< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (773. sayfa)
-
-
Bu bahsettiğiniz kart vakıf troy worldcard mi? Aidatı olmayan?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Genede değmez. Puan kazan onu yap bunu harca derken vatandaşı Fuzuli harcamaya itiyor kartlar. Bana kalsa taksit dışında herşey yasaklanmalı kartlarda. Kullanma oranı yüzde 10 düşer en az
Konuda bir uzaylı dolaşıyor verdiği bilgilerin %99 u yanlış halen onun yorumlarına gidip muhattap olanlar var uzaylıya göre "garanti bonus fatura ödemelerinden komisyon almıyormuş" yersen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Express-Tercih kartlar aidatsızdır. Bu sıralar Vakıfbank sadece Troy logolu basım yapıyor. 65 ile başlıyor ve bazı yerlerde yurtdışı alışveriş yapılabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Aslında kartın türüne göre ücret alınıyor. Ben de aynı fikirdeydim ama bilgi bulamamıştım. Birkaç önceki yorumda arkadaşın dediği gibi, yanlış bilgi veren birisi var. Ben de o kişinin mesajına soru sormuş olduğumu sonradan anladım.
Sağlık harcamalarında 5 taksit mi yapılıyor yoksa eskisi gibi 9 taksit yapılabiliyor mu? Hiç kullanan arkadaş var mı sağlık harcamalarında yakın zamanda kartı?
-
1080₺ harcamayı 6 taksite böldü hocam dün yaptım bilgin olsun, meblağ yüksek olunca belki 9 yaparmı bilmiyorum ): geçmiş olsun :)
Sağolasın, özel hastanede bir işlem yaptırmam gerekiyor maalesef devlette her yer dolu, o yüzden en azından taksitle olursa biraz daha iyi olur diye düşündüm
-
Geçmiş olsun hocam geçerli tüm sektörlere 6 taksit yapıyor eskiden 9 yapıyordu daha iyiydi.
-
Devlet taksitlere el atınca maalesef böyle oldu. Sanki taksit olmayınca ihtiyacın olacak şey için para ödemeyeceksin, yine ödeyeceksin ama seni daha fazla zorlayacak öderken. Olan ihtiyacı olan vatandaşa oldu.
-
O ihtiyac ola şeyler için değil gereksiz alımlari önlemek için yapılan enfloasyonu düsurmeye yönelik yerinde bir hamleydi.mesela ben ayakkabım oldugu halde indirimde görunce faizsiz 4 taksitten alıyordum düşunmeden.şimdi biriktirp almam gerekecek ve harcamayi öteleyip yada vazgeçecegim.bazı insalar hayatını böyle döndürüyor ama yapacak bir şey yok enflasyonun düşmesi gerekli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşte dedim ya, olan gerçekten ihtiyacı olan vatandaşa oldu maalesef
-
Eğitim harcamalarına taksiti 6 ya indirmişler kartı kapatmamak için bir sebep bulamıyorum artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yakında tüm bankaların kredi kartı puan kampanyalarına sınırlama veya engelleme gelirse heç ama heç şaşırmayın. Çünkü bu kampanyalar da aynı taksit kampanyaları gibi tüketiciyi tüketime teşvik ediyor...
-
Bu forumda takılanlar ve onların yakın çevresi dışında puan kampanyası takip eden kimseye rastlamadım desem yeridir. Ülkemizde tüketiciler çok bilinçsiz. Maaş aldıkları bankanın kredi kartını kullanmayı yasal zorunluluk sanıyor olmalılar.
Dün 7200 liralık giyim alışverişi yaptım. World karta 4e böleriz dediler, enparaya yok. Babamda vardı workdkart onunla alabilirdim ama içim rahat 5e böleriz nasıl olsa diye enpara ile ödedim. Nisan'dan önce mesaj gelmişti yeni şartlarımızı paylaşacağız 1 Nisan'dan sonra diye ama gelmedi mesaj. Tepkiden korktular herhalde. Kötü oldu birden 7000 ödeyecek olmam. Bundan sonra sadece vergi ve fatura ödemeleri enpara ile. Alışverişler worldkart ile. Limitimi 36500 yapmışlardı, onu da düşürüp üst mesajlarda belirtilen vakıf troy alırım belki ama sadece sağlık, vergi vsde geçerli olacaksa gerek yok.
Geçmiş olsun hocam olay daha tam kavranamadı burada yazıyoruz ancak halen soranlar oluyor. Bu arada Vakıf ve Yapı Kredi World kartlar farklı olabiliyor. Yani Yapı Kredi ile taksit yapabileceğiniz bir yerde Vakıf kartı taksit yapmayabilir.
Şunuda tekrar yazayım şu anlık sonradan taksit eğitim, sağlık, sigorta ve vergi harcamaları dışında faizini ödemek istesiniz bile hiçbir bankada bulunmuyor.
-
Anladım, bilgi için teşekkürler. O halde alışveriş esnasında taksit yapılan workd, bonus gibi en fazla kullanılan kartlara yoğunlaşmak gerekiyor. 4e bölecekti ne güzel world ile.
Bana garip bi şekilde geçen hafta Pilsan oyuncaktan yaptığım harcamayı 6 ya böldü. Taksitlendirme geri mi geldi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X