Şimdi Ara

FİNAL TÜRKİYE GENELİ SINAVINA GİRENLER BURAYA !!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kuyruktaki sıra soruna 5 dk uğraştım sonra boş bıraktım
  • öyle bir düşmüşüm ki .. giderek 145 den 5-6 net düşüyorum .. korkmaya başladım.. :(
  • ygs 425 asıyım kendimi sos den 10 y türkçeden 6 y mat 3y fen yine aynı... off of... iyileşip çalışmam gerek.. o kadar basit souları yanlış yapmışım ki..
  • biri hayrına kitapçığını çekip koysa, en azından matematiği ve/veya feni de kitapçığını almayanlar olarak biz de baksak. dershane uzakta, bir kitapçık için gidesim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonborn

dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum. Dershanede türkiye derecesine oynayan adamlarla konuşuyorum hepsi soruları zorlayıcı bulmuş, kaliteli bulmuş foruma giriyorum lidıl aynstaynlar soruları kolay, gereksiz buluyor. Sınavınız iyi geçer kötü geçer tamam da en azından kolaya kolay zora zor demeyi bilin. Yalnız bu konu için demiyorum ne zaman tr geneli olsa aynı muhabbet. Sadece can sıkıyorsunuz...

ortalama bir "zaman" sınavindan cok daha kolay bir sınavdı. Açık ve net
  • Türkçe 3 sosyal 4 mat 2 fen 4. Sınav genel olarak kolaydı aslında çok rahat 150 yapabilirdim ama benim klasik olarak dikkatsizlikten en az 3-4 soru kaçırmam lazım.
  • açırortay sorusu hangisi ? o sözel olan mı
  • moralim bozuldu.. burada netleri görünce .. Defolup Gidiyorum yok bana 10.000 :(
  • Yaş üzüm sorusu 1.4 değil miydi 1.3 nasıl buldunuz :(
  • cevap 1.3 cuma günü girdiğim için soruyu hatırlayamıyorum
  • birileri lütfen kitapçığının fotoğrafını koyabilir mi foruma? Lafa gelince herkes 140 üstü yapıyor. Merak ediyoruz kac net yaptığımızı hadi lütfeeen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harmonical

birileri lütfen kitapçığının fotoğrafını koyabilir mi foruma? Lafa gelince herkes 140 üstü yapıyor. Merak ediyoruz kac net yaptığımızı hadi lütfeeen

ben kendim için de merak ediyorum arkadaşlar, sadece matematiği atsanız bile olur, dört tane resim çekecekseniz la.
  • iyonik katıların cözündüklerinde hangi iyonlara ayrısacagını soran soruyu ne yaptınız?

• quote:

iyonik katıların cözündüklerinde hangi iyonlara ayrısacagını soran soruyu ne yaptınız?

C yaptım ben ama şıkta ne olduğunu hatırlamıyorum. C ile E arasında kalmıştım, E'de potasyum asetat vardı K+ ve CH3COO- diyordu. ona doğru dedim C'yi işaretledim. galiba doğru yaptım.
  • Biri şu kimyasal tep sorusunu anlatabilir mi bu nötrleşmede tuz ve su çıkmış tamam ama tuz katı değildi bende cevabı o olarak işaretledim ama E diyor NaCI 'nın Na+ ve Cı- olarak çıkması hangi tepkime oluyor
  • ben E yaptım:Ddd hatırladıgım kadarıyla amonyum sülfür, bi şey nitrat, sodyum hipoklorit ve bi zımbırtıydı geriye kalan şıklar

• quote:

ben E yaptım:Ddd hatırladıgım kadarıyla amonyum sülfür, bi şey nitrat, sodyum hipoklorit ve bi zımbırtıydı geriye kalan şıklar

ha, evet. C'de sodyum hipoklorit vardı ve Na+, ClO3- göstermişti. yanlıştı işte, hipoklorit ClO-.
  • Geometride analitikte üçgenin orijine göre simetrisini aldım noktaları da yazdım ama bize b+c yi soruyormuş ben a b c köşelerini topladım
  • Cevap anahtarının verildiğini şimdi gördüm
    Türkce 33-7
    Sosyal 34-6
    Matematik 37-3
    Fen 37-3
    Fen bilimlerinin sistemine göre ygs 1: 448 biraz hasta ve moralsizdim ama sonuç türkce hariç iyi ama türkce
  • Aciortayi ben çok uzun yoldan yapmıştım fotografını atarım kitapcigi alınca 2 farklı denklem kurmuştum sonra açıortay teoreminden ab-dc kök icinde falan yaptım oradan çıktı dörtgen sorusundada 120 buldum ama biraz atmasyon yaptıgım icin işaretlemedim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.