Şimdi Ara

Find my phone ile kilitlenen mac acilmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, yaklasik 4 ay once yurtdisinda iken icloud ile imac imi kilitlemistim. Oglum defalarca sifre denemis ve acamamis.

Simdi dondum ve imaci actigimda "Bilgisayariniz etkin degil. 60 dakkka sonra tekrar deneyin." Mesajli bir ekran geliyor. 60 dakika sonra ise "Parola yanlis. Lutfen tekrar deneyin" yaziyor.

Ama hicbir sekilde bi parola ekrani gelmiyor. Kilitledigim parolayo biliyorum ancak yazacak bir yer yok. Defalarca restart yaptim. Cesitli kombinasyonlar denedim. Sifre ekrani gelmiyor.

Daha once de uzaktan kilitleyip acmistim. Ama bu sefer bir turlu sifre ekrani gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cosmonot

Arkadaslar, yaklasik 4 ay once yurtdisinda iken icloud ile imac imi kilitlemistim. Oglum defalarca sifre denemis ve acamamis.

Simdi dondum ve imaci actigimda "Bilgisayariniz etkin degil. 60 dakkka sonra tekrar deneyin." Mesajli bir ekran geliyor. 60 dakika sonra ise "Parola yanlis. Lutfen tekrar deneyin" yaziyor.

Ama hicbir sekilde bi parola ekrani gelmiyor. Kilitledigim parolayo biliyorum ancak yazacak bir yer yok. Defalarca restart yaptim. Cesitli kombinasyonlar denedim. Sifre ekrani gelmiyor.

Daha once de uzaktan kilitleyip acmistim. Ama bu sefer bir turlu sifre ekrani gelmiyor.

Apple i ariyip durumu anlatin sizi yonlendirirler

0216 282 15 11

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.