Şimdi Ara

Finansbank Nakit Kart taksit yapan banka kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
8.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Finansbank Nakit Kart taksit yapan banka kartı

arkadaşlar yukardaki kartım geldi.bu kart taksit yapıyor diye aldım.hesab işletim ücreti , kart
    ücreti,aidatt .. .. v.s gibi toplamda bankaya ne kadar cart curt hava parası veriyoruz.ayrıca taksit olayı nasıl oluyor sonuçta banka kartı misal 50 tl lik alışverişi 2 taksit yaptırdım.hesabımda şuan sadece 25 tl olsun o ücreti çeker ya kalanı hesap kesim tarihinde hesapta yoksa noluyor.ayrıca tanımlanmış KMH(kredili mevduat hesabı) yok.bu kartı aldım nasıl taksit olayı filan oluyor bilmiyorum.kullanan bilen gören duyan varsa açıklarsa sevinirim.

• up
  • Saçma sapan birşey bu. Çok gereksiz taksit filan yaptığıda yok.

Mesela senin banka hesabında 1000 lira paran var ve sen 1000 liralık bir alışveriş yaptın.

Bu 1000 lirayı senin hesabından yine senin adına açılmış bir vadeli hesaba aktarıyor.

Her ay taksit zamanı geldikçe o bloke ettiği paradan çekiyor. Sana da 3-5 kuruş faiz veriyor. Olay bu. Paran yoksa hesabında hiçbir bok yapamıyorsun...
  • anlıyamadım ama ya.1000 lira hesabta para olcak 1000/10 taksit yapıcaz o parayı çekemiyecem ama taksitli olacak öyle mi?
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool_style

anlıyamadım ama ya.1000 lira hesabta para olcak 1000/10 taksit yapıcaz o parayı çekemiyecem ama taksitli olacak öyle mi?

Bu şekilde mi arkadaşlar ? Yoksa 1000 liralık bir ürün aldık hesapta 101 lira var 10 taksit yaptırdık ilk taksidi anında çekiyormuş zaten bu şekilde mi oluyor ?
  • arkadaşlar bende başvuracağım var mı bilgisi olan??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar bulasmayin yuzyilin en sacma olayi. Kredi karti degil, debit banka karti yani hesap, maas karti. Yukaridada arkadas yazmis soyle isliyor.

Hesabinizda 1000 tl var
    Almak istediginiz urun 1000 tl
    Siz bunu 9 taksitle aldiniz
    Hesabinizdaki 1000 tl vadeli hesaba aktariliyor
    O paraya dokunamiyorsunuz, birsey yapamiyorsunuz bloklaniyor. Her ay oradan taksit tutari aliniyor.
    Ne oldu zaten pesin alacaktiniz ve para pesin cikti yine sizden.
    Sadece laf oyunu bu kart taksit yapmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmak istemiyordum. Sistem değişti mi? Parayı bloke koyup taksit mi yapıyor. Umarım değişmiştir sistem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.