. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 21 Ocak 2025; 14:44:16 > |
Tüm finaller açıklandı
-
-
Hocam bu azimle ODTÜ gelip ieden ee ceng denesen de olurmuş
Bu işin şakası bu arada, her türlü yatay büyük risk. Ben bile arada bir nasıl cesaret etmişim diye düşünüyorum. Burnout olmadan böyle devam edersen istediğin hedeflerde fark etmez zaten, alan dersleri dışındakileri de çok takmiyorlar grad başvurularında duyumlarima gore zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
he ya makine tutuyordu, gelsem odtü ee'ye geçermişim.
dönem içi ve yaz okulunda alabildiğim kadar üstten ve müfredata ek ders alacağım
güzel research bulabilirsem grad applicationları için istediğimi elde edebilirim diye düşünüyorum. en azından master bilkent'te olsa ona da razıyım.
-
Ben çoktan burnout yemiştim. Tebrikler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yatay o hedefle girmeyip olsa da olur olmasa da diye olunca güzel
Doğum gün hediyesi gibi bir şey oluyor
uzaylı mısınız tebriks keske 4.0 olaydı
Tebrikler, ah fizik olmasa benim de 4.0 oluyordu ilk dönem. Sizin bölümde çalışıp zor A alınacak veya arıza hocası olan dersler var mı? Bunlar yoksa çalışıp 4.0 yapılır; şimdiden bölüm 1.liği hayırlı olsun.
-
eng 101 turk 101 ve math 101 sıkıntılı.
iyi çalışmayla ctis dersleri A verilir ama burada denilen kadar kolay değil özellikle C programlama dersi.
2. dönem data structure zormuş ama ben bitirdim sayılır.
2. sınıfta network’e zor diyorlar.
O saydığınız derslerin hepsi A geldi bana, öğrencilerin en çok zorlandığı data strcutures oluyor, bana en kolay gelen derslerden olmuştu nedense, network kolay sayılmaz bu arada.
Zor ders olarak; FizikII, Math II, Diferansiyel, Operating Systems, Computer Organization, Digital Logic, Circuit Design tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 13 Ocak 2025; 18:12:2 > -
Bizim de ilk final açıklanmış iyi başladık çok şükür
hocam o dersler, bilkent'te zor işte. tr 70.si arkadaşım, matematiği B+ düşürdü, bu eleman çalışmıyor veya matematiği kötü diyemeyiz. Bizimkisi cidden çok zorluyor bu derslerde. Matematiğe özel ilgim ve bilgim olmasa ben de A düşüremezdim muhtemelen.
math 102, diferansiyel ve stat/prob alacağım. fizik bizim müfredatta yok, seçmeli olarak fizik, kimya, biyolojinin kolay versiyonlarından birini alacağız.
o dediğiniz cs dersleri de bizde yok, computer vision için gerekli olan kısmını kendi kendime öğreneceğim. daha sonra cs/ee hocalarından research dilencem
-
Hayırlı olsun. 4.0 hak ediyordun normalde. 2. yarıyılda 4.0 düşürürsün artık.
Benim de sınavlar bugün başladı. İlk finalden banko 100 alırım. Asıl sıkıntı Salı ve Çarşamba günkü sınavlar. Onlardan yüksek almazsam 4.0 ortalama hayal olur.
-
4.0'a gerek yok. iyi bir şeyler yap, ingilizce öğren bilkent'e mastera gel.
-
Bizde de siz bana bakmayın millet dökülüyor. Data structures'ta 5 kişi falan A aldı sadece, en yüksek ortalama bendeydi. Abuk sabuk sınavlar yapıyorlar, çalışsan da işe yaramıyor bazen. Bilkent'le derslerin kitapları aynıdır muhtemelen ama tahmin edebiliyorum nasıl zorladıklarını. Kitabın sorular kısmındaki zor sorulara falan çalışmak lazım Bilkent için.
Math I bizde cidden kolaydı, o konuda bir şey diyemem, yine de öyle çok kişiye A vermiyorlar, ben en yüksek notları falan alıyorum genelde ama TR 70.si veya olimpiyatçı rakipler yok işte en büyük fark odur. Dersler zorlasa benim muhtemelen daha çok işime gelir, okulun düzeyinin üzerinde kasıyorum genelde boşa gidiyor. Şöyle düşünün; ilkokul çocuğunu toplamada geçemezsiniz, ama integralde kesin rahatlıkla geçersiniz.
-
nerde okuyon
-
O bende kalsın, ama Ege değil, sormuştunuz sanırım.
-
tıpa mı geçiyon la o pp ne
-
tıp gecmem ama zaten 5k yapıp gazide ulkuculerin arasında okuma fikri tek basına baya kotu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 13 Ocak 2025; 18:48:58 > -
muhtemelen bu dönem
belki (3 AA) (muhtemelen 2 olacak bu matları AA veremeyeceğim gibi)
2 CC
1 DC
1 BA
yapıcaz gibi duruyor. cengi iyi saldık o hoş olmadı. gelecek dönem inşallah çalışmayı düşünüyorum :D
edit: ortalamalar 3.8'den 3.10'a diğeri de 3.95'ten 3.86'ya düşecek gibi tabii bu ortalama senaryo daha düşük ve daha yüksek gelebilir yarın son final çalışıp aalamak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 13 Ocak 2025; 20:24:5 >
Benzer içerikler
- bursa dershane
- siyaset bilimi ve kamu yönetimi işsiz kalır mi
- devam zorunluluğu olmayan hukuk fakülteleri
- kolaykopi güvenilir mi
- mert hoca mı bıyıklı matematik mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X