Kanka öyle diyorsun da top ünide cs kazansak ne ben ctis yazardım ne de sen istatistik bir de data science =istatistik değil mi zaten? Mezun olunca ne yapacaksın, master doktora hedefin var mı? |
finaller (4. sayfa)

-
-
master doktora dışında alanda iş yok zaten her şey birbirine karışmış durumda ama daha 1. dönemden bir şey demek doğru değil, pek de fikrim yok açıkçası 4 yıla ne olacağı da belli değil ama akademiden ilerleme işi gözüküyor gibi şu anlık.
bu arada aklım gitmiş cs yazmışım math okumaktan bahsetmişsin zaten math da okusam bu alanda gitmek için LMU vs. gibi ünilerde Data Science yl'si yapmak daha mantıklı bence safi istatistik okumaktan. sebebi de şu anlık çok araştırmadığım için tamamen etiket meselesi. LMU iyi bir üniversite stat & ds yüksek lisansı da sadece stat yüksek lisansından daha hoş duruyor bence.
ilk cümlende de haklısın ama ben sanırım endüstri hariç diğer bölümlerde bu dönem çalıştığım kadar çalışamaıyp salardım diye düşünüyorum. zaten lisede de endüstri düşünüyordum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X