Şimdi Ara

Finansbank Enpara [ANA KONU] (1022. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kerem Taha Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.474
Cevap
516
Favori
1.287.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10201021102210231024
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Midas açın oraya aktarıp çekin ücret alınmıyor.

• Skayn kullanıcısına yanıt

asgari ücret 17 bin, geçen bir buzdolabı gördüm tam 18 bin lira.

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    Çok uygunmuş geçen anneme aldık 36 bin tl
  • Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt

inanmam

• killforyou1981 kullanıcısına yanıt
    35k 6 ay icin nereden başvuru yapılması gerekiyor
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Hangikrediden hocam.
  • Yeni SWIFT kodu belli olmuş Enparanın yakındır herhalde banka olması.

• Enpara kartımın son odemesi 30 ekim ama su an gecikmede görünüyor. bu nasıl oluyor?

• arkadaşlar biliyorsunuz, enpara üzerinden hisse senedi ya da fon alımı yok. Artık QNB'den bağımsız olmuş. Sizce yatırım bölümü gelir mi yakın zamanda? Enparaya soran oldu mu?

• azteca A kullanıcısına yanıt

Bu sorunun en doğru cevabını enpara müşteri hizmetleri bilir oraya sorun sorarsanız da bizi de bilgilendirin

• @Parasetamol1903 belki tüyo verir.

• azteca A kullanıcısına yanıt

Süreç tamamlanmış olsa IBAN'lar değişir. IBAN değişince o dedikleriniz de zamanla olur.

• Ben bu konuyu, bu başlıkta daha önce @Parasetamol1903 'e sormuştum ve Enpara ayrıldığında yatırım hizmetleri bölümü de geleceğini söylemişti.

• Bu enparanın ayrılması nedense çok uzadı ama sıfırdan dijital banka kuranlar çoktan faaliyete geçti bile
  • Enpara artık avantajlı değil. O nedenle QNB'ye geçtim.

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt

Evet, bir aksilik olmazsa ayrıldıktan kısa bir süre sonra yatırım işlemlerinin hayata geçirilmesi planlanıyor. Şu an tüm ekipler ayrılma projesine odaklanmış durumda, anormal büyüklükte bir proje olduğu için paralelde yeni ürün/hizmet çıkarmak çok zor maalesef. Uygulama da yenilenecek ayrılma tamamlandıktan bir süre sonra, hepsi aynı anda olamıyor maalesef.

• serdar_k S kullanıcısına yanıt

Sıfırdan dar kapsamlı bir dijital banka kurmak ile var olan bir bankanın (QNB) içinde yer alan ve milyonlarca müşterisi olan bir iş kolunun/markanın (Enpara.com) yeni kurulan başka bir bankaya (Enpara Bank) transfer edilmesi, üstelik eksiksiz tüm fonksiyonları ile beraber, aynı şey değil. Hem teknik projeler hem de yasal süreçler çok karmaşık ve zor. Dünyada eşi benzeri olmayan bir proje, daha önce hiç yapılmamış. Ama adım adım ilerleniyor, biraz daha zamana ihtiyaç var ama sonu güzel olacaktır.

• Selam arkadaşlar en paranın iyice suyu çıktı önceden gece 12 ye kadar birikim hesabı açılıyordu biraz önce 2 parça para vardı tek olarak birleştirelim diye vadeyi bozdum günlük deydi ne olsa iyi yeni günlük hesap açmak istediğimde saat 23 den sonra birikim hesabı açamazsınız diye ekranda uyarı verdi müşteri hizmetlerini aradım saat 23-05 arası gün sonu olduğu için hesap açamazsınız dedi daha dün açtım bir sorun olmadı bugün neden böyle oluyor dediğimde benimle iddialaşıyor mümkünü yok diye birikim hesap açacaklar dikkat etsin

• "Her gün 05:00-23:00 saatleri arasında, hiçbir faiz kaybı yaşanmadan, Birikim hesabınıza para girişi veya hesaptan para çıkışı yapabilirsiniz."
  • enpara,emlak vergisine 6 taksit yapıyor değil mi?

• 
Sayfa: önceki 10201021102210231024
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.