Bildirim
Finansbank Enpara [ANA KONU] (1025. sayfa)
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
@hera09 teşekkürler arkadaşlar
-
BES ödemelerinizi taksite bölebiliyorsunuz. 2025'e son 1 ay kala 15 bine kadar ekleyip 6 taksite bölebilirsiniz.
Diğer kartlarda olmuyor bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla geçecek olan arkadaşlara referans olabilirim. Öğrenciyim %50 yeni gelen ücretini paylaşırız
Özelden yazabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkwood0 -- 28 Kasım 2024; 20:20:17 > -
-
Enparaya giriş yapamıyorum daha sonra deneyiniz yazıyor girebilen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hata veriyor..
Düzeldi hocam.
Ya Yapı Kredi'den buraya para gondericektim kesinti yaptı , bu hep varmiydi yoksa yeni mi geldi uygulamaya. Saat 16:30'u geçmedi neden fast kesintisi oldu?
yapi kredi ile enpara arasinda herhangi bir iliski oldugunu sanmiyorum. yapi kredi ile anlasmaniz varsa ucretsiz olabilir. benim bildigim kadariyla en paragoz bankalardan biri yapi kredidir, her seyden ucret alir veya almaya calisir
-
Evet herhangi bir anlaşmaları yok onu biliyorum ama herşeyden para alma durumu çok belli, maaş kartım olmasa bir kere daha çalışmam.
Enpara böyle değil nereye ne zaman ne kadar para göndersem ücretsiz , kesinti yok.
750 lira aidat ödüyoruz diye kampanya koymuşlar. Konusunda bahsi bile geçmiyor, neden? Çünkü kart limitin 100 bin lira olacak ve 12 ay 25 bin kart ekstren olacak. Yani 25.000*12=300 bin lira harcama yapacaksın, karşılığında 750 TL alacaksın. Aralık 2025'te yatıracakmış onu da. Bir kampanya nasıl yapılmazın harika bir örneği olmuş. Emeği geçenlerin başarılarının devamını dilerim. Ekşi'de bir başlık var, şirketlerde ***** gibi olmuş diyen eleman eksikliği diye. Bu da cuk oturmuş bu eleman eksikliğinin sonucu olmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X