Şimdi Ara

FİNAL YGS LYS KONU ANLATIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. final dersanesine kayıt oldum . final ygs lys konu anlatım kitapları verdiler sizce nasıldır ?

• direk çöpe at
  • neden ?
  • Dergilerden bahsediyorsan ben arkadaşa katılmıyorum çok yararlı o dergiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyselulgey96

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. final dersanesine kayıt oldum . final ygs lys konu anlatım kitapları verdiler sizce nasıldır ?

hocam çok ciddiyim eğer başarılı biri değilsen git iadeni al finalden bir işe yaramaz.Kitapları ve verdikleri dergiler güzeldir öğreticidir ve sınavda çıkar.
  • ygs-lys konu anlatım kıtapları ya boyle 800 sayfalık kalın hepsi :D
  • Fizik ve kimyası iyi diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT matematik konu önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur7

direk çöpe at

neden ki dostum ?
  • quote:

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. final dersanesine kayıt oldum . final ygs lys konu anlatım kitapları verdiler sizce nasıldır ?

Ben geçen sene finale gittim.Şunu diyebilirim ki dergiler rezaletti.Saman kağıdına baskı mı dersin, bir sürü eksik bilgi mi dersin, yanlış cevap anahtarları mı dersin ne ararsan vardı.Hiçbir işime yaramadılar.Konu anlatımlı kitapları bilmiyorum.Mezun olduğum için bana vermediler.Mümkünse fem,birey,palme falan kullan.
  • veyselulgey96 V kullanıcısına yanıt
    kimya pembe kitapsa hatalar olabilir.
  • konu anlatımlı kitapları güzeldir, kullan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: corcihaci10

quote:

Ben geçen sene finale gittim.Şunu diyebilirim ki dergiler rezaletti.Saman kağıdına baskı mı dersin, bir sürü eksik bilgi mi dersin, yanlış cevap anahtarları mı dersin ne ararsan vardı.Hiçbir işime yaramadılar.Konu anlatımlı kitapları bilmiyorum.Mezun olduğum için bana vermediler.Mümkünse fem,birey,palme falan kullan.

dostum ygs calısıyorum suanda . felsefe dersi harıc femın konu anlatımlarını kullandım felsefedende 11. sınıf ders kıtabı kullandım. yanı hepsı var femın. dersane yakın dıye yazıldım fınale .yoksa parayla almazdım :D dersane verdı

• dergilerindeki konu anlatımları idare ederde o kalın kitapları rezalettir
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur7

dergilerindeki konu anlatımları idare ederde o kalın kitapları rezalettir

Nesi kötü zormu yanlismi gereksiz bilgilermi var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış sorular var zaten kitaplar öğretici değil ben finale gittim ama kaynak olarak hep fem kullandım final kullanarak boşuna zaman kaybetme fem kullan derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.