Şimdi Ara

+++++ FİNANCİAL'DAN İLGİNÇ BAYRAK YORUMU +++++ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ________DOMUZDAN POST GAVURDAN DOST OLMAZ______

BİZİ ZORLA AB DENEN SÖMÜRGECİ TOPLULUĞA ÇALIŞANLAR GERÇEK VATAN HAİNİDİR.BU ÜLKE BU ZENGİNLİKLER HEPİMİZE YETER.KARDEŞİM ADAMLAR BİZİ İSTEMİYOR.NEDEN İSTESİN Kİ?BİR KERE MÜSLÜMANIZ EN BÜYÜK GEREKÇE BU VE ZATEN AB DE HIRİSTİYAN KULÜBÜDÜR.KARİKATÜRLERİNE O KADAR MALZEME OLDUK HALA KENDİMİZİ ONLARA YAMAMAYA ÇALIŞIYORUZ

YAZIKLAR OLSUN

• iki velet bayrak yaktı diye. şu vaziyetimize bir bakın
    gören de dünya harbi başladı sanıcak
    haydi yeryüzünde türk olmayan kim varsa düşman ilan edelim
    görünen o ki çok kolay gaza gelen bir milletiz
    ama birileri galiba böyle istedi diye bu böyle oldu.
    yoksa abd türk askerinin başına çuval geçirince bu kadar tepki vermemiştik
    psikolojik harb uzmanları istediğini elde ettiler anlaşılan
    bu uzmanların ezber bozmak diye bir taktiği varmış.
    hadise ilk meydana geldiğinde anında tepki verilirise netice alınmamış oluyormuş.
    ama biz olaydan iki gün sonra tepki verdik
    yani birileri mi öyle istedi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 17_january

adamlara helal olsun ,kendi vatanları için her türlü şerefsizliği yapıyorlar , canıgönülden tebrik ediyorum bilumum sömürgeci devletleri.

ikinci olarak ahkam kestiğim falan yok ,tarihi bana öğretme

son olarak yemeyenin malını yerler ,çıkarılamayan petrolü çıkartırlar ,işletilmeyen bor'u işletirler ,

söyle bakayım adamlar ne yapsın ,elimizle veriyoruz onlara, memleketi parsel parsel satıyoruz, bu tür bazı antlaşmalardan haberiniz yok herhalde ???

Elmizle veriyor muyuz vermek zorunda mı bırakılıyoruz? Seninde dediğin gibi o şerefsiz milletler için birbirimizi kırmaya değmez. Ama şunu bilki şerefi olmayan toplumlar her zaman yok olmaya mahkumdur

• quote:

Orjinalden alıntı: nestor

Bunlar kendi Milli Duygularıyla bizimkilerini karıştırıyorlar. Bunu anlamalarına imkan yok. Anadolu yu anlamalarına imkan yok. İşte bu yüzden salakça tespitler yapıp duruyorlar.

imzan süper adamım:)

• O salaklar Ofkemizi Toplamak İstiorsa sadece Dokunmaya calısmaları bile yeterli biz Yakarız onları Zaten...

Ben bu Ozguven curuklugunu anlamadım mal bişi Galiba biri bana acıklayabilir mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: osman1571

quote:

Orjinalden alıntı: nestor

Bunlar kendi Milli Duygularıyla bizimkilerini karıştırıyorlar. Bunu anlamalarına imkan yok. Anadolu yu anlamalarına imkan yok. İşte bu yüzden salakça tespitler yapıp duruyorlar.

imzan süper adamım:)

al benden de o kadar. bence de süper oLmuş... ibret olur umarım...
  • Abi gelsinler forumu görsünler sonra s..... olup gitsinler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aguney

Özür unutmuşum

Yahudilerin de a. koyim

bitek buna katılıyorum diğerleri bence bizi sınamak isteyen dışgüçlerin oyunu bizde bu oyunu oynuyoruz ne güzel adamlar ne kitaplar yazıyor derin devletlerle ilgili bence aşırı tepki veriyoruz az sakin olmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.