Şimdi Ara

Finansbank Enpara [ANA KONU] (1028. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.559
Cevap
516
Favori
1.301.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10241025102610271028
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aynı anda bakmaya çalıştım.

2884-3023 enpara

2932-3034 garanti

rezillik. Siz söyleyince bir de dolara bakayım dedim.

34,82-35,73 enpara

34,56-35,91 garanti

sadece altına yapmışlar bunu ilginç bir şekilde

• phantasm P kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam Enpara pismanliktir siz siz olun buyuk bankalardan baska bankaya gitmeyin bu saatten sonra

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmamba_01

Aynen hocam Enpara pismanliktir siz siz olun buyuk bankalardan baska bankaya gitmeyin bu saatten sonra
    Birkaç banka dışında bankaların makas konusunda iyi olduğu söylenemez. Altın yatırımı fiziki yapılır. (büyük kentlerde döviz Bn bürolarında makas en fazla 20 lira) Ben illa dijital altın alacağım diyen IAR veya Minted uygulamalarına bakabilir ya da fiziki altından daha yüksek getirileri olan altın fonlarına göz atabilir. Bankadan vazgeçmem diyenler Nkolay, FİBA ve Burgan'ın makaslarına baksın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz ama Enpara burada ayri bir hal aldi resmen gasp ediyor milletin parasini. Diger tum bankalardan ayri olarak birden Ocak 2025 te devasa fiyat dusurdu. Yok mudur yapilabilecek birsey? bddk ya gitmek gibi

• Qnb'den ayrılmasıyla alakalı olabilir, para lazım adamlara..

• quote:

Orijinalden alıntı: blackmamba_01

Haklisiniz ama Enpara burada ayri bir hal aldi resmen gasp ediyor milletin parasini. Diger tum bankalardan ayri olarak birden Ocak 2025 te devasa fiyat dusurdu. Yok mudur yapilabilecek birsey? bddk ya gitmek gibi
    Yapabileceğiniz bir şey yok. Bu makaslar yukarıdan gelen emirle açıldı zaten. Eskiden tfx target VE kuveyttürk gibi yerlerde 5-10 lira makasla işlem yapardı millet. 2021 KKM kararları ile geldi bu süreç.

• Merhaba, 31 Aralık'ta ki trafik sigortamı taksit yapamadık. MH çözüm bulamadı

• Osmane10 O kullanıcısına yanıt

Bende gib.gov.tr üzerinden dün ödedim. Dün bekleyen provizyonda idi. Bugün akdaşm saatlerine kadar da bekleyen provizyonda idi. Biraz önce dönem içi hareketlere düştü ama taksit olmuyor. MH hala bekleyen provizyonda diyor. Ekran görüntüsü de attım yine de kabul etmediler. Ne biçim iş anlamadım.

• Enpara'nın Android uygulamasını Bluestacks adındaki Android emülatörü üzerinde kullanıyordum. Son iki haftadır uygulamayı açamıyorum. Enpara'yı açtığımda cihazımda zararlı yazılım olduğunu söylüyor ve oturum açmaya izin vermiyor.

Aynı sorunu yaşayan var mı? Google Play mağazazında birkaç kişi uygulamanın rootlu cihazlarda çalışmadığını söylemiş.

https://i.ibb.co/1sHXvkT/enpr.png

• SGK ödemesi taksit kapsamında mı tecrübe eden var mı?

• zxcx kullanıcısına yanıt
    Evet son dönemde banka uygulamaları bunu önlem olarak kullanıyor dolandırıcılık olaylarına karşı. Plaka atılmış yurt dışı cihazlar. Rootlu telefonlar , custom romlu telefonlar vs gibi. Direk tarayıcı kullanmanız daha sağlıklı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tonny Stark kullanıcısına yanıt

enpara'nin kendi mobil uygulamasi uzerinden odeyince evet. digerini bilmiyorum

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

saçmalığa bakar mısın güya enpara güvenlik önlemi alıyor

mobilden girince böyle oluyosa normal web den goole girince telefondan giribiliyosun enpara.com eee ne anlamı kaldı

• mavikıs M kullanıcısına yanıt
    Hocam o şekilde her seferinde sms doğrulaması ister sistem. Tarayıcı kayıt etmez. Uygulama bir kere sms ile eşleştiriyorsun sonra devam. Uzun vadede güvenlik sorunu olduğu kesin. Rootlu vs telefonda şifrenizi bulan kişi direk uygulama girip hesapları ne varsa delik deşik edebilir 5 dk da. Tarayıcıda Bulsada sms doğrulaması ister sistem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en para hesabımı hiçbir sebep olmadan kapattı. en para banka politikaları gereği ilişiğiniz kesilmiştir denildi mh tarafından mobilden giriş yapınca hesabınız blokeli diyor aynı durumu yaşayan varmı?

• caryting C kullanıcısına yanıt

Evet bir arkadaşımın hesabını blokeledi, kripto işlemleri nedeniyle.

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    hesapta para yok uzun sürede para transferi harcama vs de olmadı ayrıca qnb hesabımda aynı şekilde bloke oldu sebep olarak da hiçbir şey söylemiyorlar

• caryting C kullanıcısına yanıt

Durup dururken hesap kapatmaları garip. Bu sıra çok duydum ama sizinki gibi transfer yokken olanı ilk defa duydum.

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    hesapta faaliyet yok ne en para nede qnb de Allahtan para yoktu içinde sonra uğraş dur bunlarla aman dikkat edin bu 2 bankada para bulundurmayın yoksa paranız güme gider

• 
Sayfa: önceki 10241025102610271028
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.