Şimdi Ara

Finansbank Enpara [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.502
Cevap
515
Favori
1.293.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlaşılan Kuveytturk sosyal medya şirketi tutmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende başvurdum bakalım birikim hesabına haftada 15tl atsam işimi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEDENATOR

quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

quote:

Orijinalden alıntı: DEDENATOR

şimdi şöyle mantıksal olarak düşünüp ve bankanın meşeine baktığımızda yunanistana ait bir banka.yunanistanda ekonomik krizin tavan yapmışken yunan hükümeti adalar dahil herşeyi satarken kalkıpta bu durumdaki bi ülkenin bankasına para yatırmak ne kadar mantıklı olur bilmem.ayrıca sıcak paraya ihtiyacı olan bi ülkenin bankasıda böyle bir yola başvurmayıpta ne yapsın,dikkat çeken bi husussa bu enpara olayı sadece tr de yapılamaya çalışılıyor,yunanistanda olması zaten mucize olurdu ki yunannlı olmayan parasını enparaya yatırmaz zaten.avrupada zaten yunan bankaların kredileri sıfır altında,peki yunan bankaları nerede bu tür faaliyetler yapabilir:)en cazip ülke türkiye:)haa ben burdan kimseyi etkilemek amaçlı yazmıyorum isteyen tabiki parasını degerlendirmekte hürdür,ama ben sadece işin farklı bi boyutundan bakarak para degerlendirmede daha dikkatli olunması gereken leri irdelemek istedim.üstelik bu sistem tamda yunanistan krizinden sonra apar topar kurulan bi sistem ve alt yapısı henüz tam değil,yani bu enparayı ben arsasının yeri belli olmayan bi yere yapılacak binaya para yatırmak gibi geliyor.

ben yıllardır finasla çalışıyorum bayada mevduatım var ,finansın bilancosu çogu bankadan iyi çıktı rahat olun ,bu saatten sonra tr de hiçbir banka batmaz ,batsada 50000 tl devlet güvencesinde

dikkat edreseniz yazdıgım msj da banka batar paranız gider diye bi cümle yok.ben sadece yunanistanın sıcak paraya ihtiyacı var ve bu sistemle yunanistana sıcak para girişi planlanıyor.şuan yunanistana 1 milyon dolar girmesi onlar için yüz milyon dolar gibi sayılıyor.umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

bir ulkedeki bir bankanin kaynagini baska bir ulkeye aktarmayi (aktarilan taraf aktaranin sahibi bile olsa) havale/eft gibi bir islem sandiniz sanırım
    bilgi sahibi olmadan fikir sahibi binlerden biri daha,forumda etrafimizda ne kadar cok bu insanlardan,kullanmadigi telefon,binmedigi arac,bilmedigi konu hakkında atip tutmak ne kadar kolay artik
    yorum yapmadan once okuyun, bilmiyorsaniz sorun,
    BDDK izin vermeden 1 kurus surdan suraya aktarilamaz

• gelen giden yok siteden 30 ekimden sonra musait olmayi degistirdim 8 ekimden beri kimse mi gelmez arkadas
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

enpara ismini nasıl bulurum diye düşündüm, ''enayi parası'' kelimelerinden türetmiş bulunmaktayım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat081

Finansbank'a kötü mötü diyorsunuz da her yıl kart aidatını bir şekilde hukuki yollara başvurmadan geri alıyorum.

Nasıl yapıyorsunuz? Ben de başvurmayı düşünüyorum da
  • 1000 LİRAYA %10 FAİZ 32 GÜN İÇİN NE KADAR YAPAR ?
  • Biri Finansbank mı dedi. Sakın yaklaşmayın üye işyeri olanlardan bile hesap ücreti alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltacifatih

1000 LİRAYA %10 FAİZ 32 GÜN İÇİN NE KADAR YAPAR ?

Kesintiler hariç 10 tl kazanırsın :)
  • İlkokula gitmeyenler ve hesap yapmaya üşenenler faiz getirisini
    www.finansbank.com.tr
    Kredi Hesaplama 2019 Kredi Faiz Oranları | QNB Finansbank
    http://www.finansbank.com.tr/yatirim/hesaplama-araclari/param-ne-getirir.aspx
    adresinden hesaplayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TarıkYıldız

quote:

Dalga geçiyorsunuz değil mi ?

Kesintiler dahil net tutar ne kadar lütfen bilgi verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

İlkokula gitmeyenler ve hesap yapmaya üşenenler faiz getirisinihttp://www.finansbank.com.tr/yatirim/hesaplama-araclari/param-ne-getirir.aspx adresinden hesaplayabilir.

İlkokula gittim üşünmedim de ama bu biraz değişik bir banka diye sordum tek sebep bu ...
  • quote:

quote:

quote:

Hayır arkadaş dalga geçmiyor, %10 faiz YILLIK & BRÜT faiz oranı.

Enpara.com'dan 1000 lirayı 32 gün vadeli mevduata yatıırsanız, Vade sonunda paranız 1.007,43 TL olacaktır.

• hesap işletim ücreti alınıyor.
  • Bu parayı net olarak %0.743 faiz dersek normal olan bu b tipi likit fon alırsanız bu oran zaten ortaya çıkmıyor mu ?
  • quote:

quote:

quote:

https://www.finansbank.enpara.com/mevduat-oranlari/mevduat-faiz-orani.aspx?mode=vadeli

Buyurun Hesaplayın. :) Aylık %1 e bile gelmez faiz :) bankalarda soygun düzeni devam :)
    Ben Faize karşı olan biriyim. En güzeli paranızı gidin has altına yatırın. ,995 ayar (24) 1000 tl ile 10 grm alırsınız. Şuanda fiyatlarda düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TarikYildiz -- 21 Ekim 2012; 11:37:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanyurtseven

hesap işletim ücreti alınıyor.

HANİ ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Orijinalden alıntı: hakanyurtseven

hesap işletim ücreti alınıyor.

HANİ ?

Evet nasil alınıyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamların neredeyse tek sloganı 'hesap işletim ücreti yok' ama ortaya laf atılıyor. Devamını getirin o zaman, bilinçlenelim.
  • quote:

quote:

quote:

1000 liraya %10 faizle yılda 1100 tl yapar, Ayda 8,333.. tl kazandırmış olur kesintiler çıkartılmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLyNeC -- 21 Ekim 2012; 22:37:04 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.