Bildirim
7. mezuna kalmak?
Amazon.com.tr: Süpermarket Ürünlerinde 4 Al 3 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A377HWVLBWIRHI
geçen hafta paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
788k'dan 23k'ya nasıl çektim (koçluk linki açıklamada)
-
25 yaşında başlasa 31’de tıp biter
En iyi ihtimal ilk yıl tusu kazanır (7 yıl mezuna kalan biri için zor)
36 yaşında 30 yaşındaki uzmanın peşinde pervane olmak -
Adam sınava hazırlanırken darbe, virüs, rejim değişikliği, ekonomik kriz ve sınav sistemi değişimi görmüş. Şimdiki yeni nesil bebeler de sınavda şeker verilmedi diye ortalığı dağıtıyor -
adam değil ya sümeyye rümeysa falandır -
Yeğenler ile birlikte YKS keyfi -
Hep demişimdir 6 kere kalınır ama 7 yokkkkkkkkkk -
bu 10 kez mezuna kalanların hepsinin neden hedefi tıp aq -
Çocukluktan beri istiyordur muhtemelen kendini başka bir şey yaparken de düşünemiyordur. Zaten küçükken çoğu kişi polis, öğretmen ya da doktor olmak ister. Polislik ve öğretmenlik için 10 kere mezuna kalmak gerekmediğini göre geriye sadece tıp kalıyor -
uruk hai
-
528k dan 533k ya çekişe bayıldım
-
Tıp için 7. mezuna mı kalınır?
sahte doktor olup ameliyata kadar girmeni sağlayacak bir fırsat varken (birer basamak çıkacağına tek seferde 10 basamak çık)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 11 Ağustos 2023; 0:46:40 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Adam sınava hazırlanırken darbe, virüs, rejim değişikliği, ekonomik kriz ve sınav sistemi değişimi görmüş. Şimdiki yeni nesil bebeler de sınavda şeker verilmedi diye ortalığı dağıtıyor
|
788k'dan 23k'ya nasıl çektim (koçluk linki açıklamada) |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X