Şimdi Ara

Finansbank son atağı her 300 üzerine %10 MAX 100 indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
14
Favori
7.504
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cikmayanlar canlı destekten mh bağlansın ve 2020 ye veda kampanyasına katılmak istiyorum derseniz katılım sagliyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • komikadam kullanıcısına yanıt

İlgili kampanyanın tanımı yapılmamış 0850 yi arayıp tanımı yaptırabilirsiniz dedi.

• kişiye özelmiş, kartınızda böyle bir kampanya yok, nereden duydunuz dedi müşteri temsilcisi.

• melih06 M kullanıcısına yanıt

Telefonumu aradınız canlı destek mi?

• Fix karta basvursak sımdı. Hemen onaylanır mı? Sonra ınternet subeden yapabılır mıyız alısverıs

• quote:

Orijinalden alıntı: gomez_10

Fix karta basvursak sımdı. Hemen onaylanır mı? Sonra ınternet subeden yapabılır mıyız alısverıs

Enpara kartınız varsa büyük ihtimal onaylanır. Zaten enpara ile limitleri aynı. Yoksa bir şey diyemeyeceğim. Yalnız kampanya herkeste yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEvent -- 29 Aralık 2020; 10:49:6 >
  • Fix kart ile müşteri hizmetlerine yazdım. Böyle bir kampanya kartınıza tanımlı değil dedi.

• Yanlış anlamadıysam sektör kısıtlaması ve anlaşmalı banka olma zorunluluğu yok sadece tek çekim olması yeterli? Kasko yaptırmayı düşünüyordum 100 TL guzel olur yada akaryakıt yada market yapılabilir
  • evdeki 4 kişinin 4 ünede gelmiş fix kart,konuyu açan arkadaşa teşekkürler

• Online alisveris olur mu acaba ?
  • İnternet şubeden canlı desteğe bağlandım oda size gelmemiş tanımlama yapamıyoruz dedi

• melih06 M kullanıcısına yanıt

Kampanyanin ismi 2020 ye VEDA kampanyasidir. Mobil uygulama üzerinden musteri temsilcisi yazın ordan katilim yapabilirsiniz.

• Bu kampanya için Mesaj gelip gelmeme kriteri soruyorlar. Mesaj gelmedi bize katılım sağlayamazsınız dedi .
    Mesaj gelmeyen kampanyaya katılan var mı
  • Müşteri temsilcisi ile görüşüyorum yok diyor.

Link yok mu link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 29 Aralık 2020; 13:43:58 >
  • • Kampanya kişiye özel olup sadece duyurum yapılan müşterilerimiz için geçerlidir.

Cep şubede fırsatlar kısmında hemen göründü

• Finansbank son atağı  her 300 üzerine %10  MAX 100 indirim

• exponent kullanıcısına yanıt
    Artı paket katılabilir o zaman?
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    Birçok arkadaşım int şubeden bu şekilde katılabilmiş, ben de o yüzden yazdım. Bizzat denemeden yazdım kusura bakmayın lütfen. Sonradan ben de baktığımda göremedim internet şubede, çıkmıyor kampanya. Canlı yardımdan sordum, sadece mesaj gelenler katılabilir kişiye özel dendi. Qnb nin yine saçma sapan bir kampanyası. Var böyle kişisel kampanya olması saçma olan ama herkesi dahil etmedikleri geçmiş kampanyalar, misal Anneler Günü. Herkesi ilgilendiren bir gün için, kişiye özel kampanya yapmak da pırıl pırıl bir zeka ürünüdür.

• Haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum. Benim karta da indirim tanımlanmış. En uzun gece yüzde 21 indirimi toplamda 50 TL ve bu indirim Hepsiburada alışverişinde birleşir değil mi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.