Vodafone fiber
Yeni taşındığım binada sadece Vodafone fiber kutusu var. Vodafone lulara 90 TL indirim var ondan yararlanayım diye başvuru yaptım hat abimin üstüne olunca onun adına başvuru yaptık İzmir'de yaşıyorum abim şehir dışına gitmişti evde olmadığı için haliyle interneti bağlamadılar. Farklı bi kuruma vermiş internet bağlama işini turbofix midir nedir taşeron şirket herhalde. Şimdi aboneliği iptal edeyim diyorum onuda yapmıyorlar dairede aktivasyon açık olduğundan kendi adıma başvuruda yapamıyorum farklı isslerde fiber yok tavsiye edebileceğiniz İss var mı herkese iyi forumlar
Haksız yere alınan para
Yaklaşık 2 hafta önce yaşamış olduğum internet kesintisi sonucunda evimin içindeki bütün kontrolleri yaptıktan sonra buna modem değişimi de dahil müşteri hizmetlerini aradım ve arıza kaydı oluşturdum daha öncede kopmalar yaşıyordum ama bu seferki uzun süreli olduğu için aradım ve arıza kaydı oluşturdum bunun sonucunda ertesi gün türk telekom ekipleri portlarda sorun olduğunu söyledi ve arızayı giderdi ve Türk Telekom ekiplerine sorduğumda bunun için benden ücret alınır mı dediğimde alınmaz diye cevap verdi ama millenico.m faturaya 169 TL yerinde destek diye ücretlendirme yaptı ve yapmış olduğum görüşmeler sonucunda ücreti ödemem gerektiğini söylediler arıza evimde değil benim sorumluluğunda bulunan bir yerde değil ama buna rağmen yinede faturaya yansıttılar hakkımı helal etmemekle beraber en kısa zamanda farklı bir ISS ye geçeceğim bu firmaya güvenmemenizi isterim
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 12 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 547 (Bu ay: 114)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bankalar, Kredi Kartları, Krediler