Ulan Enpara. Taksit olayı kalkacak diye 30 Mart sabahı alışverişi yaptım. Zaten gün içinde provizyondan çıkar dedim. Bildiğiniz bekletip, bekletip, 1 Nisan girişi provizyondan çıkarıp, "Hi hi, taksit yapamazsın" yazmışlar utanmadan. Şakaysa hiç güldürmedi. |
Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (763. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu taksit kaldırma olayı yasal zorunluluk değildi, enpara kendi insiyatifini kullanıp kaldırdı..Ben de kendi insiyatifimi kullanıp enparaa son vuruşu yapacaktım amma önce 75 binlik limiti, 2000 liraya indirdim. bana özel 3 ay otomatik fatura kampanyası olmasa, bu iş bitmişti..kampanya biter bitmez son vuruşu yapacağım nasib olursa...
-
Karta veda edicez demekki. Buraya kadarmış.
-
Limiti düşürdüm bol şans enparaua
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
diğer bankalae taksiti kaldırsa da kampanyalara daha cok ağırlık vermeye başlayacak.
Enparanın artısı nedir?
çöp bir karttan daha fazla bir işe yaramaz valla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kusura bakmayın hocam aklımda alınıyor diye kalmış.
-
Bonus kampanyalarında yanlışlık yoksa bu ay gerçekten çok iyi. Bunlar zaten sonradan taksit sunmuyordu ona rağmen düzeltmişler. Ayrıca eğitim harcamalarına 5 bin üzerine 6 taksit, Troy kart olursa 9 taksit yapıyor. Sağlık ve eczane için önceden var mıydı hatırlamıyorum ama bin TL üzerine 3 taksit gelmiş. Bazı vergiler içinde 3 taksit yapıyor.
Enpara kampanyası artık vade farksız 12 taksit yapıcaksa yine bir nebze avantajlı olabilir. Ancak yinede işlem sayısı ve tutar az kalıyor.
-
Canlı desteğe yazın kayit açarlar hallolur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önceden giyime falan 5 taksit yapabiliyorduk artık onu da mı yapamayacağız
-
Hepsi bitti banka anlaşması varsa normal taksit yapabilirsin. Bunun haricinde Sağlık, Vergi, Eğitim ödemeleri sonradan taksit yapılabilir.
-
Yasal zorunluluk yok, enpara kendi insiyatifini kullandı. Siz de kendi insiyatifinizi kullanarak buna tepki gösterin ve kartlarınızı kırıp hesaplarınızı iptal ettirin...
-
Ben dün akşam 22:30 gibi taksitlendirme yapmak istedim fakat henüz Nisan ayına girmemişken sadece sağlık vergi vs taksit yapabilirsin şeklinde uyarı verdi. Kayıt açtırdım bakalım ne olacak!
-
İki kere yazdım. 30 Mart'da "Kusura bakmayın, bu provizyon işlerine biz bakmıyoruz." dediler. Bugün yine yazdım ve "Yasaları biliyorsun, yoksa bizi bilirsin, yaparız." denildi. Mantık olarak 1 Nisandan sonraki işlemler için başlaması lazım. Acaba BDDK'ya yazsam, haksız mı oluruz?
-
Ulan bari fatura ödemelerinden taksit kaldirmasaydiniz enparanin bir espirisi kalmadı artık kapatma vakti gelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 1 Nisan 2024; 11:32:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim işlem provizyonda olmamasına rağmen dün akşam taksit yapamadım hocam. Kart resmen çöp oldu.
-
arkadaşlar enpara sigorta prim ödemelerine taksit yapıyor mu?
-
Vergi olarak geçiyorsa yapması lazım. İsterseniz müşteri hizmetlerine bir sorun, sektörler yeni kısıtlandığı için şu an için pek bilgi bulunmuyor.
-
SGK primleri kredi kartı ile ödenince üzerine fark alıyorlar diye biliyorum taksit yapacağını sanmıyorum vergiye girmiyor. Gelirler idaresi veya belediye vergileri taksit oluyor diye biliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygulamdan ödendiğinde ücret almıyor Enpara.
-
aynen öyle.
çöp oldu kart valla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X