iki aydır bu şekilde hata veriyor üye olamadım. müşteri hizmetleri de yardımcı olamadı. "Son bir ay içinde çok sayıda başvurunuz olduğu için yeni başvurunuzu alamıyoruz." |
Finansbank Enpara [ANA KONU] (1030. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Emlak ve Vakıf Katılım'da ilk müşteri kampanyası oldu mu hiç? Müşteri olmak için özel bir neden var mıydı acaba?quote:
Orijinalden alıntı: KoşanBalıkemlak katılım ve vakıf katılım da aynı şekilde görüşme ile hesap açtım. aynı dediğiniz değişik şekilleri yaptırdılar. muhtemelen yasal bir durum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vakıf katılımı aktıf olarak kullanıyorum 2 seneye yakın. Enpara gibi herşey ücretsiz. Devlet bankası bankamatiklerinden istediğiniz gibi para çekebilirsiniz.
Yeni müşteri vs kampanyası yok. Hiç de yapmadılar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Masrafsız bankacılık için kullandığınızı tahmin etmiştim ama yine de bir sorayım dedim. Zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim.
-
selamlar.
enparadan yapılandırılmış bir kartım bir de kredim var.
kartın 3-4 taksidi kaldı kredinin daha baya zamanı var.
kartın kalan borcunu ödesem kart, aynı şekilde eski limitle sizce açılır mı?
-
aktif kullandığınız kredi yoksa
bloke teminatlı kredi kartı veren bir bankadan kredi kartı alın. düzenli kullanıp, düzenli ödeyin. kredi notunuz ve geçmişiniz düzelsin.
-
hocam bu söylediğiniz şeylerin benim sorumla ne alakası var? :(
-
eski limit neydi hocam ?
qbn-enpara biraz katı bankadır. bizzat deneyimlemiş birisi cevaplayabilir bunu
-
25k
cüzzi bir borç kaldı ödeyip kapatabilirim. açılırsa tekrar çok tatlı olacak.
-
Enparadan qnbye altın transferi yapıldığına eminmisin. Şikayetvara yapılamadığı için bir çok kişi yazmış
Edit: enparaya bizzat sordum altın transferi yok. Kesin bilgi. Altınları bozdurmak gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozgune -- 8 Şubat 2025; 9:28:53 > -
tüm borçları ödedikten sonra bankaya yazılı başvurun.
Açılıp, açılmaması banka politikalarına göre değerlendirilip eğer uygun görürseler açarlar. İnceleme yapmadan kafaya göre acmıyorlar.
bilginize.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıfırdan yeni bi başvuru gibi değerlendiriliyorsa açılma şansı yok kredi notum çok düşük malesef 😭
sıfırdan değerlendirmiyorlar. Borçları, sistemde kayıtlı geliri ıvır zıvırı kontrol edip ona göre açıyorlar.
diğer bankalarda da ödenmemiş borçlarınız var ise veya gecikmede bunlar da dikkate alınır.
diğer banakalarca çok sıkınıtlı bir durumum yok ama kredi notum düşük.
enparada yine yapılandırılmış bir kredi var açılmazsa bundan dolayı olacak gibi duruyor :(
aynı durum akbank kartımda da vardı bir süre önce bitirdim açıldı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X