Şimdi Ara

Final mi Fen Bilimleri mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar mezunum.Final mezunları sıralamaya gore yerlestiriyor ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fen bilimleri

• kesinlikle fen bilimleri :) 11. sınıfta finaldeydim, 12. sınıfta fen bilimlerindeydim. kesinlikle fen bilimleri. gerek yayın, gerek eğitim kalitesiyle..
  • Fen bilimleri net dumduz finalin kapisina gitme:D kardesim saka bir yana zaten finalin butun koklu saglam hocalari fen blimlerine geciyor.o sebeple dogru fen bil. E;)

• Tesekkurler yorumlar icim..Ya ben de fen bilimleri dusunuyordum ama bir hocam final dedi karasiz kaldim bir de finale sbs donemindeykn gittim ama fen bilimlerini hic bilmiyorum :/ sehirde onemli mi?

• fen bilimleri süper fakat mezun bölümü biraz kötü kazanamayanlar grubu olduğu için diğer dershanelerdede olay böyledir sanırım
  • fen bilimleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MATEMATİK Mİ FİZİK Mİ?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

Fen bilimleri net dumduz finalin kapisina gitme:D kardesim saka bir yana zaten finalin butun koklu saglam hocalari fen blimlerine geciyor.o sebeple dogru fen bil. E;)

Aynen Çok iyi hocaları geldi
  • ben finale 2500e kayıt oldum mezunum fen bilimlerinde ne kadar ?
  • fen bilimlerine git derim ben.ancak finaldeki hocalari fen bilimlerinin kapmasi gibi bir şey yok.hurafe onlar her sene döner ayni muhabbet.
    Not: finaldeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: bilkentbilgisayar

fen bilimlerine git derim ben.ancak finaldeki hocalari fen bilimlerinin kapmasi gibi bir şey yok.hurafe onlar her sene döner ayni muhabbet.

hurafemi :D ben en son değil şimdiden söyleyeyim fen blimlerindeydim geçen yıl onlarca canlı örnek gördüm. deidğimiz lafın üstüne laf söylemeyin.Görmeden laf etmeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

Orijinalden alıntı: bilkentbilgisayar

fen bilimlerine git derim ben.ancak finaldeki hocalari fen bilimlerinin kapmasi gibi bir şey yok.hurafe onlar her sene döner ayni muhabbet.

hurafemi :D ben en son değil şimdiden söyleyeyim fen blimlerindeydim geçen yıl onlarca canlı örnek gördüm. deidğimiz lafın üstüne laf söylemeyin.Görmeden laf etmeyiz.

hocam öncelikle manisaya hoş geldiniz.diğer illeri bilemem ama burada şöyle.bize anket veriyorlar her sene hocalardan memnun musunuz vs.ona göre hocalar kaliyor ya da gidiyor.-tabi bu kadar basit değil çok yüzeysel oldu bu-mesela bizim hiç sevmediğimiz kimyaci vardi 1 sene durdu gitti.şimdi gittiği dershane onu kapmiş mi oluyor.ben yillardir ayni hocalardan ders görüyorum finalde.ha evet bir rehberlikçimiz şu an fen bilimlerinde.ama bu kadar.kaliteli hocalari birakmaz final.siz istediğinize inanin bir çok arkadaşim var fen bilimlerinde buradan oraya giden hoca neredeyse yok

• quote:

Orijinalden alıntı: bleed-mrt

kesinlikle fen bilimleri :) 11. sınıfta finaldeydim, 12. sınıfta fen bilimlerindeydim. kesinlikle fen bilimleri. gerek yayın, gerek eğitim kalitesiyle..

Dostum ben de bu yıl fen bilimlerine yazıldım. ( 12.sınıf)
    Arkadaşlarım diyor yüksek seviyeden dersi anlatıyorlar hep senin önceden bildiğini varsayıyorlar temeli az olanlar için ideal değil dedi içime kurt düştü sen gittin gördün durum nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

quote:

kesinlikle fen bilimleri :) 11. sınıfta finaldeydim, 12. sınıfta fen bilimlerindeydim. kesinlikle fen bilimleri. gerek yayın, gerek eğitim kalitesiyle..

Arkadaşlarım diyor yüksek seviyeden dersi anlatıyorlar hep senin önceden bildiğini varsayıyorlar temeli az olanlar için ideal değil dedi içime kurt düştü sen gittin gördün durum nasıl ?

derece sınıfına girmeyeceksen yok öyle bir şey. ki zaten şu anda derece sınıfına girecek kapasitedeysen neden korkasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur adam -- 6 Ağustos 2013; 19:08:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

quote:

quote:

derece sınıfına girmeyeceksen yok öyle bir şey. ki zaten şu anda derece sınıfına girecek kapasitedeysen neden korkasın?

Yok işte değilim ama arkadaşların öyle diyince korktum bir an çünkü eksiğim çok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

quote:

quote:

Yok işte değilim ama arkadaşların öyle diyince korktum bir an çünkü eksiğim çok.

anlamadığın yeri sormamazlık etmezsen sorun olmaz merak etme sen.

• quote:

quote:

yok ya temelden anlatıyolar. zor soru da çözüyorlar baya açılıyor zihnin. bir kere konuşmuştuk bu konuyu bir hocayla, sınıfların seviyesine göre anlattığını söylemişti. bazı sınıflarda 5x-15=5 gibi bir örneği - karşıya geçince + olur o yüzden 5x=20 X=4 diye anlatıyormuş mesela. sorun olmaz o konuda yani. ama sınavları gerçekten çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tugaybeycandan

ben finale 2500e kayıt oldum mezunum fen bilimlerinde ne kadar ?

Burda final bana 2360 dedi fen bilimleri 2400 dedi bayramdan sonra degisecekmis

• quote:

Orijinalden alıntı: canberky

fen bilimleri süper fakat mezun bölümü biraz kötü kazanamayanlar grubu olduğu için diğer dershanelerdede olay böyledir sanırım

kazanamayanlar grubu demeyelimde kazanmışda gitmemişler grubu diyelim rica ediyorum:)

iyilik kötülük konusuna gelince mezunlardan da ön plana çıkmş kişiler var ama dediğin gibi genel olarak haftasonu grubu daha iyi mezunlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldupekitsk

quote:

Orijinalden alıntı: tugaybeycandan

ben finale 2500e kayıt oldum mezunum fen bilimlerinde ne kadar ?

Burda final bana 2360 dedi fen bilimleri 2400 dedi bayramdan sonra degisecekmis

ben finale 600 liraya kayıt oldum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.