|
Finansbank Enpara [ANA KONU] (1024. sayfa)
-
-
banada yeni donus yaoildi uygulamadan 11 gibi sormustum para transfer yapamadim -
ben bir yere 10.46 para gonderdim 12.20 para ulasmis -
bende aninda para transfer gerceklesti diyor nerdeyse 2 saat yakin surdu para transfer olmasi yeni ulasti karsi tarafa -
Arkadaşlar enpara kredi kartından memnun musunuz?
-
Hayır
-
Hangi kredi kartını önerirsiniz?
-
Çoğu bankanin aidatsiz olan kartlarına döndü bu taksit kalkinca. Hatta bazi aidatsizlarda kampanya bile var. -
Size özel 15 bin faizsiz kredi sms'i atıp sonrada uygun değilsiniz diyorlar. Cidden komedi.. -
Bana 20bin çıktı başvurdum hesap açıldı bu şekilde gelirsiniz size bir şey yok dediler bende bay bay dedim
Haybiye zaman kaybı
-
har ay 25 bin lira harcıycakmışız oha yani yılda 300 bin tl yapıyor faiz hariç. sonra 750 tl veriyolarmış
temel gıda harcamaları o kadar tutmaz , giyim elektronik beyaz eşya uçak bileti falan alman lazım ki bunları 1 ay yapsan
1 ay yapsan 3. ay yapamazsın zengin olman lazım ancak
bişey yapıyonuz bari insanların işine yarıyacak şeyler yapın
ayın enparalısına baktım saçma sapan şeyler normal yaşayan insanın işine yarıcak hiçbi şey yok
-
Zorunlu trafik sigortasında da sonradan taksitlendirme var mıydı? Atıyorum sigortamnetten falan poliçe alınırsa -
var hocam
-
Arkadaşlar pasaport ücretini sonradan taksitlendirebilen var mıdır? Vergi ödemesini yapabiliyorum ama pasaport için denemedim riske atmak istemiyorum. Yardım için teşekkürler -
ben kendim değil ancak yakın bir tanıdığım pasaport ücretini taksitlendiremedi canlı destek sadece vergi ödemelerinde oluyor diye dönüş yapmış ancak şuan net durum hakkında emin değilim -
Uygulama giriş yapmıyor şuan şifreyi girdikten sonra dönüp duruyor. Sizde açılıyor mu?
-
Aynı şekilde hocam piyasalar kapanınca böyle oldu ): -
Tam lazım oldu şansa bak
-
enpara,zorunlu trafik sigortasına taksit yapıyor mu?
-
Evet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X