Şimdi Ara

finaller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • küsküyü yiyeceğiz gibi duruyor. hayırlısı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ödevlerden final çalışamadık dostum.

Neyse ki son gün(ler)de çalışmakta uzmanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafam çatlayacak 1 hafta halletsek de bitseydi hayırlısıyla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pazartesi 2 tane çok önemli final var ve hiç çalışmıyorum artık bıktım çok yorucu geliyo hazırlık sonrasında

• calculusu gecmek icin finalden 50 almam gerekiyor en az hortlarım 5 gün sonra

• Bu arada finaller dışında ilk dönemi bitirdik hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 5 Ocak 2024; 22:37:46 >
  • orientis O kullanıcısına yanıt

oğlum birebir aynıyız yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik matematiğe bakmaya bile yeni başladım resmen volume falan hiç bilmiyorum. ve şu bir haftayı aşırı çalışıp güzel sonuçlarla kapatsam hayatımın en başarılı dönemini yaşamış olacağım ama içimde o kadar sıfır istek ki birazdan girip fifa atacağız agayla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav Senesi
    4 yıl önce açıldı
    Finallerim bitti
    2 ay önce açıldı
    Tüm finaller açıklandı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EistroY661 E kullanıcısına yanıt
    En azından dizi ve serilerle uğraşmıyorsunuz 🥲

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

burada aldığım notlar ve harf notları ile ilgili küçük bir sitem vardı açık açık notlarımı yazdığım için kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 5 Ocak 2024; 23:30:28 >
    Not işleri karışık bizde de beklemediğimiz anda düşüyor beklemediğimiz anda yükseliyor, ilk fizik sınavı kimse A alamadı (curve de yok) bunda ise 90 alan birkaç kişi vardı falan, ama beni korkutan çözüm yanlış diye sorunun direkt üstünün çizilmesi, daha yaşamadım ama yaşayan baya kişi vardı.

Bakalım 1 hafta daha sabır son sınav biter bitmek yatışa geçmek istiyorum, sana da kolay gelsin umarım iyisiyle geçeriz sınavları

Gaussian olacak şekilde curve yapmayan hocalara uyuz oluyom awk kimsenin AA almaması gibi bir ucubelik yok ya

• shalian14 kullanıcısına yanıt

bölüm dersleri direkt hocanın iyi niyeti ya bunu az çok anladım. Matematik departmanından razıyım mesela az çok. Adamlar bunlarla uğraşmamak için +5 puan quiz vermiş. en kötü kataloğa yakınsar aa notu diyorlar öyle bir sistem kurmuşlar. Bölüm dersleri ve bazı dersler cidden hocana, hocanın o dönemki niyetine, isteğine çok bağlı. şu finalleri güzel atlatırsam hiç bunlara takılmama gerek kalmayacka ama atlatamazsam dua etmekten başka bir çare yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 5 Ocak 2024; 23:24:58 >
  • Terse kalırsak tek sorumlusu fizik departmanıdır. Finalde 77 falan üzeri alırsam rahat AA olur ama çıkmışlardan çok karışık sinyaller alıyorum. Mat için rahat AA sınırım 68 olduğu için bir tık daha rahatım bakalım bakalım. Ben de mata yeni bakmaya başladım volume falan direkt yok bende de.

• bambayo B kullanıcısına yanıt
    Benim de sanırım tam olarak böyle. Calc1den geçmem için min 40 veya 50 almam lazım galiba. Hayırlısı

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

aa için 89.5 üst mü dediniz hocam 68 i bulurken

• Bilkent sağ olsun son finalime de bugün girdim şubata kadar yatış

Normal not ortalamam 85 olacak şekilde. (MT1 -> 95/ MT2 -> 98 aldım.) 5 puan zaten quizden gelecek diye 90'a garanti AA dedim.

Fizikte yine normal not ortalamasi 85 olacak şekilde. (MT1 -> 82(bu sıkıntılı)/MT2 -> 95/LAB-> belli değil ama yaklaşık 90 üzerinden hesap) 3 ek puanla bence çok yüksek ihtimal AA olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 6 Ocak 2024; 2:38:9 >
  • Bitsinler de kurtulalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.