Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (810. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.246
Cevap
538
Favori
1.942.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Enpara üzerinden oluyor faizsiz 6'ya bölüyor. Ama provizyondan çıkması lazım hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çetinov kullanıcısına yanıt

sgk üzerinden oluyor

• enpara kartıma yapılandırma yapmıştım.

dün yapılandırmayı ödedim kapattım.

kart tekrar açılır mı acaba?

önceden Qnb şubeden girince uyarı işreti vardı kartınızda limit kısıtlaması vardır falan diye.. şuan o uyarı yok ama kullanılabilir limit 0 görünüyor.

sizce bu kart açılır mı ? yada ne zaman açılır? açılmayacaksa orda niye duruyor?

bilgisi olan var mı acaba ?

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

Yapılandırma olayı süreç nasıl işliyor? Benim de ihtiyacım olacak çünkü başvurmayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt

hocam uygulamada yeni menü geldi.

gecikmede ürünün varsa yapılandırma/taksitlendirme diye çıkan menüden girip bakabilirsin.

ama baya tuzlu olur şu ara, faizler baya yüksek.

• qnbde kredi kartım vardı, limiti düşürdüm enparaya başvurdum ama asla kart vermiyorlar, çok saçma geliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt

ikisi ortak değil mi? sıkıntı nedir=?

hocam işte enpara üzerinden kredi kartı başvurusu yapıyorum 6 aydır reddediyorlar. qnb direk 250 bin limit verdi, onu düşürdüm ama gene enpara vermiyor

• HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt

ikisi ortak limit olduğu için şaşırdım.

hocam bende şaşırdım, sigorta vs taksitlendirme için istiyorum ama kabul etmiyorlar

• Artık Qnb de limit olsa bile enpara kredi kartı vermiyor annemin Qnb de 43k limiti var ama başvurduğu an enpara red veriyor ayrılacaklar ondan kaynaklı olabilir ki 2023 yılından beri oluyor bu dediğim

Bu eskidendi. Enpara ayrı bir banka.

• 6 Taksit kampanyasındaki üst limit uzun süredir 15.000 TL. Bu limiti yükseltmek için cozum@enpara.com adresini talep e-postası gönderdim, sizde yollayabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yıldır kullanıyorum ama tadını kaçırdı artık. Ne limit arttırır ne uygun kredisi olur. Eskisi gibi değil. Başka bankada 100 kat limitim var enpara arttırmıyor. Yakında hiç kullanılamaz hale gelecek en sonunda.

• Enpara kredi kartını 34 aydır tamamen bedavaya kullanıyorum, aidatı yok diye ne bonus kazandım nede mil. Başka kart kullanmak daha mantıklı geliyor bana şuan için, Sizler ne düşünüyorsunuz?

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU]

Edit: Son 1 yılda 150 bin liralık işlem yapmışım. Bunların 130-140 bini yurtdışında, kazanabileceğim milleri düşününce canım sıkılıyor 😥

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanerdk -- 4 Mart 2025; 3:30:51 >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Geçen hafta fix kartin limitini arttırdım,otomatik olarak enparanın fa artmış hocam.Tam ayrılma henüz olmamış galibaEnpara Kredi Kartı [ANA KONU] 

• sanerdk kullanıcısına yanıt
    Sizinle aynı durumdayım. Benim kullanma sürem daha da uzun. Kart çıktığı gün aldım :) 10 sene oldu galiba bilmiyor. Başka kart kullanmadım hiç. Ama bende başka yere gitmeyi düşünüyorum. Kuveytten kart aldım oradan devam edeceğim gibi. En azından altın puan veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih KARAHAN

Geçen hafta fix kartin limitini arttırdım,otomatik olarak enparanın fa artmış hocam.Tam ayrılma henüz olmamış galiba 

Mevcut iki kartta varsa zaten orada halen aynı Qnb de arttığı zaman limit enpara da da geçerli oluyor benim bahsettiğim Qnb kartı olup enpara yoksa ya da enpara kredi kartı olup ta Qnb yoksa o zaman olmuyor dedim yeni başvuru anlamında

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Bende wings kart kullanmaya başladım hocam, bakalım nasıl olacak. Aidatsız kartlarında pek bir avantajı yok

• sanerdk kullanıcısına yanıt
    Bonus Flexi ve Axess Free aidatsız kartlar ile çoğu kampanyaya katılabiliyorum, Özellikle Bonus Flexi başarılı kampanyalar konusunda. Yapıkredi rezalet bu konuda hiçbir kampanyaya dahil etmiyor World Eko kartı. Ziraat aidatsız kartta sadece saçma kampanyalar oluyor, 20-25K harcamaya genel ihtiyaç olmayan sektörlerde kampanya oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 4 Mart 2025; 19:56:44 >
  • 
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.