Şimdi Ara

TÜM ÜNİVERSİTELERDE İLK DÖNEM ONLİNE - YÖK SON DAKİKA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son dakika haberi: YÖK 'ten üniversite kararı.

Üniversitelerde yeni eğitim öğretim yılı güz dönemi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yapılan son dakika açıklamasında yeni eğitim öğretim yılının ilk döneminde üniversitelerde eğitimlerin online olarak yapılacağına yer verildi.

TÜM ÜNİVERSİTELERDE İLK DÖNEM ONLİNE - YÖK SON DAKİKA!

Kaynak:https://www.kamubulteni.com/egitim/saglik-bakanligi-mdan-yok-e-tavsiye-karari-verdi-universitelerde-h28845.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiber -- 4 Eylül 2020; 22:51:44 >

• Bu kadar salgın varken milyonlarca öğrenci şehir değiştirecek, yurtta küçücük odalarda 3-6 kişi kalacak, aynı yemekhaneden yiyecek, aynı dersliklerde ders görecek, okula gelirken tıklım tıklım aynı metroya, otobüse binecek. Bir kişide korona olsa tek günde onlarca kişiye bulaştırıp gider. Ben de istiyorum hayat normale dönsün, zaten yetersiz olan eğitimimiz online ile iyice baltalanmasın ama yapacak bir şey yok. Güz dönemini yüzyüze yapmak intihar olur.
    ben de sağlık diyenlerdenim hocam ama emin olun okulun açılmasını o kadar çok isterdim ki. ben tedbirimi alıp gidecektim, onlar da plaj, kafe açık tutacaklarına bizleri eğitimimizden uzak tutmasalardı keşke. ama bir nokta da sağlık da var ne kadar önlem alsa da hasta olan, bünyesi bunu kaldıramayacak sürüyle insan
  • eğer doğruysa en mantıklısı, hem sağlık açısından hem de öğrenciler arasındaki eğitim eşitsizliğini minimuma indirmek için
  • FHJAVSÖJHGFASJGHFASSKUYHLFASSLKHIŞASSKUGBASKIŞJFASŞIOGYSHAJIUGSMAFYGHSAUIGASMTYFHIHJUSAFYHSAHJGNAUYSGJITAHSDHFJNVA8DUYGFTASS7GNASUGFYHASFGNJSFMIOŞAGUJASKŞIFOIGFHJSAIŞGOAJFGMŞOSYFHJASMGDIOUAVADHGGINAGAIUSFGYTAHFIASUFNSATFGYHUSIAFASUYFFHJAVSÖJHGFASJGHFASSKUYHLFASSLKHIŞASSKUGBASKIŞJFASŞIOGYSHAJIUGSMAFYGHSAUIGASMTYFHIHJUSAFYHSAHJGNAUYSGJITAHSDHFJNVA8DUYGFTASS7GNASUGFYHASFGNJSFMIOŞAGUJASKŞIFOIGFHJSAIŞGOAJFGMŞOSYFHJASMGDIOUAVADHGGINAGAIUSFGYTAHFIASUFNSATFGYHUSIAFASUYF
  • jürklopp kullanıcısına yanıt
    noluyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • olması gerekenn
  • Yazıyı okuyun tamamen online değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar sırf kışın aşı bulunacak diye yapılıyor ki bulunamayacak. Bahar da online olunca bazı mankafalara tak edicek, sığlık diyenler de açılsın diyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 4 Eylül 2020; 23:8:5 >
  • eatmekaiparker kullanıcısına yanıt
    yaşıyon mu sen pm gel
  • Umarim öyle olur

• Evde kalıp bakkaldan virüs kapıp anne babanızı öldürmek mi okulda grip edasında geçirecek kişilere bulaştırmak mı?

• Yazıyı okumamış kimse. Son cümlede ''önerilmesine karar verilmiştir'' yazıyor. İnsiyatifi üniversitelere bırakmış.
  • cheers darlin kullanıcısına yanıt
    hocam belki okulda biri 5kişiye bulaştıracak onlarda aileleriyle birlikte kalıyorlardı şaaak 5aile infected
  • sunsickday kullanıcısına yanıt
    Yök’ün bütün kararlarında benzer ifadeler var. Önceki yazıda da üniversitelerin ekim’den önce açılmaması tavsiye edilmiştir tarzındaydı yazı. Sağlık bakanlığının bu tavsiyesi varsa üniversiteler muhtemelen karşı çıkmayacaktır.

• nYato N kullanıcısına yanıt
    bakkalden anne babama bulaştırdım onlar da iş arkadaşlarına bulaştırdı şak 10 aile yok oldu

aynı şeyi yks için de söyledim, sınav ertelenmemeli ertelenirse 2021 den önce giremeyiz demiştim. Eylüle ertelenseydi bak vakalara, gene ertelenecekti. Ayni şey üniler için de geçerli şimdi online olursa bahar da olacak hatta sonraki güz de olacak

• sunsickday kullanıcısına yanıt
    Okuduk hocam ama durum bu iken ben vakıflar hariç yüz yüze olacağını sanmıyorum. Asıl hata otelleri açmayacaktı, konserleri ileri tarihe erteleyecekti. Tek sorun biz değiliz ama canının kıymetini bilmeyen adamda üniversiteye geliyor. Bunlar korona döneminde maske takmadılar, biz bunlarla aynı okula gideceğiz.

• jürklopp kullanıcısına yanıt

• Tıp/diş hekimliğinin bazı dersleri yüzyüze olacaktır. Ve bazı mühendislikler. Ekonomi isletme hukuk psikoloji aklıma bunlar geliyor bunların tamamı online olur bence tüm üniversitelerde.
  • hazirlik da online olacak gibi ikinci mezuna mi kalsam acaba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.