< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Finansbank Enpara [ANA KONU] (1029. sayfa)
-
-
1210 kredi puanım var, üzerime tek kredi var ve bu ay bitiyor. Acil nakite ihtiyacım oldu, 0 faizle 35.000 ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum, yeni müşteri kampanyası ile. Sizce bu şartlarda krediyi bana verir mi? Enparanın limit ve faizsiz kredi verme konusunda çok seçici olduğunu duymuştum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Denemeden bilmek çok zor hocam
Yok mu enparada kampanya falan yaw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bankalar 1300 ve üzeri puanı severler. 1400 ve üstünde rahatlıkla kredi verirler.
Sizde durum geçmişinizle ilgili olanlar etkili olacaktır. Geçmişteki kredilerinizde sorun yoksa enpara tanışmak için düşükte olsa verebilir.
Öncelikle puanınızın yükselmesi gerekmektedir. Bunun için bir yol izlemeniz sağlıklı olacaktır.
Gerekirse teminatlı kredi kartı alarak puanınızı arttırabilirsiniz. ( Kuveyttürk veriyor. )
-
x (formerly twitter)denetle! (@denetlecomtr) on Xhttps://x.com/denetlecomtr/status/1881994311618699480?s=46
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
enparadaki euro ve altın'ı başka banka hesabına havale eft yapabiliyor muyuz?
-
Qnb de döviz hesabı aç. Dövizi qnb ye ücretsiz havale et, şubeden çek.
Altın için qnb den hesap aç, qnb hesabına havale et. Qnb şubelerine giderek altın EFT yaparak istediğin bankaya gönderirsin.
Yalnız altın EFT si 3-4 gün zaman alıyor. Gramına göre EFT masrafı var. Ücretlerden bakarsın.
Altın eftsi hiçbir bankada mobilden olmuyor, şubeler yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borucusamosan -- 22 Ocak 2025; 21:29:13 >
Yeni enparalı olup faizsiz kredi çeken arkadaşlar, kredi puanını kaçken verdi, yazabilir misiniz 1200 küsür puanım var boşa hak kaybı yaşamak istemiyorum açıkçası?
Benim 1801 kredi puanım var.enpara uyelik aşamasında faizsiz 20.000 tl verdi.bende üyeliği tamamlamadim.belli bir süre sonra iptal oldu.
sonra ne olmuş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X