< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 1 Nisan 2024; 11:32:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (764. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benim işlem provizyonda olmamasına rağmen dün akşam taksit yapamadım hocam. Kart resmen çöp oldu.
-
arkadaşlar enpara sigorta prim ödemelerine taksit yapıyor mu?
-
Vergi olarak geçiyorsa yapması lazım. İsterseniz müşteri hizmetlerine bir sorun, sektörler yeni kısıtlandığı için şu an için pek bilgi bulunmuyor.
-
SGK primleri kredi kartı ile ödenince üzerine fark alıyorlar diye biliyorum taksit yapacağını sanmıyorum vergiye girmiyor. Gelirler idaresi veya belediye vergileri taksit oluyor diye biliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygulamdan ödendiğinde ücret almıyor Enpara.
-
aynen öyle.
çöp oldu kart valla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her ekstre döneminde Enpara.com Kredi Kartı’nız ile yapacağınız 3 adet eğitim/sağlık harcaması ve/veya vergi ödemenizi toplamda 15.000 TL’ye kadar herhangi bir faiz ya da ücret ödemeden internet veya cep şubemizi kullanarak sonradan taksitlendirebilirsiniz.
-
Bilemiyorum burda çalışan arkadaş var hocam ona sorun bu isterseniz o arkadaş yapamazsa yazmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bugün annemin sgk prim ödemesini otomatik talimat verdim kredi kartından. kk için de almıyor dimi ücret ?
-
Almaz
Enpara da son durum şu şekilde galiba.
Eeee şimdi ne olacak. Dur düşünüyorum.
Büyük bankalarda taksit kampanyaları devam ediyor. Ne anladım ben bu işten. Enpara niye kendi ayağına sıktı.
Hocam taksitlendirme yapabildiniz mi?
Ne yani yapı kredi küçük bankamı oluyor şimdi
yıllardır kullandığım işbankası maximum karta geri dönme zamanı gelmiş sırf taksitlendirme vb seylerden kullanıyordum enparayı cazibesi kalmamış
-
Fatura taksitleri ve vergi taksitleri için kullanıyordum çok uzun süredir. Farklı kampanyalar olmazsa vakıf katılımdan devam ederim artık. En azından debit kartı troy.
Bekleyelim bakalım elbet bi hamle gelir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bankalar nakit avans limitini 25 bin de sanit tutmuş
15k ya artırmışlar taksit tutarını. 3 hak, 5+5+5 iyi işte güzel oyna devam
edit: haa sadece sağlık eğitim vergi falanmış. püüü
enpara.com
Eğitim/sağlık harcamalarınızı ve vergi ödemelerinizi faizsiz sonradan taksitlendirin! | Enpara.comhttps://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/egitim-saglik-harcamalarinizi-ve-vergi-odemelerinizi-faizsiz-sonradan-taksitlendirin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 1 Nisan 2024; 22:3:50 > -
Bence postan taksit kalmazsa bile kafi şuan. Ona da el atarlar yakında.
Sonradan taksitlendirme olayının iptal olması iyi olmadı. Bu özelliği doğru düzgün kullanmasak bile ilk kullanıcılardan biri olduğumuz için kartı hem ben hem tüm ailem açık tutuyorduk. Bu şartlar ile Enpara kredi kartının bizim için bir esprisi kalmadı. Bugüne kadar ki hizmetleri için Enpara'ya teşekkür ederiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X