Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: akrepsa Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.063
Cevap
526
Favori
1.916.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soyken

Yasal sınırda kalıyor yani, sektör şaşırırsa 6 ya bölebilecek yani. Birde 6 taksit son mu? 9 olabiliyor mu?

Altungold 4 taksit yaptı diğer siteleri bilmiyorum. Bana şu ana kadar en fazla 6 taksit imkanı verdi o da vergi ödemesiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Zaten Garantiyi komple kapatmayı düşünüyorum. Halkbank var 5.000 ₺ ve Garantide 5.000₺ olursa 10.000 ₺ limit her türlü yeter bana. 5.000 ₺ bile verse enpara, ki verir sanıyorum yeterde artar bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizikfelsefesi F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • 15.000 TL onaylandı ama kart gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Zaten Garantiyi komple kapatmayı düşünüyorum. Halkbank var 5.000 ₺ ve Garantide 5.000₺ olursa 10.000 ₺ limit her türlü yeter bana. 5.000 ₺ bile verse enpara, ki verir sanıyorum yeterde artar bile.

garanti bitti!! 25 bin limitli kartımı kapadım hiçbir avantajı kalmadı bonusun..bu yıl axess çok kazandırdı
  • Kurye kaynaklı.

Aktif ileti diye arayın baya şikayet var.15 gunde geliyor genelde..

• 2 hafta olacak hâlâ ulaşmadı

• öğrenci halimle 16000 tl limit vermişler sağolsunlar <3 enpara

• Şaka maka taksit olayı inanılmaz işime geldi. Burayı takip ettiklerini biliyorum lakin yasal olarak suç olmayan bir şey olduğu için yazacağım. Altın aldım kredi kartı ile. 4 taksit yaptırdım. altını bozup diğer borçlarımı kapattım. toplamda 60-70 liraya 4 taksite bölmüş oldum borçlarımı. Aynı zamanda tüm borçlarımı enparaya taşımış oldum. küçük bir win-win durumu anlayacağınız. teşekkürler enpara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Şaka maka taksit olayı inanılmaz işime geldi. Burayı takip ettiklerini biliyorum lakin yasal olarak suç olmayan bir şey olduğu için yazacağım. Altın aldım kredi kartı ile. 4 taksit yaptırdım. altını bozup diğer borçlarımı kapattım. toplamda 60-70 liraya 4 taksite bölmüş oldum borçlarımı. Aynı zamanda tüm borçlarımı enparaya taşımış oldum. küçük bir win-win durumu anlayacağınız. teşekkürler enpara.

hocam maksimum kaç taksite bölüyor ? mesela 250 liralık bir ürün aldığımda
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    hocam bende finansbank fix kart var idi hiç kullanmam öyle duruyordu enpara kredi kartında işime çok yaradı aynı limit tanımlandı ve finansbank fix kartta aidat yok al bir kenara koy sonra enpara kredi kartına başvur.
  • Taksit olunca noluyor ya. Sonuçta 3-5 ay içinde odemeyecek misiniz. Her kredi kartı zaten taksit yapıyor. Amma buyutmussunuz olayı. indirim yada puan verse neyse. Uzun süredir Finasbank kredi kartım vardı. Baktım 1 kez bile kullanmamisim. Aradım iptal ettirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

quote:

Orijinalden alıntı: mhasturk

Her limit arttırım talebi aslında kredili ürün başvurusudur. O yüzden sürekli limit arttırım yapmak doğru değildir ve olumsuz sonuçlanabilir.

Cok saçma kanun gereği banka maaşın 4 katina kadar kart verebiliyor kolayca.

Siz 2.000 tl maas alıyorsunuz banka size 6.000 tl kart veriyor.

Siz bu 6.000 tl cok 1.500 tl yeter deyip 3 gün sonra limiti düşürdünüz

Aynı gün 1.500 tl den tekrar 3.000-5.000 tl limit yükseltmek istediniz bunun sorun problem olmaması gerekli.

Bankanın size teklifinin altında limit olsada tekrar degerlendirip red olması açıklanamaz.

Bana anlatmayın, bankacılığın içinde olan biri olarak pratiği size anlattım. Siz sürekli limit talebinde bulunmaya devam edin.

• moon priest M kullanıcısına yanıt
    bilgileri ne olarak verdiniz, ben işsizim ama onaylamadılar tekrar başvuracağım
  • quote:

Şaka maka taksit olayı inanılmaz işime geldi. Burayı takip ettiklerini biliyorum lakin yasal olarak suç olmayan bir şey olduğu için yazacağım. Altın aldım kredi kartı ile. 4 taksit yaptırdım. altını bozup diğer borçlarımı kapattım. toplamda 60-70 liraya 4 taksite bölmüş oldum borçlarımı. Aynı zamanda tüm borçlarımı enparaya taşımış oldum. küçük bir win-win durumu anlayacağınız. teşekkürler enpara.

1000 TL aldım

110 TL fark ödeyeceğim

12 ay taksitle

Bence bu daha hesaplı

Ama Enpara.com dan..

• quote:

Borcunuz ne kadardı hocam? İhtiyaç kredisi çekseniz daha kârlı olmazmıydı?
  • Arkadaşlar kişisel limit konusu ile ilgili görüşümü paylaşayım. Benim 10 ar bin limitli 3 kartım vardı. Uzun süredir yapı krediye başvuru yaptığım halde bana kişisel limitimi bahane edip kart vermedi. Geliri 10 bin girdiğim halde (10 bin hane geliri sayılır, kişisel gibi girdim) neyse worldden vazgeçtim. Enparaya başvurdum, uzun süredir müşterisiyim. Başvuru sonrası 1 saat falan bekledim, herhalde kişisel limit bahane edecek bunlar derken 10 bin limitli kart onaylandı. Şu an 40 bin limitim var. Kişisel gelirimin yaklaşık 10 katı. Ben bu kişisel limit konusunda bazı bankaların inisiyatif aldığını düşünüyorum. Bu arada enparaya başvuru yaparken de gelirimi 10 bin girmiştim.

• Beyler altına taksit olayında arbitraj olabiliyor mu?
    Aldığımız altını spota satsak parayı faize koysak artıda mı oluyoruz ekside mi?
    Hesaplayan var mı?
    Yoktur diye tahmin ediyorum ama sorayım dedim yine de.
  • nakit avans 1000 çeksek 1 ay sonra ödesek ne kadar beyler
  • Fatura ödemelerde komisyon ücreti varmı bilgisi olan

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.