Şimdi Ara

Find String (QGREP) Utility çalışmayı durdurdu [HATA!!] [Resimli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Bilgisayarı açtığımda masaüstü geldiğinde bu sorun ile karşılaşıyorum. "Programı Kapat" dediğimde oturum kapatılıp yeniden açılıyor, yine aynı sorun.

Daha önce karşılaşmış olan yada çözümü bilenler, yardımcı olursanız sevinirim

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: TwinextE

Merhaba, Bilgisayarı açtığımda masaüstü geldiğinde bu sorun ile karşılaşıyorum. "Programı Kapat" dediğimde oturum kapatılıp yeniden açılıyor, yine aynı sorun.

Daha önce karşılaşmış olan yada çözümü bilenler, yardımcı olursanız sevinirim

Saygılar...

öncelikle msconfig başlangıç sekmesine gelip hepsini iptal ettik sonra reset attır makinaya karşına cıkmıyacaktır büyük ihtimal sorun olmuyorsa öyle kullan kapanmıyorsa yok

chks disk çekmeyi dene taratma yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sqlfox -- 24 Mayıs 2013; 0:06:40 >

• Arkadaşlar sorunu çözdüm.

Windows orijinal olmamasından kaynaklanıyormuş, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa windows'u orijinal yapsınlar düzeliyor.
  • Nasıl ya bende de aynı sorun var eskiden olmazdı ve win8 kullanıyorum galiba düşüncelerime göre bu sorunu yaşayanlar sadece win8 öyle değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.