Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.063
Cevap
526
Favori
1.916.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayatgezi

bilgileri ne olarak verdiniz, ben işsizim ama onaylamadılar tekrar başvuracağım

Bende merak ediyorum.Nedir bu işin sırrı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Taksit olunca noluyor ya. Sonuçta 3-5 ay içinde odemeyecek misiniz. Her kredi kartı zaten taksit yapıyor. Amma buyutmussunuz olayı. indirim yada puan verse neyse. Uzun süredir Finasbank kredi kartım vardı. Baktım 1 kez bile kullanmamisim. Aradım iptal ettirdim.

Bankalar her yerde taksit yapmıyor veya yapan yerler yüksek faiz oranları alıyorlar. Örneğin çalıştığım şirket taksite %10 vade farkı alıyor. İkinci bir örnek geçen yetkili serviste aracıma birkaç işlem yapıldı sadece bir banka ile anlaşmalı oldukları için tek çekim yapıp bankadan taksit talep ettim onlar da yine yüksek faiz ile taksite böldüler.

Enpara kredi kartına bu yüzden başvurdum mutlaka lazım olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

Fatura ödemelerde komisyon ücreti varmı bilgisi olan

alınmıyormuş müşteri hizmetleriyle görüştüm
  • Eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 24 Aralık 2017; 15:9:38 >
  • Geçen ay aradılar uzun zamandır işlem yapmıyorsunuz diye. Dedim kredi kartınız yok tek bankayla çalıyorum dedim. Ayda 20bin başka bankada sirkülasyon oluyor. Tmm geçerilim en paraya dedim. Kart başvurusu 2 defa reddedince uğraşmadım eski bankaya döndüm.

• m-99 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, başka bir bankanın kredi kartını kullanıyorum ve dediğiniz gibi limiti yüksek: Bu yüzden yasaya takılıyorum.

Bence saçma, ben gününde öderim borcu, gerçi banka sevmez bizim gibileri, sicil temizse ver gitsin ama yasa işte. Ayağını yorganına görw uzatmayanların ceremesi. Bu yasa eskiden yoktu diye biliyorum.

Sağ olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende taksitlendirmenin ekmeğini yerim diye Limit yükseltme talep ettim ama olumsuz geri dondu ki kayıtsız gelirim de var. (Harcamalarım yüksek)
    Tuhaf bir politakaları var. Herkese ayrı telden calıyolar.

1/2 ay sonra vadeli hesap açıp hatrı sayılır bir meblağ ile tekrar deneyeceğim bakalım ne olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Şaka maka taksit olayı inanılmaz işime geldi. Burayı takip ettiklerini biliyorum lakin yasal olarak suç olmayan bir şey olduğu için yazacağım. Altın aldım kredi kartı ile. 4 taksit yaptırdım. altını bozup diğer borçlarımı kapattım. toplamda 60-70 liraya 4 taksite bölmüş oldum borçlarımı. Aynı zamanda tüm borçlarımı enparaya taşımış oldum. küçük bir win-win durumu anlayacağınız. teşekkürler enpara.

hocam altını nereden aldınız birde ben hiç altın almadım alıp otomatik kuyumcuya gtmeden bozdurabiliyormuyuz
  • 1020 miydi neydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Das Boot

quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Şaka maka taksit olayı inanılmaz işime geldi. Burayı takip ettiklerini biliyorum lakin yasal olarak suç olmayan bir şey olduğu için yazacağım. Altın aldım kredi kartı ile. 4 taksit yaptırdım. altını bozup diğer borçlarımı kapattım. toplamda 60-70 liraya 4 taksite bölmüş oldum borçlarımı. Aynı zamanda tüm borçlarımı enparaya taşımış oldum. küçük bir win-win durumu anlayacağınız. teşekkürler enpara.

Borcunuz ne kadardı hocam? İhtiyaç kredisi çekseniz daha kârlı olmazmıydı?

Olmuyordu hocam. İhtiyaç kredisinde artık sigorta masrafı da alıyor enpara. Çok daha karlı oldu benim için. Altungold'dan aldım sattım. Sonradan da 4 taksit yaptım.

• Bankalarin degerlendirme sürecleri karmasık. Hangi bankaya basvursam en az 3000 lira limitli kredi karti yolluyorlar. Ama cebteteb bir turlu kredi karti vermedi bana mesela. Su an basvuramiyorum bile. Direkt iptal ediyorlar.

Ben de enpara’ya basvurdum hemen onaylandi. Ki enpara’nin da 8-9 aydir musterisiyim, son 6 aydir karti hic kullanmadim.

Babam memur. Yapi kredi’den 30.000 limitli kredi karti var. Yani bu yasal limitleri degistirebiliyor bankalar. Gelirden ziyade, puana bakiyorlar. Ve yillardir bir bankanin musterisi olursaniz, muhtemelen yuksek limiti kaparsiniz.

Bakalim bizim kart onaylandi ama 1 haftadir teslimatta gosteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bankalarin degerlendirme sürecleri karmasık. Hangi bankaya basvursam en az 3000 lira limitli kredi karti yolluyorlar. Ama cebteteb bir turlu kredi karti vermedi bana mesela. Su an basvuramiyorum bile. Direkt iptal ediyorlar.

Ben de enpara’ya basvurdum hemen onaylandi. Ki enpara’nin da 8-9 aydir musterisiyim, son 6 aydir karti hic kullanmadim.

Babam memur. Yapi kredi’den 30.000 limitli kredi karti var. Yani bu yasal limitleri degistirebiliyor bankalar. Gelirden ziyade, puana bakiyorlar. Ve yillardir bir bankanin musterisi olursaniz, muhtemelen yuksek limiti kaparsiniz.

Bakalim bizim kart onaylandi ama 1 haftadir teslimatta gosteriyor.

Eski kartlarda gelirin 4 katı limiti işlemiyor.
    Ben işe başlamadan sadece üniversite öğrencisiyken cebimde 3k limitli İş Bankası kartı vardı. Kart 2010 yılılından beri aktif olduğu gibi kafalarına göre limit atayabiliyorlar. Ama o gün iptal edip tekrar başvuru yapsam 1300 liradan kuruş fazlasını veremezlerdi.

• Ps storeda ve yurtdışı aalışverişinde belli bir yüzde kesiyor mu

• sanal kart ile ilgili mail atmiştim müşteri hizmetlerine. Şuan da sanal kart veya sanal kredi kartı planları aralarında bulunmuyormuş.

haliyle yakın zamanda gelmesi zor görünüyor. belki çok talep olursa veya 2018 planları arasına belki girebilir bu secenek.
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    İnternet bankacılığıyla ön plana çıkan bir firmanın sanal kart çıkartmaması ne kadar saçma. Cepteteb den feyz alsınlar biraz. Ayrıca Cepteteb bonus gibi kampanyaları puanları çok iyi olan bir kart sunuyor.

• arkadaşlar jestiniyap kampanyasını enpara kredi kartıyla kullandırtmayı düşünen arkadaşlar pm atarsa cüzi bir miktar ile anlaşabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Beyler altına taksit olayında arbitraj olabiliyor mu?
    Aldığımız altını spota satsak parayı faize koysak artıda mı oluyoruz ekside mi?
    Hesaplayan var mı?
    Yoktur diye tahmin ediyorum ama sorayım dedim yine de.

Altın ve Kredi kartı bu kart için şöyle olur.

Taksitli nakit cekim yok ama 1100-1200 tl limit var gider cumhuriyet altini alırsın.

Karttan ister 2 ister 4 cekim sonra bu altını bozdurup lazım olan ama kart gecmeyen yere nakit verirsiniz..

24 Aralık saat 21:10 itibarıyla Cumhuriyet Altını;

Cumhuriyet Altını Satış (Nakit); 1.052 TL--Altın Satış; 1.037 TL--

Kartla Altın Alış;--zarar; 15 TL eger komisyon alınmazsa

• Yurtdışı alış verişlerde kuru merkez bankasına göre mi hesaplıyor encard gibi?
  • Arkadaşlar alışveriş yapmaz isek bu kartın hiçbir masrafı yok değilmi ona göre alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Arkadaşlar alışveriş yapmaz isek bu kartın hiçbir masrafı yok değilmi ona göre alacağım.

Aynen. Alis veris yapsanda ekstra bi sey yok zaten

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.