Şimdi Ara

Fingertip grip Mouse önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Profesyonel olarak league of legends oyuncusuyum ve mouse alıcam. Mouse kullanım tarzım fingertip grip. İzmirde oturuyorum ve ne yazık ki deneyerek mouse alabilceğim tarzda bir internet cafe yok istanbuldaki adeks falan gibi. Razer DA 2013, Steelseries Sensei Raw kullandım ve elime büyük geldiler rahat edemedim 2. el olarak elimden çıkardım ve ciddi zararlar ettim. En son olarak ufak olduğu için Logitech g302 aldım fakat hiç rahat gelmedi şekli olsun hafifliği olsun elimde durmuyordu mouse uçuyordu resmen ve skatez eksiklikleri mouse u sola sağa yatırması hiç hoş bir durum değildi. Denemeeden aldığım ve satmak zorunda kaldığım için zararlar ederek sattım ve bu defa öneri alarak karar vermek istiyorum. Dediğim gibi fingertip grip kullanıcısıyım ve elim ne çok büyük ne çok küçük. Aklımda şuan Logitech g400s ve steelseries kana v2 var. Kanayı kullanabilme fırstım oldu hosumada gitti fakat yinede bi önerileri duymak istiyorum. Ve ayrıca şu lazer sensör ile optik sensör arasındaki farkı araştırdım biraz fakat çok bi fikir sahibi olamadım açıkcası moba oyuncusu için hangisi daha faydalı olur konusunda. Birazda o sebepten g400s ve kana arasında seçim yapamadım, biri lazer biri optik sensöre sahip. Çok uzattım farkındayım topluyorum :D G400s ve kana v2 arasındayım yorumlarınızı bekliyorum ayrıca mouse önerileriniz varsa onlarıda değerlendirebilirim. Dediğim gibi fingertip grip şeklinde kullanıyorum. Şimdiden hepinize yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkürler :)

• Zowie EC2 yada SS Kana kullanmanız daha iyi olur, lazer sensör için firmalar genellikle yazılımsal anlamda tam desteği veremediği için fps oyunlar gibi santimlik hareketle hayat kurtaracak oyunlara önerilmiyor, gerçi durum bu olduğunda hiçbir oyuna önermemek lazım, yani bana göre optik kullanmak şuan için en iyisi.
  • 302'nin şeklinin uymaması talihsizmiş.

Optiklerin speed-related accuracy variance'ı (acceleration) daha düşük, hele ki cloth pad üzerinde kullanılacaksa kesinlikle lazerlerden uzak durulmalı.

Sadece MOBA oynanıcaksa sensitivity'nin yüksekliğinden dolayı çok büyük bir sorun çıkarmayacağı için lazerler de kullanılabilir ancak optikler gene de daha doğru birer seçim olacaktır.

Fingertip grip mouse olarak Logitech G100s, EVGA Torq X5, CM Storm Spawn önerebilirim.

EC2-a, Kana, Kinzu tarzı mouse'lar fazla büyük kalıcaktır fingertip kullanım için.
  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    Önerileriniz için teşekkür ederim. Mouse pad olarak SS QcK+ kullanıyorum kana alırsam sorun yaşar mıyım bu mousepadde ? Kana daha önce kullandım elime gayet rahat geldi fakat dediğim gibi ondada lazer sensör kullanması aklımı karıştırdı diyebilirim. Dediğim gibi kana alırsam qck+ padin üzerinde kullanıcam herhangi bir sorun çıkartır mı ?

@MonacoDoom önerin için teşekkürler dostum :)
  • Kana v2'de g400s'de sorunsuz çalışacaktır qck üstünde.

Kana v2 A3090 optik sensör kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brightmist -- 24 Nisan 2015; 7:04:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brightmist

Kana v2'de g400s'de sorunsuz çalışacaktır qck üstünde.

Kana v2 A3090 optik sensör kullanıyor.

Hmm gameekstradan bakmıstım ben mouse a orada lens tipi lazer olarak yazıyor fakat dediğiniz gibi başka yerlerden araştırınca optik olduğunu gördüm. Teşekkür ederim cevapların için biraz daha aydınlatmış oldu beni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.