Şimdi Ara

ODTÜ online olan dersler toplu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende yok, istemek için açtım. Belgeli atarsanız sevinirim canlar, yazıp geçmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bouncu -- 23 Eylül 2021; 15:30:35 >

• UP, özellikle econ 1. sınıfı merak ediyorum

• OHA oibsden baktım econ sadece 1 ders hibrit diğer hepsi online

• oha harbi mi lan

• quote:

Orijinalden alıntı: bouncu

OHA oibsden baktım econ sadece 1 ders hibrit diğer hepsi online

Hocam benim de öyle galiba. Ama çok saçma değil mi? 1 ders için okula mı gitmemiz gerekiyor?

• AttOS A kullanıcısına yanıt

hocam hibrit isteğe bağlı online veya yüzyüze demek değil mi? bilkentte böyleydi de odtü'de "hibrit" ne anlama geliyor bilmiyorum

• personelmuduru P kullanıcısına yanıt
    Ağlama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. Sınıf metalurji öğrencisi olan arkadaşımın tüm dersleri online imiş. Sadece 1 labı yüz yüze olacakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • personelmuduru P kullanıcısına yanıt
    Aynen kanka karıstı suanda carsı odtu rektorlugu falan yokden bagımsız aykırı bi karar almıs odtu anarsist oldugu icin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bouncu B kullanıcısına yanıt

Makina bile uzaktan olmuş hocam, sizi kıyamet kopsa bu yıl yüz yüze almazlar  

• quote:

Orijinalden alıntı: JusteMilieu

2. Sınıf metalurji öğrencisi olan arkadaşımın tüm dersleri online imiş. Sadece 1 labı yüz yüze olacakmış.

Malzeme de böyleyse yüz yüze ağırlığı yüksek olabilecek yalnızca kimya kaldı, onun durumu ne acaba  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA591D5BE -- 23 Eylül 2021; 18:42:18 >
  • aga hibrit eğitim tam olarak nasıl oluyor odtüde biliyor musun, sadece econ101 hibrit bizde de gitmek zorunda kalmam umarım 1 ders için

• Organiğe giriş harici sanırım hepsi yüz yüze (kendi bölümüne açılan dersler) Kredisiz olanlar hariç.

Bunu ben de merak ediyorum. Tüm derslerim hibrit. Hibrit denilen 1 gün online 1 gün yüz yüze şeklinde mi oluyor acaba yoksa isteyen online isteyen yüz yüze katılıyor şeklinde mi

• Alarak kullanıcısına yanıt

birinden öğrendiğim kadarıyla, bazı zamanlar yüzyüze katılım gerekli bazı zamanlar online. Yani haftada 80 dakikamızı bile almayacak boklu bir ders için şehrimizi değiştirmek, onca masrafa katlanmak zorundayız.

Ne saçma iş la bu hibritin amacı ne o zaman  

• Kimya Bölümü 1. sınıf için

Genel Kimya ve Laboratuvar dışı hepsi online

@TheDeviLofDark

• sarkat kullanıcısına yanıt
    Genel kimya ve labları yüz yüze gözüküyor sistemde. 105-106 ve 115-116 kodları bölüm için olanların.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.