Forumu geri sayfaları doğru okursanız harcama yaptığınız yerin POS cihazı sektörde eğitim sağlık ve vergi olarak geçiyorsa taksitlendirme o yüzden yapıyordur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (774. sayfa)
-
-
Hocam Pilsan servisinden alışveriş yaptım ama ücreti postan çekmedi mail order ile Pilsanın kendi sitesinden çekti. Pilsanın ünvanındada sadece oyuncak ve plastik var o yüzden öyle dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer öyleyse demek ki halen daha sistemde taksit açığı var demek ki bazı iş yerlerinde taksit devam ediyor
Dediğim gibi oldu hocam adam gözümün önünde yaptı.
Muhtemelen vergi levhasının köşesinde bi yerinde kırtasiye yapıyordur. Ondan dolayı taksit çıkmıştır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğiniz gibi olabilir hocam üşenmedim baktım bir yerde söyle birşey geçiyor
Faaliyet Türü 2 :
PLASTİKTEN BÜRO VE OKUL MALZEMELERİNİN İMALATI
Bundan dolayı sanırım.
Enpara doğru düzgün kampanya yapmayacak galiba. Kart için çanlar çalıyor.
-
Bi albenisi kalmadı artık. Kenarda dursun, zaten troy çıkartmadıkları için de bi gıcıklık olmuştu.
Sırf faturalardan komisyon almıyorlar diye de tutulmaz ki.
-
Troy çıkarsa ne olacak ki? Troy a özel kampanya yapmadıkları sürecequote:
Orijinalden alıntı: -OFLU-Bi albenisi kalmadı artık. Kenarda dursun, zaten troy çıkartmadıkları için de bi gıcıklık olmuştu.
Sırf faturalardan komisyon almıyorlar diye de tutulmaz ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En azından troyun geliri kısmi olarak ülke de kalıyor, kampanyasız alışverişi troyla yapmaya çalışıyorum genelde. master ve visa kartları kenara kaldırdım.
-
Akbank kredi kartımda 30 bin limit azaltsam enpara kredi kartımda 15 bin artırabilir miyim sizce? Enpara KK limit artırmada biraz katı olduğu için sormak istedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Var olan limitinizi azaltmayın derimquote:
Orijinalden alıntı: Luard7
Akbank kredi kartımda 30 bin limit azaltsam enpara kredi kartımda 15 bin artırabilir miyim sizce? Enpara KK limit artırmada biraz katı olduğu için sormak istedim
Hocam limit azaltma konusunda şöyle bir nüans var. Kredi kartı limitinizi azalttığınız kadar bankadaki müşteri limitinizin de azaltılmasını istemeniz lazım. Yoksa bankalar kart limitini azaltıp müşteri limitinizi azaltmıyor. Dolayısıyla buda sizin işinizi görmemiş oluyor. Umarım anlatabilmişimdir.
-
Veteriner harcamalarına sonradan taksitlendirme yapılabilir mi? 7-8k civarı ödeme yapmalıyım.
-
veteriner harcaması sağlığa giriyorsa 9 taksit yapar
Evet giriyor. Kesin bilgi.
9 taksit halen yapıyor mu hocam?
arkadaşlar 6’ya düşmüş diyorlar
Trafik sigortasına taksit yapabiliyor muyuz deneyen var mı
evet yapiyor
Merhabalar enpara kpss ücretini taksit yapıyor mu kullanan var mı. Yada kpss ödemesi posta kesin eğitim geçiyor mu
Edit: 350 tl kpss sınav ücretlerini 6 ya böldü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaYıLDıRıM55 -- 16 Mayıs 2024; 23:54:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X