Finansbank Enpara [ANA KONU] (1025. sayfa)
-
-
@hera09 teşekkürler arkadaşlar
-
BES ödemelerinizi taksite bölebiliyorsunuz. 2025'e son 1 ay kala 15 bine kadar ekleyip 6 taksite bölebilirsiniz.
Diğer kartlarda olmuyor bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla geçecek olan arkadaşlara referans olabilirim. Öğrenciyim %50 yeni gelen ücretini paylaşırız
Özelden yazabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkwood0 -- 28 Kasım 2024; 20:20:17 > -
-
Enparaya giriş yapamıyorum daha sonra deneyiniz yazıyor girebilen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hata veriyor..
Düzeldi hocam.
Ya Yapı Kredi'den buraya para gondericektim kesinti yaptı , bu hep varmiydi yoksa yeni mi geldi uygulamaya. Saat 16:30'u geçmedi neden fast kesintisi oldu?
yapi kredi ile enpara arasinda herhangi bir iliski oldugunu sanmiyorum. yapi kredi ile anlasmaniz varsa ucretsiz olabilir. benim bildigim kadariyla en paragoz bankalardan biri yapi kredidir, her seyden ucret alir veya almaya calisir
-
Evet herhangi bir anlaşmaları yok onu biliyorum ama herşeyden para alma durumu çok belli, maaş kartım olmasa bir kere daha çalışmam.
Enpara böyle değil nereye ne zaman ne kadar para göndersem ücretsiz , kesinti yok.
750 lira aidat ödüyoruz diye kampanya koymuşlar. Konusunda bahsi bile geçmiyor, neden? Çünkü kart limitin 100 bin lira olacak ve 12 ay 25 bin kart ekstren olacak. Yani 25.000*12=300 bin lira harcama yapacaksın, karşılığında 750 TL alacaksın. Aralık 2025'te yatıracakmış onu da. Bir kampanya nasıl yapılmazın harika bir örneği olmuş. Emeği geçenlerin başarılarının devamını dilerim. Ekşi'de bir başlık var, şirketlerde ***** gibi olmuş diyen eleman eksikliği diye. Bu da cuk oturmuş bu eleman eksikliğinin sonucu olmuş.
enparada kredi ve nakit avans çekimi başvurusu yapılmaması için nasıl kapatıyoruz ? Yani uygulamaya girip başvuru yapılmasın istiyorum.
-
Uygulamayı senden başka kullanan mı var ondan mı kapatılmasını istiyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kredi kartım yolda görünüyor bu esnada sanal kart oluşturmayı denedim,
ancak bu cihazdan yeni giriş yaptın o nedenle sanal kart oluşmaz uyarısı veriyor,
diğer telefondan uygulamayı kaldırmadım, eğer ki diğer telefondan giriş yapmış olursam sanal kart oluşturabilir miyim,
yoksa yeni cihaz geçtiğimden ötürü eskisine geri dönersem bu kez de eski cihazı yeni cihaz algılayap hele bi otur bekle mi der yine?
cihazda aktivasyon duruyor hemen girerim hiç ellemedim.
vakıfbank da 20bin harcama sözüne 1200tl veriyor :D
-
enpara uygulamasi ni root lu telefonda kullanan varmi son guncelleme ile aksilik cikarmaya basladi
Kampanyaya bakış açınız yanlış. Geçenlerde 100 bin lira üzerinde limiti olan kartlardan devlet için 750 TL savunma payı alınacağına dair bir düzenleme gelecekti ama iptal edildi. Enpara da 100 bin lira üzeri limitiniz varsa ve kartınızı aktif olarak kullanıyorsanız bunu ödemek istemiş. O kadar harcamayan zaten limitini düşürüp o vergiyi ödemezdi. Zaten insanlar 500 lira aidat ödeyecek diye senede 5000-10000 TL puan kazandıran kredi kartlarını almıyorlar. “Enpara aidatsız.” diye tutturmuşlar, 100.000 TL e-ticaret harcamasından bile puan kazanamıyorlar. Onu da geçtim, diğer bankaların aidatsız kartları bile daha çok puan veriyor. Aidatsız kart da her bankada var.
Beyler enpara,meslek odası aidat ödemelerine filan 6 taksit yapıyor mu?
-
Enpara ile E - devlet'e internet bankacılığıyla giriş yapabilen var mı? Sunucu hatası veriyor bende.
kredi kartıyla 100 bin e ticaret harcamasına bedava 10 bin veren var mı ki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X