Ancak teknoloji ve tatil kampanyaları o kadar çok ödülü tek seferde verir. İş Bankası, TEB, Garanti ve Yapı Kredi’de sık sık kampanyalar oluyor. Özellikle yurt dışı ve e-ticaret kampanyaları çok iyi oluyor. 5000 TL harcamaya 500 TL gibi kampanya dolu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Finansbank Enpara [ANA KONU] (1026. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
1749 kredi puanım var daha önce enparalı değildim 50 bin TL faizsiz kredi için başvuru yapayım dedim 20 bin onayladık diyorlar tamamen kandırmaca herhalde 50 bin TL olayı hane maaş 100k üzeri şuan ödediğim herhangi bir kredi yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Ek hesap limitini arttırdığımızda, mevcut kredi çekme limitimiz düşer mi ? Ek hesap limitini yükseltmek kredi limitinden düşürüyor mu yani ? Bilgisi olan var mıdır ?
-
Ek hesaplar çıkacak kredi limitinizi etkilemez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün root'lu cihazda açılmamaya başladı, Magisk'ten gizlemek de kâr etmiyor. Var mı çözümünü bilen?
-
Çözüm çok basit rootsuz yani yasal yazılımlı cihaz kullanacaksın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rom root işilerinden uzağım bir süredir ama shamiko yüklü müydü? zygisk kapatıp shamiko yükleyip açarsan şansın olabilir. bazı uygulamalar rom attıysan da uyarı verebiliyor.
-
etkiler hocam
-
Zygisk açıkmış, kapatıp dendim yine olmadı. Shamiko'yu güncelledim yine çözümsüz. Diğer bankacılık uygulamalarında sorun yok, bir bu çıkıntılık yapıyor. Neyse, yakında bir çaresini bulan çıkar.
-
andorid geliştirici seçenekleri ayarlardan usb hata ayıklamasını (debugging mode) kapatmayı denediniz mi? alternatifbank ı bu şekilde çalıştırabilmiştim. bu ayarı kapatıp uygulamanın verilerini komple silip çalıştırınca bağlanmıştı.
bu ayarı kapatınca pc den rom atamazsınız. atacağınız zaman tekrar bu ayarı açmanız gerekir.
-
Uygulama üzerinden kart olmadan alışveriş yapamıyor muyuz? Kart bilgilerini bulamadım uygulamada.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangikredi'de 50k faizsiz kredi verdiğini gördüm yeni üyeye. Başvuru yaptım, üyesi oldum. Tanımlamadı. Bekledim bir kaç gün belki sistem problemidir diye. En son mail yoluyla ulaştım bu kuruluşa. Bana verdikleri cevap ise anlaşmalı olduğumuz yerlerden başvuru yapmadığınız için yardımcı olamıyoruz. Oysa ki o site üzerinden başvuru yapmıştım. Normalde şikayet eder uğraşırdım; ama bunlarla uğraşmayacağım. Kurumsallık önemli. İlişik keseceğim. Bu tür kredileri görüp üye olmak isteyen arkadaşlar için bilgilendireyim dedim.
-
Daha öncesinden de bir sıkıntı var mıydı, bilmiyorum ama son iki gündür ne kredi kartı ile ne de hesaptan SGK ödemeleri yapılamıyor.
Geçen ay sorunsuz bir şekilde ödenebiliyordu.
Müşteri temsilcisi yardımcı olmaya çalıştı ama o da "Bu ödeme türü desteklenmiyor." diye bir hata aldığını söyledi.
-
E-DEVLET'e enparadan erişemiyorum. ''Sunucu problemi yaşandığı için giriş tamamlanamadı.'' Bankanın çözüm merkezine yazdım hâlâ bir cevap gelmedi. Aranmadım da. Sorun yaşayan var mı (bence vardır da)?
-
Alıntı
metni:QNB Bank A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Bankamız özel durum açıklamasıyla BDDK'nın 15.08.2024 tarih ve 10945 sayılı kararıyla Enpara Bank A.Ş'nin faaliyet izni aldığı duyurulmuştu. Bu kez, Enpara Bank A.Ş'nin 30.12.2024 tarihinde faaliyete başladığını kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine arz ederiz. Bununla birlikte, müşteri kabulü ve diğer bankacılık faaliyetlerine dair entegrasyon çalışmalarına devam edilmekte olup, planlanan kısmi bölünme işlemine ilişkin gelişmeler KAP vasıtasıyla duyurulmaya devam edecektir.'' bilgisi verildi. -
konu başlığındaki ''finansbank'' kelimesi silinsin.
-
Kredi karti hala ortak limit. İki banka arasi para teamgeri havale diye geciyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
tabiki nasıl olur da motorlu taşıtlar VERGİSİNİ vergi zannedersiniz 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
MTV'nin açılımını sorsaydınız MH ye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X