< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (811. sayfa)

-
-
Hangi kampanyalara dahil etmiyor mesela..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka bankadan hallettim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi sigorta şirketi bakıyorum da hiçbiri taksit yapmıyor çünkü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepiyi sigorta arkadaşa havale ettim işi o halletti sagolsun
-
Evet dahil etmemeye başladı fakat burada eko kullanan birçok kart sahibi zamanında ek kart olarak world'ün istediğini kartını yıllık kart ücreti olmadan yedekledi zaten.
Eko'yu dahil etmemesine rağmen aidat konusunda daha esnek olduklarını gördüm, arkadaşıma 6 ay kapatmama sözüne istinaden %75'i iadesi sağlandı mesela
-
Ooo onlarda uyanmış. Önceden böyle olmuyordu sadece vakıf world gibi başka bankaların verdiği kartlar dahil olmuyordu.
Ben eko kart aldığım zaman (2016) ekstra taksitler falan yapamazsınız denmişti.
Aksine internet alışverişinde 9 taksit imkanı olduğunda hiç sıkıntısız yararlanıyordum.
Demek onun da suyu çıktı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yüzden enpara kredi kartı limitim 10 bin tl günlükte anlamsız zamanlarda kullanıyorum. Amacı kartın ücretsiz olması zaten
ara işler için benim de qnb fix var onu enparaya çevireceğim ama enpara kk bir alamadım gitti
Hocam bende bonus flexi aldım kampanyalara girmek için ama kampanyalara ücret istiyorlar 44,99₺. Axess free yerine Wings çıkarttım bir yıl onu kullanacağım bakalım
-
Aidatsız kartlar var o yüzden bir esprisi yok hocam, ücretsiz eft olayı tek artısı enparanın benim gözümde. Ayın enparalısı hiç olamıyorum zaten
-
Bu salak en para ne puan veriyor ne taksit yapıyor vasıfsız kart artık fatura ve vergileri de sistem dışı koyuyor ben herkes kartlarını artık iptal etsin boşuna limit yiyor ancak
Online kampanyaların hepsine oluşturduğum sanal kredi kartı ile ücretsiz katılabiliyorum, diğer kartlarıla katıl diyince dediğiniz 44,99TL istiyor. Zaten daha güvenli olduğundan internette sanal kart kullanmak gerekir. Sadece akaryakıt kampanyasına katılamıyorum ve 14.99TL istiyor, o da araç Toyota hybrid olduğu için mümkün değil zaten, ancak 1 ay tatilde uzun yol yapıp 1 ay uzun yolda 2500-3000km yaparsam olur. Sanal kartı her ay sonu internet alışverişine kapatıyorum, sonra açmam için her ay 200TL online harcamaya 100TL veriyor.
Daha fazla akaryakıt harcamam, fiziksel kart yani POS cihazı harcamam olsaydı bende aidatlı kart kullanabilirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 6 Mart 2025; 22:56:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
yapılandırmadaki kart borcunu ödedikten sonra kartı tekrar açtırabilen oldu mu acaba?
-
6 Taksit kampanyasındaki üst limit uzun süredir 15.000 TL. Bu limiti yükseltmek için cozum@enpara.com adresini talep e-postası gönderdim, sizde yollayabilir misiniz?
-
Amazon enpara kredi kartına taksit yapmayı bıraktı mı?
daha once bircok kez taksitli alısveris yaptım ancak artık taksit secenegi cıkmıyor
-
Aynı şekilde bendede çıkmıyor elektronik ürünlerde denedim hiç çıkmıyor.
500 lira ve üstü için 3 taksit anlaşması kredi kartı sayfasında hâlâ duruyor ama bir deneyip bakayım dedim. Normal QNB kartı denedim sepete örnek olsun diye fritöz ekleyerek, taksit seçeneği çıkmadı.quote:
Orijinalden alıntı: CrrystaL
Aynı şekilde bendede çıkmıyor elektronik ürünlerde denedim hiç çıkmıyor.
qnb bitmiş hocam limitimi yarı yarıya azaltacam bunlardan bi hayır gelmez 2022 de kart aldım ozamanda int alışverişlerini 2000₺’ye kdr faizsiz 3 e bölüyordu kullanıyordum oda bitince dolabın içerisinde uyuyor. Cuzdanıma bile koymıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X