< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiber -- 4 Eylül 2020; 22:51:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiber -- 4 Eylül 2020; 22:51:44 > |
Birader herkes mi şehir dışına gidiyor üniversiteye? Ankaradayım taş toprak virüs hes uygulamasında tüm ilçe evin etrafı kıpkırmızı sen ne anlatıyorsun? ulan bir tane adam akıllı savı olan yok mu şurada ya
|
Hocam belki üniversite ortamını çok bilmiyorsunuz ama benim ailesiyle yaşayıp üniversiteye gelen onlarca arkadaşım var.Herkes yurtta kalmıyor yani.
|
Bu kadar salgın varken milyonlarca öğrenci şehir değiştirecek, yurtta küçücük odalarda 3-6 kişi kalacak, aynı yemekhaneden yiyecek, aynı dersliklerde ders görecek, okula gelirken tıklım tıklım aynı metroya, otobüse binecek. Bir kişide korona olsa tek günde onlarca kişiye bulaştırıp gider. Ben de istiyorum hayat normale dönsün, zaten yetersiz olan eğitimimiz online ile iyice baltalanmasın ama yapacak bir şey yok. Güz dönemini yüzyüze yapmak intihar olur.
|
eğer doğruysa en mantıklısı, hem sağlık açısından hem de öğrenciler arasındaki eğitim eşitsizliğini minimuma indirmek için
|
Yazıyı okumamış kimse. Son cümlede ''önerilmesine karar verilmiştir'' yazıyor. İnsiyatifi üniversitelere bırakmış.
|
ben de sağlık diyenlerdenim hocam ama emin olun okulun açılmasını o kadar çok isterdim ki. ben tedbirimi alıp gidecektim, onlar da plaj, kafe açık tutacaklarına bizleri eğitimimizden uzak tutmasalardı keşke. ama bir nokta da sağlık da var ne kadar önlem alsa da hasta olan, bünyesi bunu kaldıramayacak sürüyle insan
|
Valla hiç de öyle değil şu an sayılardan soru çözmek yerine yatmayı; 1 ay sonra da rahat rahat online derslerime girip rahat rahat derslerimi geçmeyi o kadar çok isterdim ki
![]() |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 4 Eylül 2020; 23:8:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|