yapar |
Finansbank Enpara [ANA KONU] (1023. sayfa)
-
-
Bir yakınım bir zamandır Enpara müşterisi olmak istiyordu. En son faizsiz 35 bin TL, 6 ay vade kampanyasını da görünce başvurusunu yaptı ancak banka politikaları gereği 3 ay ve 20 bin TL olarak verebiliriz yazdı. İşleme devam etmeyip birkaç gün sonra tekrar denedi ve yine aynı yazı çıkınca en son müşteri hizmetlerini aradı ve neden böyle olduğunu sordu. Standart yanıtlar işte kredi notunuz düşüktür gibi yanıtlar verdiler. En son peki öyle olsun dedi ve müşteri oldu.
Sonrasında ben merak ettim ve kredi notuna bakayım dedim. Tam 1900/1900 kredi notuna sahip olduğunu, maaşının neredeyse 20 katı kadar limitinin olduğunu ve borç/limit oranının %5 civarı olduğunu gördüm.
Peki şimdi size sorum şu: Her yerde reklam yapıp şu kadardan faizsiz kredi veriyoruz deyip sonrasında o tutardan düşük ve daha az vade ile kredi vermek insan kandırmak mıdır (çünkü yukarıda ya da başka yerde de yazmışlar hep 20 bin TL kredi verilmiş) yoksa banka politikası mıdır? Yanıtı siz bulun.
Tabii ki de kimse kimseye para vermek zorunda değil. Ama en azından birkaç kişinin 35 bin TL çekebildiğini görseydim, müşteri hizmetleri daha tutarlı yanıtlar verebilseydi bu yazıyı yazmazdım hatta düşünmezdim bile.
Tamam masrafsız, kolay, online diyoruz, beğeniyoruz ama bu hareketler hiç hoş değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 5 Kasım 2024; 8:10:27 >
-
bence de bir kandirmacadir gidiyor. hem de nerdeyse tum bankalar ayni seyi yapiyor
-
Enpara kredi kartı ile sağlık harcamasına fark almadan taksit yapılabiliyor mu hâlâ? Ona göre kredi kartı başvurusunda bulunucam, taksit seçeneği varsa en fazla kaç taksit yapılabiliyor? -
Çok haklısınız benim de o kadar olmasa da iyi durumda raporum, ama aynısı çıktı 3ay 20bin. Yapacak bişey yok , tek yorumum müşteri kazanmak için yapmış olabilirler. -
Evet devam ediyor. 15 bin TL ye kadar faizsiz maksimum 6 taksit. Eğitim ve vergi de aynı şekilde.
-
Aynı durum ing de başıma geldi. Yaptıkları düpe düz ahlaksızlık. Normal bir ülkede olsak çok büyük ceza kesilir, Banka yönetimi soruşturmadan geçer suç bu yaptıkları…
-
enpara aylık 50 yapmis fena bir oran sayilmaz aslinda ...
-
Size ilave % verilmiş sanırım:
enpara.comVadeli Mevduat Hesabı | Mevduat Faizi Hesaplamahttps://www.enpara.com/hesaplar/vadeli-mevduat-hesabi#faiz-oranlari
-
Yanlış hatırlamıyorsam 2012 sonu 2013 başları idi sanırım. Hakkari Yüksekova da vatani görevi yapiyordum. O zaman tanışmıştım enpara ile, nizamiyede getirmişti kurye kartımı. Hey gidi günler. Bugün enpara kredi kartımı kapatarak 11 12 yıllık serüvenin sonuna geldik. Hesabımı kapatmak için kredi kartının ekstresinin kesilip ödenmesi gerekiyormuş, ekstre kesildikten sonra artık onuda kapatırım. Gerçektende bankacılık sektöründe büyük bir devrim yaptılar. Fakat devam ettiremediler. Hoşçakal enpara.com -
siz bilirsiniz de bence kapatmayın limiti bin tl yapıp otomatik artış vs kapatın evde dursun öyle, eski kart kredi notuna faydası olur diye biliyorum -
Selamlar bisey sorucam
Ben yeni kredi karti aldim enparadan
Vergi odemelerine 6 taksit yapiyor
Buna emlak vergiside dahildir degilmi.
Ayrica vergi ve sigorta diyor.sigortadan kasti sgk primi midir.
Ev sigortasi.dask.arac kasko sigortasinida kapsarmi. -
İyi aksamlar, hepiyi sigorta kasko yu
6 taksit yapabildinizmi. -
Bilgi icin tesekkurler. -
yapar bildiğim kadarıyla -
Eylül ayında kaskoyu bu şekilde 6 taksite böldüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 15 Kasım 2024; 22:54:50 > -
Tesekkurler. -
-
Evet genel bir problem var çözmeye çalışıyorlarmış
-
Eft fast hic biri yapilamiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X