fen Bilimlerine. 6000 TL den kapı açmışlardı. Sıkı pazarlıkla nerden nereyeee Fen bilimlerinde yakın sınıf arkadaşlarıma falan kaça kaydoldun diye soruyordum,kime ne kadar geçirirsem hesabı birine 4000 diğerine 4500-4750-5000-5250 çok çeşitli fiyatlar dönüyor.Tamamen pazarlık yapan kişiye bağlı fiyatı.

Yani temelim cok kotu degil ama eksiğim var baya, genel olarak dersaneler hizli gecmezmi zaten ? Takildigim yerleri sorularımı çözüyor sa etut vs yaparsa yani bence temeli olmayan adam her yerde zorlanir kaynak konusunda nasildi r peki

Kaç puan yapmıştın ?

• Siralamam 110k

• Fen bilimleri kesin,net
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.