Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (811. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.243
Cevap
538
Favori
1.941.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaç taksit yaptınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • volkanbirol V kullanıcısına yanıt
    Hangi kampanyalara dahil etmiyor mesela..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt
    Başka bankadan hallettim hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • legolasbride kullanıcısına yanıt
    Hangi sigorta şirketi bakıyorum da hiçbiri taksit yapmıyor çünkü

• hendrickk H kullanıcısına yanıt
    Hepiyi sigorta arkadaşa havale ettim işi o halletti sagolsun

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Enpara Kredi Kartı [ANA KONU]
    Enpara Kredi Kartı [ANA KONU]

En işe yarar Amazon, D&R, İdefix gibi kampanyalara aidatsız yani Eko kartları dahil etmiyor. Benzin kampanyasında kapsam dışı bırakmamış bu ay, daha önce dahil etmiyordu ama hybrid aracımız olduğu için ayda yada 40-45 günde 4 defa 1000TL lik benzin alamıyoruz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 5 Mart 2025; 23:59:40 >

Evet dahil etmemeye başladı fakat burada eko kullanan birçok kart sahibi zamanında ek kart olarak world'ün istediğini kartını yıllık kart ücreti olmadan yedekledi zaten.

Eko'yu dahil etmemesine rağmen aidat konusunda daha esnek olduklarını gördüm, arkadaşıma 6 ay kapatmama sözüne istinaden %75'i iadesi sağlandı mesela

Ooo onlarda uyanmış. Önceden böyle olmuyordu sadece vakıf world gibi başka bankaların verdiği kartlar dahil olmuyordu.

Ben eko kart aldığım zaman (2016) ekstra taksitler falan yapamazsınız denmişti.

Aksine internet alışverişinde 9 taksit imkanı olduğunda hiç sıkıntısız yararlanıyordum.

Demek onun da suyu çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanerdk kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden enpara kredi kartı limitim 10 bin tl günlükte anlamsız zamanlarda kullanıyorum. Amacı kartın ücretsiz olması zaten

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    ara işler için benim de qnb fix var onu enparaya çevireceğim ama enpara kk bir alamadım gitti

Hocam bende bonus flexi aldım kampanyalara girmek için ama kampanyalara ücret istiyorlar 44,99₺. Axess free yerine Wings çıkarttım bir yıl onu kullanacağım bakalım

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Aidatsız kartlar var o yüzden bir esprisi yok hocam, ücretsiz eft olayı tek artısı enparanın benim gözümde. Ayın enparalısı hiç olamıyorum zaten

• Bu salak en para ne puan veriyor ne taksit yapıyor vasıfsız kart artık fatura ve vergileri de sistem dışı koyuyor ben herkes kartlarını artık iptal etsin boşuna limit yiyor ancak

• sanerdk kullanıcısına yanıt
    Online kampanyaların hepsine oluşturduğum sanal kredi kartı ile ücretsiz katılabiliyorum, diğer kartlarıla katıl diyince dediğiniz 44,99TL istiyor. Zaten daha güvenli olduğundan internette sanal kart kullanmak gerekir. Sadece akaryakıt kampanyasına katılamıyorum ve 14.99TL istiyor, o da araç Toyota hybrid olduğu için mümkün değil zaten, ancak 1 ay tatilde uzun yol yapıp 1 ay uzun yolda 2500-3000km yaparsam olur. Sanal kartı her ay sonu internet alışverişine kapatıyorum, sonra açmam için her ay 200TL online harcamaya 100TL veriyor.

Daha fazla akaryakıt harcamam, fiziksel kart yani POS cihazı harcamam olsaydı bende aidatlı kart kullanabilirdim.
    Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] Enpara Kredi Kartı [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 6 Mart 2025; 22:56:27 >

• yapılandırmadaki kart borcunu ödedikten sonra kartı tekrar açtırabilen oldu mu acaba?

• 6 Taksit kampanyasındaki üst limit uzun süredir 15.000 TL. Bu limiti yükseltmek için cozum@enpara.com adresini talep e-postası gönderdim, sizde yollayabilir misiniz?

• Amazon enpara kredi kartına taksit yapmayı bıraktı mı?

daha once bircok kez taksitli alısveris yaptım ancak artık taksit secenegi cıkmıyor

• XeyaL X kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bendede çıkmıyor elektronik ürünlerde denedim hiç çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrrystaL

Aynı şekilde bendede çıkmıyor elektronik ürünlerde denedim hiç çıkmıyor.
    500 lira ve üstü için 3 taksit anlaşması kredi kartı sayfasında hâlâ duruyor ama bir deneyip bakayım dedim. Normal QNB kartı denedim sepete örnek olsun diye fritöz ekleyerek, taksit seçeneği çıkmadı.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    qnb bitmiş hocam limitimi yarı yarıya azaltacam bunlardan bi hayır gelmez 2022 de kart aldım ozamanda int alışverişlerini 2000₺’ye kdr faizsiz 3 e bölüyordu kullanıyordum oda bitince dolabın içerisinde uyuyor. Cuzdanıma bile koymıyorum.

• 
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.