Şimdi Ara

# Mezuna kalmak #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi geceler , YGS1'de 106k oldum fakat bu sonuç çalışmamın kesinlikle karşılığı değil.Sınavdan önce en kötü 30 bine girerim diyordum hadi birazda bu sene ki YGS'yi ele alarak konuşalım en kötü sıralamam 40 bin olmalıydı.Fakat sınavda strateji hatasından dolayı, bütün sene MATEMATİK-TÜRKÇE-FEN-SOSYAL gidip son 2 hafta tıpkı SBS'de yaptığım gibi TÜRKÇE-MAT-FEN-SOSYAL sıralamasıyla gitmeye başladım ve bu aptal stratejiyi SBS ile destekleyip savundum.Hem de kendi kendime savundum.Bu sene ki Türkçe falan ardından o matematik derken her soruda sıralama hesaplamaya başladım.O kadar çalıştım boş mu bırakıcam diye kendime yedirememelerimden dolayı o iki saatte 1 sene mi heba edecek kadar saçmaladım.20 doğru 15 yanlış geldi matematiğim , varın siz düşünün ne kadar vahim bir sonuçla karşılaştığımı.

Ekim de kasım da o kadar emindim ki LYS'de YGS sıralamasını düşüreceğimden o kadar berbat bir sonuç aldım ki elime üstüne çektim bile.Çünkü YGS çalışmak o kadar tatlı geliyordu ki , 120 net yaptım demekten bıkmamıştım.Sonuç olarak pekte aman aman bi çalışma gayreti göstermedim YGS'den sonra ama mezuna bıraktım diyede pes etmedim hemen.Diyeceğim o ki arkadaşlar 106k dan 64k ya kadar çektim , 1 tane kimya denemesi çözmeden , 1 tane geometri denemesi çözmeden , 1 tane biyoloji denemesi çözmeden.Seneye daha iyi yapabileceğimi biliyorum, güveniyorum da kendime.Dersten yana pek sorunum yok sıkılmadığım sürece zevkle çalışırım fakat bir 15 Mart'ı daha bir Haziran'ı daha nasıl getiririm bilinmez.Sonuçta dershane yok -olsa da gitmezdim zaten- , eve kapanıp 10 ay boyunca ders çalışacak kadar eksiğim de yok.Biraz noksan derslerin üzerine düşüp, tecrübeleri de arkama alarak iyi bişeyler yapmayı planlıyorum, planlıyordum doğrusu.
    Ama dediğim gibi 10 ay evde, kütüphane de ya da ara sıra buluşulan arkadaşlarla nasıl geçer çok tedirginim.

Arkadaşım Kocaeli Makina yaz diyor, tutacağı da muallak gerçi ama sonuçta bu 10 gün de önümde ki seneyi planlamazsam bununda geri dönüşü yok.Diyeceğim o ki Kocaeli Makina yazıp gideyim mi bu sene yoksa içimde kalmasın bir sene daha parçaladıktan sonra daha iyisine gitmek bu sene karşılaşacağım sorunlardan kaçmaya değer mi ?

Düşüncelerinizi , mezun senesi hakkında görüşlerinizi bekliyorum , özellikle mezun arkadaşlardan :D

• Yukarılar da tutalım
  • Tüm hayatını, hayallerini kısaca geleceğini sadece 1 seneyi dert ettiğin için çöpe atmaya hazır mısın? Bence önce kendine bu soruyu sor, zaten kendin cevap vereceksin sorularına :)
  • Sakın gitme bu yıl,kendini harcama o potansiyeli görüyorum senin içinde
  • intexo kullanıcısına yanıt
    Sonuçta bu yıl gideceğim yer çiçekli böcekli bir yer değil, e çok kritik bir noktadan da bırakmıyorum mezuna.Çok net belli ediyor kendini durumlar ama ne bileyim yinede bir tedirginlik var önümdeki sene konusunda.

Hala güncel konu :)
  • Takip
  • Hani dersen 10 ay dersmi çalışılır bunu bile yapamazsın ha ne yaparsın abartmadan gunde 4-5 saat çalış düzenli sonra gez dolaş ama çalışmamak olmaz.

Kesinliklede mezuna kal yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    # Mezuna kalmak #
    10 yıl önce açıldı
    7. mezuna kalmak?
    2 yıl önce açıldı
    Mezuna kalmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.