Şimdi Ara

Finansbank Enpara [ANA KONU] (1030. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.595
Cevap
519
Favori
1.306.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10261027102810291030
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iki aydır bu şekilde hata veriyor üye olamadım. müşteri hizmetleri de yardımcı olamadı.

"Son bir ay içinde çok sayıda başvurunuz olduğu için yeni başvurunuzu alamıyoruz."

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

emlak katılım ve vakıf katılım da aynı şekilde görüşme ile hesap açtım. aynı dediğiniz değişik şekilleri yaptırdılar. muhtemelen yasal bir durum

Emlak ve Vakıf Katılım'da ilk müşteri kampanyası oldu mu hiç? Müşteri olmak için özel bir neden var mıydı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    Vakıf katılımı aktıf olarak kullanıyorum 2 seneye yakın. Enpara gibi herşey ücretsiz. Devlet bankası bankamatiklerinden istediğiniz gibi para çekebilirsiniz.
    Yeni müşteri vs kampanyası yok. Hiç de yapmadılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masrafsız bankacılık için kullandığınızı tahmin etmiştim ama yine de bir sorayım dedim. Zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim.

• selamlar.

enparadan yapılandırılmış bir kartım bir de kredim var.

kartın 3-4 taksidi kaldı kredinin daha baya zamanı var.

kartın kalan borcunu ödesem kart, aynı şekilde eski limitle sizce açılır mı?

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

aktif kullandığınız kredi yoksa

bloke teminatlı kredi kartı veren bir bankadan kredi kartı alın. düzenli kullanıp, düzenli ödeyin. kredi notunuz ve geçmişiniz düzelsin.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

hocam bu söylediğiniz şeylerin benim sorumla ne alakası var? :(

eski limit neydi hocam ?

qbn-enpara biraz katı bankadır. bizzat deneyimlemiş birisi cevaplayabilir bunu

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

25k

cüzzi bir borç kaldı ödeyip kapatabilirim. açılırsa tekrar çok tatlı olacak.

• Borucusamosan B kullanıcısına yanıt

Enparadan qnbye altın transferi yapıldığına eminmisin. Şikayetvara yapılamadığı için bir çok kişi yazmış

Edit: enparaya bizzat sordum altın transferi yok. Kesin bilgi. Altınları bozdurmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozgune -- 8 Şubat 2025; 9:28:53 >
    tüm borçları ödedikten sonra bankaya yazılı başvurun.

Açılıp, açılmaması banka politikalarına göre değerlendirilip eğer uygun görürseler açarlar. İnceleme yapmadan kafaya göre acmıyorlar.

bilginize.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan yeni bi başvuru gibi değerlendiriliyorsa açılma şansı yok kredi notum çok düşük malesef 😭

sıfırdan değerlendirmiyorlar. Borçları, sistemde kayıtlı geliri ıvır zıvırı kontrol edip ona göre açıyorlar.
    diğer bankalarda da ödenmemiş borçlarınız var ise veya gecikmede bunlar da dikkate alınır.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

diğer banakalarca çok sıkınıtlı bir durumum yok ama kredi notum düşük.

enparada yine yapılandırılmış bir kredi var açılmazsa bundan dolayı olacak gibi duruyor :(

aynı durum akbank kartımda da vardı bir süre önce bitirdim açıldı.

• 
Sayfa: önceki 10261027102810291030
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.