Şimdi Ara

Finallerim bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dönem beklediğim gibi geçti, A düşüremediğim tek ders muhtemelen sadece eng 101 olacak o da A- gelecek.

Böylelikle gpa 3.96 gelir.

2. dönem müfredata ek olarak calculus 2 ve üstten front-end alacağım. Ayrıca 2. dönem alacağım DSA bölümün en zor derslerinden biri. Tatilde data structure ve calculus 2 bakmayı düşünüyorum, leetcode ve hackerrank kasacağım. Belki türkçe 102 için yazı da yazarım. Aklıma da başka yapacak bir şey gelmiyor.

Önerisi olan var mı? aslında planım oyun için 25 bine kasa toplayıp 1 ay boyunca oyun oynamaktı, paramı kumarda kaybettim 

• bol bol su iç, sabahları da sabah 5 gibi uyan  

• Tatilde ben de sayısal analiz, akışkanlar mekaniği, mukavemet2 müh. malzemeleri ve imal usulleri çalışacağım. ALES ve YDS'ye de artık 2. dönemden itibaren çalışmam lazım yazın zaten tamamen ALES YDS ve 3. sınıf derslerine çalışıcam ama staj da var nasıl olacak bilmiyorum. ALES çalışmak dönem dersleri içinde çok boş geliyor ama mezun olmaya yakın faydasını çok göreceğimi de biliyorum. Bu dönem benim 1 tane FF'im var gerisi AA ve tahminen 3.50 falan gelir ortalama..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayram ilan edelim o zaman

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

viski, bira, şarap içiyorum. 

• ALES, çıkmışları çözerek hallediliyor. Son aylarda çıkmışlara çalışıp zamanını iyi yönetebilen biri yüksek alır. Mesela ben hiç çıkmışları çözmeden girdim ve 2 alanı da çözmeye çalışırken zamanımı yönetemedim. Sonuç hüsran: 80 aldım.

Çalışmalarda başarılar dilerim.

• japonyaya git gel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sonunda midtermler bitti
    2 ay önce açıldı
    Hafta Sonu Ne Ara Bitti?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya ben senin yerinde olsam karı kız parti gezme yeme içme alkol yapardım full,o kadar paran var ne diye ortalama kasıyon,kendini yoruyon

• Jamser kullanıcısına yanıt

Peki hocam ales matematiği fullemek için tyt matematik çalışmak mantıklı mı? Geometri de var tabi. Konular aynı çünkü ve tyt mat soruları daha zor. Ekstradan sayısal mantık varmış sanırım ona sınava girmeden önce çalışırım sözel mantık da aynı şekilde.

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Ortalamanın işe yaraması için para gerekiyor aslında. Direkt istediğiniz yerde mastera gitme imkanı olur. Parasız insan için işler zor, kabul alsanız bile hayat standardı düşük oluyor.

• ikigai kullanıcısına yanıt

stanford, mit, princeton, harvard, berkeley vs. olmadığı sürece para vermem

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

karı kız düşkünü değilim. yani 1-2 sene öncesine kadar öyleydim de aşık olunca değiştim, şu an ondan başkasını istemiyorum.

alkol zaten sürekli

okul ders muhabbeti de kafamı dağıtıyo işte yoksa başka şeyleri tekrarlayıp overdosedan geberir giderim.

• ALES ile TYT matematiği neredeyse aynı. Yani TYT Matematik çalışmak mantıklı. Geometri konuları için de aynı şey geçerli.

Sayısal Mantık dedikleri şey, aslında TYTdeki Problemler oluyor. ALES için en kilit yer burası. Banko 15 soru çıkıyor.

Sözel Mantık kısmından ise 8 soru soruyorlar. Kolayca halledilir bu kısım.

• Jamser kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.