Şimdi Ara

Final haftası uykusuz kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu duygudan nefret ediyorum. Mesela şuan 01:52 ve ben uyanığım ve hiç uykum yok. Derslerimi çalıştım, artık beynim almadığı için çalışamıyorum. Böylece uyanık kaldığım sürede ders çalışamıyorum ve boş gidiyor. Sonuç olarak uykusuz kalınca çok zararlı çıkıyorum.

Sizin finaller nasıl geçiyor? Ben şuana kadar 2 sınava girdim, ilkinden geçtiğimi öğrendim ikincisi de kolaydı. Darısı sizlerin başına

• Bu saatlerde uykusu olmuyor insanın ama sınava doğru o bastıran uykudan nefret ediyorum bende
  • Yarın son final var hocam bitse de gitsek modundayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen ben de 2sinava girdim ve sonuc
    doguk 2 profesorler 0
    cocugu koydum 2sinavda da

• quote:

Orijinalden alıntı: doguuk

aynen ben de 2sinava girdim ve sonuc
    doguk 2 profesorler 0

Nasıl yani yerine birini mi girdi
  • Şu Grip salgınına yakalandım bu saate kadar çalışabildim neyseki ateşim olsada şimdi yatıcam öglen 3 te sınavım umarım iyi geçer uyku düzenini oturtucaksın hocam sende o zaman örnek ben gece yarısı çalışabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Orijinalden alıntı: doguuk

aynen ben de 2sinava girdim ve sonuc
    doguk 2 profesorler 0

Nasıl yani yerine birini mi girdi

Hay senin mübala anlayışına. Sandalyeden düşüyordum. Yerine biri mi girdi nedir abi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Kez mezuna kalmak
    3 yıl önce açıldı
    7. mezuna kalmak?
    2 yıl önce açıldı
    1 sene de mezuna kalınır
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim durum da aynı derste çalışmıyorum ama uykuda yok sabah 10.30 da sınav var ne olacak bakalım

• 3 final olduk. 2si basitti zaten Fizik kötü geçti büyük ihtimal büte kalacam. Yarın mat. Var vize 35 en az 60 almam lazımki bari şartlı geçiyim. 60 alacak kadar çalıstınmi derseniz çalısmadim sanirim. Yani büt potansiyeli olan 2. Ders matematik. Ondan sonra bilgisayar,teknik resim ve inş. Muh. Giriş dersi kaliyor onlardan geçerim heralde yüzde 90 zaten.

Edit: Ne vizelerde ne finallerde uykusuz kaldım. Millet hep uykusuz kaliyor çalışmaktan ben niye calişmiyorum yeteri kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 15 Ocak 2014; 2:10:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achteruit

Şu Grip salgınına yakalandım bu saate kadar çalışabildim neyseki ateşim olsada şimdi yatıcam öglen 3 te sınavım umarım iyi geçer uyku düzenini oturtucaksın hocam sende o zaman örnek ben gece yarısı çalışabiliyorum

En korktuğum şey sınav zamanları grip veya başka hastalıklara yakalanmaktır. Çok şükür sınavlaran 2-3 hafta önce grip oldum ve atlattım

Gece çalışmasından bahsettinde aklıma bizim hocanın kendisi hakkında bahsettiği uyku düzeni aklıma geldi. Gündüz okulda gece hastanede çalışıyormuş. Saatte bir uyanıp 15 dakika hastaları kontrol edip tekrar uyuyormuş. Saatte bir otomatikman uyanıyormuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.