Puan olayına geçmezlerse bayağı müşteri kaybedecekler. |
Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (766. sayfa)
-
-
Vakıfbank Troy Express'e başvurdum red verdi. Enpara limitini düşürdüm. Onayladı. Umarım bu kart iyidir..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kartın hiçbir anlamı kalmadı.
-
ne kdr limit verdi hocam:)
enparadan iyi en azından
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
51.700. Bir süre denerim, sevmezsem kapatırım.
Kampanyalara katılım ücretli mi hocam bunda yeni gördüm eğer öyleyse iptal edeceğim gelmeden cevap verirseniz sevinirim..
-
hocam bi tane sanal oluşturun ücretsiz.
Yada hesaba 100k fast yapın normal klasik kart başvurusunda bulunun otomatik platin one aidatsix kartı onaylıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kart yeni onaylandığı için sanal kart oluşturamıyorum. Mh aradım kampanyalara katılım ücretli dedi. İleri aşamalarda tekrar arayıp iptal edeceğim. Teşekkürler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozersworld -- 4 Nisan 2024; 10:20:18 >
hocam bende merak ediyorum
-
Sgk ödemesini 3,66 faizle 2-6 arası taksitlendiriyor.
Ziraat super şube acinca kart aidati yoktu. Hala öyleyse bence aidatsiz olacak şekilde en iyi kart ziraat bankkart. E ticaret market akaryakit ve daha fazlasinda puan kampanyaları var. Puanlari da ekstre kesilmeden bazi harcamalarini dusebiliyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 4 Nisan 2024; 14:7:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ziraat bir türlü onaylamıyor hocam kartı süper şubeyim bende ama alamadım..
Anladim hocam vakifi iptal edince gene deneyin en son denemenizin üzerinden 3 6 ay geçtiyse. Olmadi başka bakarsınız. Bir tur daha deneyin deme sebebim de bence aidatsiz olarak en iyisi bu. Faizsiz taksitte varken enparadan dahi iyiydi zaten de. Su haliyle de güzel.
Ana konusu vardı oraya bakmak lazım bazı kartlar aidatsiz ama kampanyasi yine iyi olanlar var. Akbank axess free ve world eko bir aralar fena değildi suan durumu nasıl acaba araştıralım o konuda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 4 Nisan 2024; 14:14:28 >
Onlar var hocam. Axess Free ve World Eko var. Eko'dan dolayı World Gold ve Hepsiburada Premium World Kartın aidatıda alınmıyor benden. Bilmeyen arkadaşlar için tavsiye edelim yeri gelmişken.. Bu şekilde de Hepsiburada Premium ücretsiz oluyor. Yani şuan elimde para eden Free ve Gold, Hepsiburada Premium var. Hepsiburada Premium World Kartın vade farkı çok daha düşük oluyor Hepsiburada'dan alışveriş yaparken. Gold, eko, Hepsiburada Premium ortak limit. Tek kart sayıyorum üçünü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozersworld -- 4 Nisan 2024; 14:22:23 >
dün boyner'e sordum 2 taksit yapıyoruz dedi kart finans için. bazı kartlar 6 idi.
-
Yapı kredi o işi 4 mart itibariyle sonlandırdı yani eko karta bağlı diğer aidatlı kartları aidatsız kullanma devri bitti
Hadi canım.. şimdi bizden aidat mı alacak yani?
Müşteri hizmetlerini aradım. Hali hazırda bulunan müşteriler için geçerli değilmiş. Yeni alacaklar için ücretli olmuş. Yırttık..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozersworld -- 4 Nisan 2024; 16:31:10 >
Evet bizden aidat alınmayacak yani eski müşterilerden aidat alınmayacak bundan sonraki başvuranlar için aidatlıymış
evet dönem dönem değişiyor. Ama genelde maxımum bonus en bolu gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X